Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-03@23:00:08 GMT

ماه رمضان روح همگرایی و تعامل اجتماعی را تقویت می کند

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۵۸۲۲۳

ماه رمضان روح همگرایی و تعامل اجتماعی را تقویت می کند

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ماه مبارک رمضان روح همگرایی و تعامل اجتماعی را تقویت می کند، گفت: ماه مبارک رمضان روح جدا شده از جمع را به جمع ملحق می کند.

خبرگزاری شبستان – سرویس سیاسی – مریم رضازاده: ماه رمضان هنگامه نزول رحمت بر بندگان و ماه خودسازی، رشد فضایل اخلاقی و رها شدن از قید و بند جسمی و مادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال در حالی مردم مسلمان ایران به عبادت در این ماه می پردازند که بیش از هر زمان دیگری نیازمند رفع کدورت ها برای رسیدن به وحدت و همگرایی هستند. قطعا بهره مندی از برکات این ماه می تواند افراد را در این راستا کمک و یاری کند. در ذیل گفت و گویی با علیرضا نظری، نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی داریم که متن این گفت و گو به شرح ذیل است:

 

تا چه اندازه باید از فرصت معنوی ماه مبارک رمضان برای تبین اخلاق سیاسی در جامعه استفاده شود؟

با توجه به اینکه انسان ها به هر میزان که مسئولیت های اجتماعی داشته باشند به همان میزان هم آسیب هایی برآمده از آن مسئولیت ها و جایگاه بیشتر است لذا آنها در معرض تهدید قرار دارند. این است که در طول سال با توجه به روند اشتغالاتی که مسئولان به ویژه مسئولانی که بیش از همه در امور اجرایی و امور تدارکاتی درگیر هستند، موجب می شود که اینها از مباحث شخصی خودشان غافل شوند؛ به همین دلیل ماه مبارک رمضان از فرصت هایی است که خداوند در اختیار مومنین قرار داده است تا خود را مورد بازنگری قرار دهند و این ماه بهترین فرصت است که افراد بتوانند روند کارهای عادی خودشان را مقداری متعادل تر کنند تا بتوانند از برکات معنوی ماه بهره مند شوند.

 

ممکن است اگر از این فرصت ها به درستی استفاده نشود شروع کارها به نیت خالص و خوب باشد ولی در میانه راه دچار آسیب هایی شویم و در نهایت به نقطه ای برسیم که تا پایان راه در آن مسیر حرکت نکرده باشیم و چه بسا در پایان راه به ضد خود تبدیل شویم.

 

آنچه که خدا از ما خواسته است این است که در مسیر حق بمانیم چرا که کسانی که در مسیر حق حرکت کرده اند پایدارتر بوده اند. یکی از راه های ثبوت و پایداری توجه به برکات ماه مبارک به ویژه برای مسئولان نظام است.

 

تا چه اندازه باید از فرصت این ماه برای حفظ وحدت و همگرایی و تقویت آن استفاده شود؟

اگر به شکل های مختلف ماه مبارک رمضان توجه کنیم، می بینیم که روح همگرایی و تعامل اجتماعی را تقویت می کند. همه کسانی که شرایط دارند و روزه می گیرند، به لحاظ مصارف شخصی در یک مسیر حرکت می کنند و در واقع یک نوع وحدت رویه ای شکل می گیرد. متمولین، متمکین، مسئولان، مردم با سطح متوسط و پایین و متوسط همه یک وحدت رویه دارند و به همین دلیل می توان گفت روح جدا شده از جمع را ماه مبارک رمضان به جمع ملحق می کند؛ ضمن اینکه مستمندان و طبقات پایین دست جامعه احساس وجود می کنند که در داخل کشور مسئولان و کسانی که دست شان به دهان شان می رسد در بحث مدل زندگی و شرایط زندگی با آنها همراه شده اند.

 

اساسا شکل ماه مبارک رمضان عملا همگرایی را تقویت می کند؛ ضمن اینکه توجهاتی که در بحث ادعیه و روح مبارک رمضان موجب تقویت دلها و رفع کدورت ها و توجه به نقاط مشترکی که افراد دارند، می شود.

 

تا چه اندازه باید گروه ها و جریان های سیاسی و مسئولان قوای سه گانه و نهادها و دستگاه های نظام در این ماه کدورت ها را کنار بگذارند و به فکر وحدت و همگرایی باشند؟

هر چقدر که ما به سمت تقویت جهت های معنوی و الهی و بحث اخلاق در جامعه گام برداریم، به همان میزان از مسیر نفاق و چندگانگی و خصلت های رذیله فاصله می گیریم.

 

هر کدام از اینها در جهت دیگری تاثیرگذارند. تقویت روح ایمان اخلاق و ارزش های اجتماعی از آن طرف وجب از بین بردن خصوصیاتی که ریشه در تفرقه و چندگانگی دارند، می شود.

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس مجلس ماه مبارک رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۸۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است

به گزارش قدس آنلاین رهبر معظم انقلاب در پاسخ به نامه حجت‌الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در خصوص جزئیات حرکت هم‌افزای ملی زندگی با آیه‌ها، نکات زیر را مرقوم فرمودند:

بسمه تعالی

کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است. مراقب باشید در نیمه‌ی راه رها نشود.

پیگیری نکردن کارها و روزآمد نکردن برنامه‌ریزی‌ها آفت بزرگ سرفصل‌های شوق‌انگیز است.

در باب قرآن، کار لازم ابتدایی، فهم معانی کلام خداوند است و البته حفظ هم بسیار مهم است.

گفتنی است؛ پویش ملی زندگی با آیه‌ها با محوریت حفظ موضوعی آیاتی از قرآن کریم در ماه رمضان با مشارکت بیش از ۱۰ میلیون نفر و محوریت ۳۰ آیه کلام الله مجید برگزار شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است
  • نشست علمی وحدت و همگرایی مسلمانان از منظر اهل‌بیت برگزار می شود
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • پیام تبریک بانک سرمایه به مناسبت دهه فجر
  • تبریک خاص بوفون به باشگاه سابق: صعود مبارک!
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • تصویری پنجاه ساله از زحمت و تلاش؛ روز کارگر مبارک + عکس
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»