Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان مدیرعامل اتحادیه مرغداران خوزستان گفت: مرغ‌های موجود در بازار امروز حاصل جوجه‌ریزی‌های اسفندماه است؛ در جوجه‌ریزی‌های اسفندماه کاهش ٢٠ درصدی به وجود آمد که نتیجه این کاهش، کم شدن میزان تولید در بازار شده است.

شهریار شایسته در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به افزایش میزان سرانه مصرف گوشت مرغ اظهار کرد: به علت افزایش قیمت سایر مواد پروتئینی، بیشتر مردم به مصرف مرغ روی آورده‌اند و اکنون سرانه مصرف سالانه گوشت مرغ برای هر نفر، ٢٧ کیلوگرم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص دلایل آشفتگی در بازار مرغ، گفت: وزارتخانه‌های مربوطه به دلیل اعلام قیمت‌های دستوری برای مرغ و وارد کردن فشار به تولیدکنندگان این وضعیت را به وجود آوردند. در آبان‌ماه سال ٩٩ قیمت تمام‌شده مرغ برای تولیدکننده حدود ١٧ هزار و ٧٠٠ تومان بوده است و قیمت مصوب‌شده برای مرغ در آن زمان، ١۴ هزار و ۴٠٠ تومان در نظر گرفته شده بود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران خوزستان افزود: قیمت‌های دستوری اعمال شد و اعمال فشار به تولیدکنندگان مرغ، موجب دلسرد شدن و کاهش میزان تولید مرغ در کشور شد.

شایسته گفت: مرغ‌های موجود در بازار امروز حاصل جوجه‌ریزی‌های اسفندماه است؛ در جوجه‌ریزی‌های اسفندماه کاهش ٢٠ درصدی به وجود آمد که نتیجه این کاهش، کم شدن میزان تولید در بازار شده است.

وی تصریح کرد: قیمت جوجه یک‌روزه از ۴ هزار تومان به بالای ٧ هزار تومان افزایش یافته ‌است و این قیمت با نرخ ١٧ هزار و ١٠٠ تومان اعلام‌شده برای مرغ زنده همخوانی ندارد و قیمت تمام‌شده برای مرغدار، به مراتب بیشتر است.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران خوزستان افزود: قیمت ١٧ هزار و ١٠٠ تومان برای نرخ جوجه ۴ هزار تومانی بوده است و در حال حاضر با افزایش قیمت جوجه به بالای ٧ هزار تومان، قیمت مرغ زنده نیاز به بازنگری دارد.

شایسته در خصوص مشکلات به وجود آمده در تولید مرغ گفت: اگرچه میزان نهاده دامی تخصیص‌یافته از طرف سازمان جهاد کشاورزی کافی است اما مرغدار باید نهاده‌های دامی را قبل از جوجه‌ریزی تحویل بگیرد؛ نهاده‌های دامی با یک ماه تاخیر به دست مرغداران می‌رسند و مرغداران به ناچار مجبور به تهیه نهاده‌های دامی از بازار آزاد می‌شوند.

وی گفت: زمان تخصیص یافتن نهاده‌های دامی به مرغداران و تاخیر در ارسال آن، مناسب نیست.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران خوزستان افزود: مرغداران، امنیت شغلی ندارند و با سه مشکل عمده شامل قیمت دستوری برای مرغ، افزایش قیمت جوجه یک‌روزه و عدم تخصیص نهاده‌های دامی در زمان مناسب مواجه هستند که تمامی این موارد، سبب کاهش میزان تولید مرغ شده است.

شایسته با اشاره به اینکه ظرفیت تولید مرغ در استان خوزستان به میزان کافی وجود دارد، تصریح کرد: اگر این مشکلات برطرف شوند، قطعا مشکلات تولید مرغ در سراسر کشور مرتفع خواهد شد و میزان تولید، افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به میزان نیاز روزانه مرغ برای استان خوزستان گفت: با توجه به میزان مصرف سرانه مرغ و تراکم جمعیتی استان خوزستان، روزانه ٣٠٠ تا ٣۵٠ تن مرغ برای استان خوزستان نیاز است؛ به دلیل افزایش سرانه مصرف مرغ باید میزان تولید مرغ افزایش می‌یافت اما به دلیل مشکلات ذکرشده، این افزایش در تولید محقق نشد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران خوزستان با اشاره به میزان تولید مرغ در استان، افزود: در حال حاضر حدود ٢٠٠ تن مرغ به صورت روزانه وارد بازار استان خوزستان می‌شود.

