Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالحی با بیان این که ارزش جاری صنعت پرورش ماهی در کشور۷۶ هزار میلیارد ریال معادل ۳۰۰ میلیون دلار است افزود: در این زمینه بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، حسینعلی عبدالحی معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات شب گذشته (سه شنبه 31 فروردین) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به اینکه تا سال ۹۴ واردات تخم چشم زده ماهی قزل آلا نداشتیم، گفت: مجوزی در این زمینه صادر نمی‌شد اما از سال ۹۴ اتحادیه‌های تولید کننده ماهی قزل آلا تقاضای واردات دادند و بر این اساس واردات آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان این که ارزش جاری صنعت پرورش ماهی در کشور۷۶ هزار میلیارد ریال معادل ۳۰۰ میلیون دلا است، افزود: در این زمینه بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است و صنعت ماهی کشور ۲۲ هزار نفر شاغل دارد.

 

عبدالحی با بیان اینکه واردات تخم چشم زده بر اساس تقاضای پرورش دهندگان به وسیله شرکت‌های حقوقی انجام می‌شود، افزود: تقاضای بخش خصوصی؛ دلیل واردات است، زیرا اگر متقاضی برای تخم چشم زده وجود نداشته باشد؛ امکان واردات آن نیست البته واردات؛ ایراد‌هایی دارد، اما صنعت پرورش ماهی را توسعه داده است.

 

معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات با اشاره به اینکه تولید داخلی تخم چشم زده پاسخگوی نیاز کشور نیست، ادامه داد: در بخش خصوصی تخمی که توان رقابت با محصول وارداتی را داشته باشد تولید نمی‌شود، البته بخشی در حال رقابت هستند.

 

وی با بیان اینکه فقط در مقطع یک ساله ارز دولتی به واردات تخم چشم زده اختصاص داده شد، گفت: نباید برای حمایت از تولید داخل؛ این کار انجام می‌شد و من با آن مخالف بودم. مجموع ارزی که برای واردات تخم چشم زده قزل آلا اختصاص یافت؛ چند میلیون یورو است و پنج میلیون یورویی که گفته می‌شود در این زمینه گم شده است، صحت ندارد و سازمان‌های نظارتی می‌توانند این را بررسی کنند.

 

معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات با اشاره به تلاش های سازمان شیلات برای احیای تولید داخلی گفت: بر این اساس با دانشگاه اصفهان برای تولید تمام ماده تفاهمنامه امضا کرده ایم. اکنون در مقایسه با سال ۹۸ واردات تخم چشم زده کاهش یافته است.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: رئیس سازمان شیلات کشور ظرفیت های شیلات شیلات واردات تخم چشم زده هزار میلیارد ریال صنعت پرورش ماهی سازمان شیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۸۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در مدت یاد شده ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

این گزارش در خصوص واردات گوشی تلفن همراه به تفکیک تجاری و مسافری می‌افزاید: در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد گردید.

بر اساس این گزارش، آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی‌های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید