Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک سازمان حقوق بشری ضمن انتقاد از کارنامه سیاه رژیم آل سعود تاکید کرد که ناپدید شدن اجباری منتقدان و مخالفان سعودی سیاست سیستماتیک آل سعود است.

به گزارش مشرق به نقل از سعودی لیکس، سازمان حقوق بشر «سند» اعلام کرد که سیاست ناپدید شدن اجباری که توسط مقامات آل سعود علیه منتقدان و مخالفان دنبال می‌شود ، یک سیاست سیستماتیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان حقوق بشری مذکور افزود که زندانیان در زندان‌های رژیم آل سعود تجربه تلخ ناپدید شدن اجباری را پشت سر گذاشته‌اند و این روشی است که مقامات سعودی آن را علیه مخالفان اعمال می‌کنند.

این گزارش به پنج واقعیت در مورد ناپدید شدن اجباری در عربستان اشاره داشت که بیش از 60 فعال سعودی که به اجبار ناپدید شده‌اند به ثبت رسیده است.

در گزارش این سازمان آمده است که فعالان حقوق بشری در پرونده‌های دولتی حضور ندارند و مقامات سعودی منتقدان، مخالفان و فعالان سعودی را در آپارتمان‌های خصوصی و اماکن ناشناس پنهان می‌کنند.سازمان حقوق بشری سند تاکید کرد که ناپدید شدن اجباری به یک رفتار فرامرزی برای مقامات در زمان سلطنت «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی تبدیل شده است.

این سازمان در ادامه هشدار دارد که این سیاست آل سعود منجر به لغو عضویت عربستان در شورای حقوق بشر سازمان ملل خواهد شد.عربستان از روش ناپدید شدن اجباری به عنوان شمشیر بر سر هر کسی که با سیاست‌های آل سعود مخالفت کند یا خواستار اصلاحات و آزادی‌های عمومی در عربستان است، استفاده می‌کند که این اقدام از نظر حقوق بشر سابقه سیاه دارد.

ناپدید شدن اجباری از دو سال گذشته، به ویژه در دوران «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان و « محمد بن سلمان» برای منتقدان و مخالفان مقیم عربستان و خارج از کشور افزایش یافته است.ریاض از افشای اطلاعات فعالانی که به زور ناپدید شده و یا از محل دستگیری یا ملاقات با آن‌ها جلوگیری می‌کند.

با وجود درخواست‌های مداوم  سازمان‌های بین المللی حقوق بشر از ریاض برای احترام به حقوق بشر ، این کشور هنوز فجیع ترین موارد نقض را اعمال می‌کند و به روش ناپدید شدن اجباری برای سرکوب مخالفان خود ادامه می‌دهد.علی رغم تلاش عربستان برای پیشبرد اصلاحات اجتماعی که هدفی واقعی جز تلاش برای بهبود وجه خود در میان افکار عمومی ندارد، ملک سلمان و پسرش جنایتکارترین فرد در زمینه نقض حقوق بشری هستند.

دو وکیل انگلیسی خواستار خروج عربستان از شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد به دلیل نقض حقوق بشر ، از جمله دستگیری یا ناپدید شدن اجباری 61 نفر از سپتامبر 2017 شدند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا سازمان حقوق بشری سلمان بن عبد العزیز عربستان رژیم آل سعود سازمان حقوق بشری سازمان حقوق بشر آل سعود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۵۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس‌کل بانک مرکزی عازم عربستان سعودی شد

 محمدرضا فرزین رئیس‌کل ‎بانک مرکزی کشورمان به منظور توسعه همکاری‌ها و مناسبات پولی و بانکی و همچنین شرکت در پنجاهمین سالگرد تأسیس بانک توسعه اسلامی، تهران را به مقصد ریاض پایتخت عربستان ترک کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • وجود تناقضات و استانداردهای دوگانه در سازوکارهای حقوق بشری
  • تصمیم کمیساریای عالی حقوق بشر؛ محکومیت دیگری به جای آمریکا
  • فیلم بارش برف سنگین در عربستان سعودی در اوایل اردیبهشت
  • درخواست وزیر نتانیاهو برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا منتشر شد
  • به جای بازداشت فلسطینی‌ها به آنها شلیک کنید!
  • درخواست وزیر صهیونیست برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • ‏رئیس‌کل بانک مرکزی عازم عربستان سعودی شد
  • رئیس‌کل بانک مرکزی عازم عربستان سعودی شد
  • کره‌شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشری در جهان را در آمریکا داریم