Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از پایگاه خبری شهر، پیروز حناچی شهردار تهران امروز سه شنبه-۳۱ فروردین- در دیدار با سفیر مکزیک با اشاره به علائق مشترک فراوان دو کشور گفت: شاید به دلیل شرایط اقلیمی و مشابهت های فرهنگی این علائق ایجاد شده است.

او با بیان اینکه مکزیکوسیتی یکی از کلانشهرهای بزرگ دنیاست، افزود: تهران و مکزیکوسیتی همواره در فهرست کلانشهرهای بزرگ دنیا قرار دارند؛هر دو شهر با مسائلی مثل تمرکز جمعیت مواجه هستند و گاهی راه حل های ابتکاری برای حل این مشکلات به کار گرفته می شود که لازم است این تجربیات به اشتراک گذاشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار تهران با اشاره به بحران های ناشی از کرونا در سراسر جهان گفت: نکته مثبت کرونا آرام و خلوت شدن شهرهای بزرگ است که فرصتی برای بهره مندی بیشتر از زیبایی های شهر را فراهم می کند.

حناچی با اشاره به توسعه ۲۵۰ کیلومتری مترو تهران در سال های اخیر افزود: در تهران در ماه هایی با پدیده وارونگی هوا  مواجه می شویم و برای همین هم توسعه حمل و نقل عمومی و کنترل آلاینده ها در دستور کار شهرداری تهران قرار دارد.

وی با استقبال از همکاری های دو شهر در حل مشکلات ناشی از بحران کرونا گفت: تهران در حال حاضر موج چهارم کرونا را پشت سر می گذارد. واکسیناسیون در ایران آغاز شده است.

شهردار تهران با اشاره به این مطلب که ایران در تامین واکسن به دلیل تحریم ها موانعی داشته است گفت: در داخل کشور برای ساخت واکسن تلاش شده است. ایران صد سال در ساخت واکسن سابقه دارد. در مجموع به دلیل شرایط تحریمی سرعت واکسیناسیون رضایت بخش نیست.

در ادامه این دیدار گیرومو آلخاندرو پوئنته اوردوریکا، سفیر مکزیک با تاکید بر شباهت های تهران و مکزیکتوسیتی گفت: همزیستی بین افراد در کلانشهرها خیلی مهم است و مکزیک خواستار همکاری با تهران در این زمینه است. ترافیک، آلودگی هوا و حمل و نقل عمومی می توانیم  از جمله موضوعاتی است که می تواند همکاری های خوبی بین دو کشور برقرار کند.

او با بیان اینکه تهران و مکزیکوسیتی هر دو زلزله خیز هستند، گفت: در مکزیک دانشگاهی مخصوص زلزله وجود دارد که می تواند با مراکز تحقیقاتی تهران همکاری کند.

اوردوریکا درباره وضعیت کرونا در مکزیک گفت: با توجه به جمعیت بالای مکزیک، کشور ما هم شرایط سختی دارد، اما از ۲۴ دسامبر واکسینه کردن مردم آغاز شده و تاکنون ۱۶ میلیون نفر در مکزیک  واکسن دریافت کرده اند از ماه آینده در نظر داریم افراد زیر ۶۵ سال را واکسینه کنیم و امیدواریم با واکسیناسیون تلفات این پاندمی کمتر شود.

کد خبر 596359 برچسب‌ها شهرداری شهردار مدیریت شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری شهردار مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۴۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید

تحولات اخیر نورا را شگفت‌زده کرده است. سال‌ها پس از آنکه نیروهای اشغالگر اسرائیل، خانواده‌اش را مجبور به ترک غزه و نقل مکان به کالیفرنیا کرد، نظامیان اسرائیلی شروع به بمباران وطن پدر و مادرش کرد. تعداد زیادی از بستگانش در حملات اخیر اسرائیل به نوار غزه جان خود را از دست داده‌اند. در روزهایی که تمام دنیا نظاره‌گر این اتفاقات بودند، دانشجویان آمریکایی اعتراضاتی را شروع کردند که حالا هر روز دامنه‌اش گسترده‌تر می‌شود. در زمان شعله‌ور شدن این اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا، نورا برای ملاقات یکی از دوستانش به مکزیک رفته بود.