شایسته با تاکید بر نیاز به افزایش نظارت بر حمل مرغ از درب کشتارگاه‌ها تا بازار گفت: وضعیت حمل مرغ‌های خارج‌شده از کشتارگاه‌ها نیازمند نظارت بیشتری است تا مرغ کشتار روز با تعادل بیشتری به دست مصرف‌کنندگان برسد.

وی با اشاره به ممنوع بودن فروش مرغ زنده غیر از کشتارگاه‌ها، افزود: مرغ زنده مستقیما از مرغداری‌ها به کشتارگاه‌ها برای ذبح منتقل می‌شود تا پس از آن به دست مصرف‌کننده برسد و فروش مرغ زنده غیر از کشتارگاه‌ها، غیرقانونی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان مرغ اصناف میزان تولید مرغ نهاده های دامی استان خوزستان تولید مرغ کشتارگاه ها هزار تومان مرغ زنده برای مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۷۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی

امتداد - با وجود التهابات اخیر بازار ارز ، قطعا با مدیریت فعلی بانک مرکزی و افزایش ثبات ارزی در آینده به اصلاح نرخ نزدیک خواهیم شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  مهدی منصوری بیدکانی، استاد اقتصاد و تحلیلگر مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اثرات تغییرات نرخ ارز گفت: دولت ارز مورد نیاز واردات را بر اساس نرخ نیما تأمین می‌کند؛ بنابراین نباید اثر تغییرات نرخ ارز در بازار غیر رسمی را روی کالا‌ها مشاهده کنیم؛ اما به علت وجود اقتصاد سایه قیمت کالا‌ها در اثر نوسان بازار آزاد تغییر می‌کنند.

وی افزود: اقتصاد سایه نظمی بیمارگونه است که باعث اعوجاج‌هایی در اقتصاد واقعی می‌شود و علل آن را می‌توان در بهرمندی فعالیت کنشگر‌های خارج از بخش رسمی و در حقیقت در فساد سیستمی جست‌وجو کرد. فعالیت این کنشگران می‌تواند مؤثر از کیفیت حکمرانی و اثرپذیری از آن باشد.

منصوری بیدکانی اظهار داشت: سامانه جامع تجارت باید بازنگری شود تا رصد کالا و ارز به معنای واقعی صورت بگیرد؛ بنابراین ارز به نرخ نیما به واردکنندگان داده می‌شود؛ اما به علت اینکه در بخش نظارت با فساد مواجه هستیم قیمت کالا‌ها افزایش می‌یابد.

این تحلیلگر مسائل اقتصادی گفت: اگر حوزه نظارت به سمت هوشمندی نرود تمامی تلاش‌ها برای توسعه اقتصادی نتیجه‌ای نخواهد داد؛ در نتیجه باید سامانه‎‌هایی را ایجاد کنیم تا رصد ارز و کالا به خوبی صورت بگیرد یعنی مسیر قیمت گذاری شفاف شود در این صورت انتظارات اثر منفی روی قیمت‌ها نمی‌گذارد.

وی افزود: اجرای سیاست تثبیت به درستی از سمت رئیس کل بانک مرکزی اتخاذ شد؛ چون یکی از راه‌های گریز از مشکلات ارزی فاصله گرفتن از سیاست‌های صندوق بین المللی پول است که از اسفند ۱۴۰۱ تا به امروز شاهد سیاست گذاری صحیح فرزین در این حوزه هستیم.

این تحلیلگر مسائل اقتصادی با اشاره به این موضوع که اگر نرخ ارز در برخی از مواقع از سیاست تثبیت تبعیت نکرده دلیل آن شوک‌های احساسی است، تاکید کرد: شوک‌های احساسی باعث شکستن مقاومت در تحلیل تکنیکال می‌شود؛ بنابراین سیاست‌گذاری نرخ ارز در شرایط فعلی درست است و این افزایش به علت سیاست‌گذاری‌های غلط سال‌های گذشته و مسائل سیاسی و جهانی است.

منصوری بیدکانی در پایان بیان کرد: حمله به کنسولگری ایران نیز در التهابات بازار ارز نقش داشته؛ اما با مدیریت فعلی بانک مرکزی و افزایش ثبات ارزی در آینده به اصلاح نرخ نزدیک خواهیم شد.

منبع: مهر

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت
  • رشد ۱۷ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان
  • کاهش ۳۳ میلیون متر مکعبی حجم آب حوضه کارون بزرگ در لرستان
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • ماهانه ۴۰ هزار تن مرغ مازاد باید از سطح بازار جمع آوری شود
  • تولید ماهانه تخم مرغ به ۱۱۲ هزارتن رسید
  • خراسان شمالی خود کفا در تولید گوشت سفید/افزایش ۲۶ درصدی جوجه ریزی در استان
  • کاهش نرخ بیکاری در اردستان
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی