Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@03:13:37 GMT

به دليل خاص واردات پروپيلن نداريم

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۴۸۷۱۸

به دليل خاص واردات پروپيلن نداريم

خبرگزاری آریا- مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: به دلیل خاص واردات پروپیلن نداریم.
به گزارش خبرگزاری آریا، حسن عباس زاده افزود: در حال حاضر سالانه حدود 600 میلیون دلار واردات مشتقات پروپیلن داریم البته این میزان شامل محصولات متنوعی می‌شود و بخش کوچکی از آن را پلی پروپلین تشکیل می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او ادامه داد: 95 درصد از پروپیلن تولید داخل، صرف تولید پلی پروپیلن می‌شود و فقط پنج درصد آن صرف سایر محصولات می‌شود.
مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به تولید متوسط یک میلیون تن پروپیلن در کشور گفت: یکی از دلایلی که بخشی از مشتقات پروپلین در کشور تولید نمی‌شود، کمبود تولید پروپلین مورد نیاز در کشور است.
محمدرضا اکبری کارشناس صنعت نفت در سوی دیگر استودیو عدم برنامه ریزی مناسب برای رشد همزمان صنایع بالادستی و پایین دستی را می‌توان به عنوان دلیل تولید ناکافی پروپیلن در کشور عنوان کرد.
آقای عباس زاده در استودیو، پالایشگاه‌ها را به عنوان متولیان تولید پروپیلن در کشور نام برد و افزود: پالایشگاه‌ها به دلیل ضعف در تکنولوژی و کاتالیست‌های مورد نیاز، متاثر از تحریم ها، نتوانسته و نمی‌توانند پروپیلن مورد نیاز بازار را تامین کنند.
او ادامه داد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای گذر از موضوع ضعف در تکنولوژی و کاتالیست‌های مورد نیاز، اقدام به تولید دانش فنی ایرانی تولید پروپیلن از متانول دست یافته، ایران جز معدود کشور‌های صاحب تکنولوژی تولید پروپلین از طریق متانول است.
آقای محسن صفدری مدیرکل دفتر صنایع غیر فلزی وزارت صمت در ارتباط تصویری با استودیو گفت و گوی ویژه خبری به معرفی صنایع وابسته به محصول پروپیلن پرداخت و افزود: پروپیلن در صنایع همچون نساجی، قطعات پلاستیکی، نوشت افزار‌ها و بسیاری از کالا‌ها و محصولاتی که در اطراف ما وجود دارد کاربرد دارد.
او گفت: روی هم رفته از 27 میلیون تن موادی که برای پروانه‌های صادره و مجوز‌های بالای 40 درصد پیشرفت فیزیکی صادر می‌شوند حدود چهار میلیون تن پروپیلن مورد نیاز است این در حالی است که ظرفیت تولید واحد‌های تولیدکننده پروپیلن در شرایط فعلی کشور حدود یک میلیون و صدهزار تن در سال است که بخشی از این میزان تولید هم صادر می‌شود.
آقای عباس زاده در استودیو افزود: تا پایان برنامه هفتم توسعه برنامه تولید چهار میلیون تن پروپیلن داریم که تا آن زمان تا پایان سال 1405 باید حجم مورد نیاز پروپلین کشور را وارد کنیم.
مالک شریعتی نیاسر سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در ارتباط تصویری با این برنامه بهترین روش پروپیلن در کشور را روش PDS عنوان کرد و گفت: در راستای تولید پروپیلن در کشور، واحد‌های تولید کننده با چالش خوراک اولیه این محصول مواجه هستند در حال حاضر طبق آمار رسمی وزارت نفت، حدود دو میلیون تن گاز LPG، که یکی از خوراک‌های اولیه تولید پروپیلن می‌باشد، در لوله ها، سوخت و هدر می‌رود.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، او ادامه داد: بحث انتقال مواد اولیه از پالایشگاه‌ها به پتروشیمی ها، طرح مناسبی نبوده و بهتر است مواد اولیه در محل تولید، صرف شوند، اما در کمیسیون انرژی مجلس طرحی در حال بررسی است مبنی بر استفاده واحد‌های PDH خوراک اولیه در زمان تنفس خوراک ضمناً مسیر استفاده از روش PDH ارزانتر و کوتاه‌تر از روش تولید پروپیلن از طریق متانول است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: واردات پروپیلن پروپیلن در کشور تولید پروپیلن مورد نیاز میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۸۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موتور ایرانی برای خودروی ایرانی

به گزارش همشهری آنلاین، تولید موتور خورجینی ۴ لیتری با این حجم بالا که مناسب خودروهای شاسی‌بلند و آفرودی است می‌تواند شرکت‌های خودروسازی داخلی را برای تولید این مدل‌ها بی‌نیاز کند.

محصولی کاملا دانش‌بنیان

تیم سازنده این موتور، متشکل از حدود ۴۰متخصص و عضو هیأت‌علمی دانشگاه‌های برتر ایران و جهان هستند که حضور این افراد نشانه اهمیت بالای تولید چنین قوای محرکه‌ای است. این تیم بیش از ۳سال پیش با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتورهای ۶سیلندر گام گذاشتند و در نتیجه موفق شدند این محصول باکیفیت در سطح استاندارد جهانی را منطبق با روزآمدترین طراحی، تولید و مورد آزمایش قرار دهند.

توان تولید انبوه

روح‌الله دهقانی، معاون علمی رئیس‌جمهوری در رونمایی از این دستاورد مهم دانش‌بنیان گفت: «قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری از خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد. این یک نیاز کاملا راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی‌سازی و تولید آن گام برداشته‌اند». او افزود: «امروز توانمندی تولید موتور ۶سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴هزار سی‌سی دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسید و امیدوارم این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه‌ افتاده، با قوت ادامه پیدا کند و به‌زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.»

توانمندسازی خودروسازی بومی

بومی‌سازی محصولاتی مانند موتور ۶سیلندر خورجینی ۴لیتری، ازجمله فناوری‌های راهبردی‌ و کلیدی‌ است که می‌تواند منجر به ساخت دیگر محصولات بومی شود. صنعت خودروسازی کشور نیز با تکیه بر توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند با ارتقای سطح تولیدات خود، زمینه‌ساز تولید و توسعه محصولات ارزشمند دیگری شود. دهقانی با تأکید بر این موضوع گفت: «معاونت علمی به‌عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را برعهده گرفته است.»

بیشتر بخوانید:

خودروهای برقی این شرکت گوشی ساز با قیمت قبل به‌روزرسانی شد توجه به نیاز کشور

کلید پروژه ساخت موتور ۶سیلندری با توجه به نیاز کشور از سوی پژوهشکده فناوری‌های راهبردی شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف زده شد. طبق تخمین این شرکت دانش بنیان، نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود ۱۰هزار خودرو تخمین زده شده است و با درنظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰هزار عدد نیز می‌رسد. برای پیشبرد این پروژه از حدود ۱۳۰موتور بنزینی الگوبرداری شد و دستاورد ۱۳سازنده نامی موتور در سطح جهانی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و درنهایت موتور مبنای ۴هزار سی‌سی ۶سیلندر، انتخاب و پس از چند سال تلاش، نخستین نمونه از این موتور ساخته شد.

کد خبر 847304 برچسب‌ها روح‌الله دهقانی فیروزآبادی تکنولوژی (فناوری) دانش بنیان خودرو - ایرانی

دیگر خبرها

  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • نیاز امروز جامعه ما معنویت است
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی