Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته صنفی انجمن صنفی متخصصان تجهیزات پزشکی کشور درخواست کرد که مهندسان تجهیزات پزشکی شاغل در بیمارستان‌ها در اولویت تزریق واکسن کرونا قرار بگیرند. - اخبار اجتماعی -

امیرحسین بحرالعلومیان در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ با بیان این‌که کارشناسان و مهندسان تجهیزات پزشکی شاغل در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و شرکت‌های تجهیزات پزشکی در حال خدمت‌رسانی به مراکز تشخیصی، بهداشتی و درمانی هستند، اظهار داشت: مهندسان تجهیزات پزشکی در مراکز یادشده به ارائه خدمات می‌پردازند تا دستگاه‌ها و تجهیزات پزشکی در مراکز درمانی به دلیل خرابی دچار وقفه در کار کردن نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مطالبه‌ای که ما داریم این است که همکاران ما که در بیمارستان‌ها حضور دارند و دستگاه‌ها و تجهیزات پزشکی را کالیبره و تعمیر می‌کنند در اولویت تزریق واکسن کرونا قرار بگیرند.تاکنون واکسن کرونا به مهندسان تجهیزات پزشکی تزریق نشده است.

وی با بیان این‌که همکاران تجهیزات پزشکی که در شرکت‌ها به ارائه خدمت می‌پردازند نیز دستگاه‌ها و تجهیزات مراکز درمانی را تعمیر می‌کنند، تصریح کرد: همکاران ما به دلیل محدودیت در تردد در جاده‌ها، نمی‌توانند برای ارائه خدمات و تعمیر دستگاه‌ها با خودروی شخصی به شهری دیگر بروند؛ ما از فرمانداری‌ها درخواست داریم که برای جابه‌جایی مهندسان تجهیزات پزشکی نیز با ما همکاری داشته باشند تا بتوانیم بر اساس حکم مأموریت مهندسان پزشکی، مجوز تردد بین‌شهری برای آنها صادر شود.

بحرالعلومیان در پاسخ به این سؤال که "آیا در صورت در اولویت قرار گرفتن متخصصان تجهیزات پزشکی امکان بروز تخلف و تزریق خارج از نوبت واکسن کرونا به برخی افراد تحت عنوان مهندسین پزشکی وجود دارد؟" گفت: تزریق واکسن کرونا به پرسنل تجهیزات پزشکی شاغل در بیمارستان‌ها می‌تواند زیر نظر بیمارستان انجام شود و کسی خارج از نوبت در بیمارستان نمی‌تواند واکسن کرونا دریافت کند؛ در خصوص تزریق واکسن کرونا به پرسنل شاغل در شرکت‌های تجهیزات پزشکی نیز اداره کل تجهیزات پزشکی آمار دقیق از شرکت‌های فعال در این حوزه دارد و می‌تواند لیست پرسنل فنی شرکت‌ها که در اولویت بالاتری هستند را استخراج و به آنها واکسن کرونا تزریق کنند.

وی ادامه داد: برآورد من این است که تعداد کل شاغلین در بخش تجهیزات پزشکی کشور کمتر از 20 هزار نفر است.

وزیر بهداشت: توزیع ناعادلانه واکسن کرونا برای سازمان جهانی بهداشت یک ناکامی استآغاز تزریق واکسن کرونا به یک‌میلیون نفر از امروز/ کوواکس سازوکار بااقتداری نیست!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی بهداشت و درمان واکسن کرونا ویروس کرونا تجهیزات پزشکی بهداشت و درمان واکسن کرونا ویروس کرونا مهندسان تجهیزات پزشکی تزریق واکسن کرونا بیمارستان ها واکسن کرونا دستگاه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۰۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون

دکتر زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، گفت: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد. 

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی دارو‌های آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد