Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قزوین گفت: با تکمیل نصب دوربین های ثبت تخلف در نقاط حادثه خیز برای ساماندهی تردد و کاهش سوانح در اسرع وقت اقدام شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ شورای هماهنگی ترافیک استان قزوین عصر سه شنبه با حضور هدایت الله جمالی پور استاندار، علی فرخزاد معاون عمرانی، منوچهر حبیبی معاون سیاسی امنیتی، سردار ابراهیمی فرمانده انتظامی استان، طاهرخانی شهردار و مدیران دستگاههای اجرایی در محوطه باز استانداری با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدایت الله جمالی پور در این جلسه اظهارداشت: خوشبختانه در سال گذشته و اسفند ماه با هماهنگی خوبی که با کمک شهرداری، پلیس راه، راهداری، مدیریت بحران، پلیس راهور توانستیم در حادثه کولاک ایجاد شده در محور اتوبان قزوین به زنجان مدیریت کنیم.

وی بیان کرد: موفقیت در حل بحران کولاک زمستان گذشته حاصل همکاری همه جانبه دستگاهها بود و امروز هم برای رسیدن به موفقیت باید همه مانند یک خانواده در کنار یکدیگر باشیم. 

استاندار قزوین تصریح کرد: تجهیز شدن پلیس به امکانات مدرن و پیشرفته می تواند کیفیت خدمات را بالا ببرد و همه باید کمک کنیم تا ماموریت های پلیس در روان سازی ترافیک و کاهش حوادث جاده ای به حداقل برسد.

نصب دوربین های ثبت تخلف در نقاط پر ترافیک

جمالی پور اضافه کرد: باید از همین ابتدای سال با برنامه ریزی مناسب و مدون برای کاهش سوانح و تلفات و نیز فرهنگ سازی در رعایت مقررات به پلیس کمک کنیم.

وی گفت: امسال با کمک شهرداری برای تکمیل نصب دوربین های ثبت تخلف و پایشی در سطح شهر اقدام لازم صورت گیرد تا بی نظمی های موجود ساماندهی شود و از سوی شهرداری ۵۰۰ میلیون تومان برای خرید سرور و دوربین اختصاص یابد تا در یک ماه آینده انجام شود.

استاندار قزوین افزود: در کمیته برنامه ریزی مصوب شود تا برای هر سال چند دوربین ثبت تخلف خریداری شود تا بتدریج نیازهای استان را تامین کنیم.

جمالی پور گفت: شناسایی نقاط حساس و حادثه خیز، اولویت بندی نصب دوربین و همکاری فرمانداران برای اجرای طرح در شهرستانها هم ضروری است.

وی اضافه کرد: برای پیشگیری از حوادث لازم است با همکاری مجموعه راهداری، پلیس راه و مدیریت بحران بر اساس پیش بینی هواشناسی و در زمان کولاک بلافاصله جاده ها مسدود شود تا عده بیشتری دچار مشکل نشوند.

استاندار قزوین یادآورشد: در قزوین سالهاست تجربه کولاک را داریم لذا می توانیم یک ‌مرکز برای استقرار و مدیریت بحران داشته باشیم و با شناسایی کانون های بحران اجازه ندهیم رانندگان وارد آن منطقه شوند.

وی در خصوص رفع مشکلات کمربندی نسیم شمال هم اظهارداشت: بر اساس نظر پلیس راهور برای ایجاد شانه خاکی در کمربندی نسبم شمال و نیز خط کشی و جدا سازی مسیر رفت و برگشت برای پیشگیری از حوادث اقدام لازم صورت گیرد.

جمالی پور خواستار تسریع در بررسی موضوع جابجایی میدان میوه و تره بار به خارج از شهر شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استانداری قزوین نصب دوربین های ثبت تخلف استاندار قزوین جمالی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۵۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه تخلفات احتمالی پلیس در انجام مأموریت‌ها را گزارش دهیم؟

«ستار بهشتی» وبلاگ‌نویسی بود که در سال ۱۳۹۱ به دلیل نگارش و انتشار مطالب خلاف امنیت ملی که در صفحه شخصی اش، توسط پلیس فتا فراخوانده شد. اما در بازداشتگاه کلانتری گفته شد به دلیل فحاشی و درگیری با یک مامور وظیفه، دچار حادثه شد و متاسفانه جان باخت. 

فرمانده نیروی انتظامی وقت کشور پس از احراز قصور در فوت این جوان ضمن برخورد با عوامل، محمد حسن شکریان رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی تهران بزرگ را به علت قصور و ضعف در نظارت کافی بر عملکرد پرسنل تحت امر و روند رسیدگی به پرونده ستار بهشتی از سمت خود برکنار شد». پس از این اتفاق با تدبیر پلیس، کلانتری‌ها ها موظف شدند که در همه بازداشتگاه‌ها دوربین‌های نظارتی نصب شود.

موضوع خطا‌های افراد در ماموریت‌های اجرایی مساله اجتناب ناپذیری است و در همه مشاغل و اقدامات اجرایی محتمل است. 

به عنوان مثال در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۲هزار و ۱۲۰پرونده قصور پزشکی ثبت شد که ۵ هزار و ۵۸۳ هزار پرونده از آن به محکومیت پزشکان منجر شد. همین موضوع در مشاغل حساس دیگر در ایران و هر کشور دیگری رخ می‌دهد.

درصد خطا‌های پلیس در کشور‌های دیگر دنیا با ایران قابل مقایسه نیست؛ به عنوان مثال در کشوری مانند ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ میلادی یک هزار و ۱۷۶ نفر توسط پلیس کشته شدند که ۱۳۲ مورد از این قتل‌ها مربوط به قربانیانی بود که مظنون به ارتکاب هیچ جرمی نبودند، ۹۸ مورد درگیری مرگبار با پلیس آمریکا نیز بر سر قوانین راهنمایی و رانندگی رخ داد.

اگرچه از پلیس ایران انتظار می‌رود درصد خطای مأمورانش به صفر نزدیک باشد، اما گاهی انگشت‌شمار خطایی رخ می‌دهد که با حجم چند ده هزار نفری از کارکنان این فرماندهی به چند دهم درصد هم نمی‌رسد.

واقعیت این است که دشمنان به دنبال این هستند تا اشتباه و خطای یک مامور را به کل نظام و کشور تعمیم دهد یا با بزرگ‌نمایی آن احساسات عمومی را برانگیخته کنند.

در روز‌های گذشته هم شاهد انتشار شایعاتی علیه پلیس از جمله ادعای کشته شدن یک خانم به دلیل بی حجابی در خیابان وزرا بودیم، درحالی که مشخص شد فرد ادعایی، یک مرد و از اراذل قمه به دست بوده است.

در نمونه دیگر هم تصویری از غش کردن یک دختر در حوالی میدان تجریش منتشر شد که رسانه‌های معاند می‌گفتند پس از برخورد مأموران پلیس نقش بر زمین شده و به کما رفته است؛ موضوعی که چندی بعد با انتشار فیلمی از سوی خود آن دختر، کذب بودن این روایت مشخص شد.

اما مردم چطور می‌توانند به عملکرد پلیس نظارت کنند و خطا‌ها را گزارش دهند؟

پلیس با راه اندازی سامانه ۱۹۷ به صورت شبانه روزی این امکان را به مردم داده تا به بتوانند تخلفات، شکایت و انتقادات احتمالی خود از عملکرد ماموران پلیس را به صورت شبانه‌روزی با کارشناسان مرکز فرماندهی مطرح کرده و پیگیری از مسؤولان را خواستار شوند.

سخنگوی پلیس سردار سعید منتظرالمهدی هم می‌گوید که «پلیس عاری از خطا و اشتباه نبوده و با هرگونه رفتار و کُنشِ اشتباه احتمالی ماموران نیز برخورد خواهد شد.»

کارشناسان معتقدند که هوشمندسازی و استفاده از فناوری‌های نوین پلیس از ضرورت‌های اجتناب ناپذیر است و باید با سرعت آن را پیگیری و محقق کرد و بسترها، تجهیزات، تکنولوژی مربوط به آموزش، فرهنگ استفاده از فناوری و ... را تکمیل و عملیاتی کرد.

سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور هم می‌گوید که «با توسعه هوشمندسازی در اجرای طرح‌های پلیس و استفاده از تجهیزاتی نظیر دوربین، قطعا میزان امنیت افزایش خواهد یافت». وی یکی از این تجهیزات را دوربین برای لباس ماموران می‌داند و می‌گوید که استفاده از چنین تجهیزاتی، میزان امنیت را افزایش خواهد داد؛ اما تحقق این امر، مستلزم تخصیص بودجه لازم از سوی مجلس شورای اسلامی است.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • سفر به روستای گردشگری توآباد از لنز دوربین شهروند خبرنگار
  • اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز
  • پیشگیری از حریق در مراتع ایلام اولویت کار دستگاه‌های اجرایی باشد
  • چگونه تخلفات احتمالی پلیس در انجام مأموریت‌ها را گزارش دهیم؟
  • ضرب الاجل استاندار لرستان برای تکمیل ساختمان استانداری
  • ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان در دستور کار قرار گیرد
  • شناسایی ۸۳۲ خودرو با تخلف حمل اضافه تناژ بار در استان قزوین
  • بودجه دوربین‌های پلیس در انتظار تصویب