به گزارش ایسنا به نقل از ال پائیس، دانشجویان دانشگاه «استقلال ملی مکزیک» نیز به صف معترضان به جنگ در غزه پیوسته‌اند. دانشجویان این موسسه آموزشی مطرح در آمریکای لاتین، همچون هم‌سالان خود در ایالات متحده با برگزاری تجمع اعتراضی، خواستار توقف نسل‌کشی در غزه شدند. معترضان از دو روز پیش با برپا کردن بیش از ۴۰ چادر خواستار پایان دادن به روابط دیپلماتیک مکزیک و اسرائیل شده‌اند.

نورا جزو اولین کسانی بود که در این تجمع حاضر شد. او با راهنمایی دوستش متوجه شد که این دانشگاه نماد جنبش مستقل دانشجویی در آمریکای لاتین به حساب می‌آید. دوست نورا در این مورد می‌گوید: سابقه این دانشگاه موجب شده تا بسیار مورد احترام مردم مکزیک باشد. از نظر تاریخی، آنها توانسته‌اند فضای سیاسی را تغییر دهند و به همین دلیل کاملا من به اقدامات دانشگاه بسیار امیدوار هستم.

با اینکه چند روز بیشتر از شکل‌گیری این تجمع نگذشته است، اما بسیار هدفمند عمل می‌کنند. کار و وظایف بین افراد تقسیم شده است: یکی برای مدیریت امنیت، یکی برای تدارکات، دیگری برای اطلاع رسانی و ارتباط با رسانه‌ها و گروهی نیز برای ارائه کمک های اولیه و حمایت روانی. خواسته‌های اولیه آنها هم بسیار مشخص و واضح است: توقف نسل کشی و پایان دادن به اشغالگری در فلسطین، پایان دادن به روابط بین دانشگاه و اسرائیل، پایان دادن به روابط دیپلماتیک بین مکزیک و اسرائیل، پایان دادن به سرکوب جهانی جنبش دانشجویی طرفدار فلسطین و آزادی معترضانی که در زندان هستند.

کریمه رجما، فارغ‌التحصیل رشته فلسفه این دانشگاه در مورد این حرکت اعتراضی می‌گوید: دانشجویان مکزیکی قرار نیست به دولت نتانیاهو پایان دهند؛ در واقع قرار است ما با حضور خود بگوییم که کنار فلسطین ایستاده‌ایم و خواستار توقف این نسل‌کشی گسترده هستیم.

هنوز مشخص نیست که این تجمع اعتراضی تا کی ادامه خواهد داشت. بعید نیست که پلیس مکزیک همچون نیروهای پلیس در آمریکا، معترضان را در اینجا سرکوب کنند. با این حال، هدف آنها کاملا مشخص است: شنیده شدن صدای آنها و گسترش جنبش اعتراضی.

رناتا آگیلار، دانشجوی ۲۲ ساله رشته تاریخ این دانشگاه در این رابطه می‌گوید: دانشگاه «استقلال ملی مکزیک» از نظر سیاسی، چه در داخل و چه در خارج از کشور، اهمیت زیادی دارد. ما امیدواریم که دیگر دانشگاه‌های مکزیک هم از این حرکت الهام بگیرند. این حرکت نباید پس از هفت ماه نسل‌کشی اسرائیل در فلسطین آغاز می‌شد. فقط امیدوارم که دوام بیاورد و تعداد بیشتری از مردم را به سمت خودش جلب کند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • سفیر نیوزلند در ایران: از سفر به قزوین هیجان زده شده ام
  • علی اکبر صالحی با سفیر عربستان دیدار کرد
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • طالبان خواستار سرمایه‌گذاری تاجران روسی در افغانستان شد
  • زیباترین اما خطرناک‌ترین شهر ساحلی جهان
  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • واکنش طالبان به تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • قدردانی طالبان از تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • رایزنی طالبان با ترکیه در کابل
  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید