Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@03:22:48 GMT

کرم کنترل کننده اگزما به صورت پروبیوتیک تولید شد

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۵۹۷۲۴

کرم کنترل کننده اگزما به صورت پروبیوتیک تولید شد

به گزارش خبرنگار مهر، بازار جهانی محصولات آرایشی پروبیوتیک در سال ۲۰۱۷ حدود ۲۱.۰ میلیون دلار ارزش گذاری شده است.

محبوبیت پروبیوتیک ها به عنوان یک ماده اصلی کاربردی که در برابر مشکلات مختلف پوستی مانند آکنه، چین و چروک و لکه‌های پوستی مؤثر است، پیش بینی می‌شود که همچنان یکی از عوامل مطلوب در سالهای آینده باقی بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طی چند سال گذشته، نفوذ پروبیوتیک ها در بخش لوازم آرایشی افزایش یافته است زیرا مصرف کنندگان به طور فزاینده در حال حمایت از لوازم آرایشی با مواد طبیعی هستند و مخالف محصولات با مواد شیمیایی، همچنین افزایش آگاهی در مورد شواهد و کارآیی بالینی آنها نیز بر رشد آنها افزوده است. پیش بینی شده بازار جهانی این محصولات در سال ۲۰۲۵ به ۳۷.۵ میلیون دلار می‌رسد.

در این راستا یک شرکت دانش بنیان در حوزه زیست فناوری موفق به تولید این نوع کرم‌ها شده که با حمایت معاونت علمی بوده است.

این کرم ثبت شده و محصول اول این برند درحال لانچ شدن در بازار است.

این محصول مهم و پراهمیت در روند درمان پوستهای آسیب دیده و حساس قدرت آبرسانی، بازسازی سلولی، ایجاد روند درمان علمی وموثر، کاهش التهاب‌ها و خارش‌هایی که باعث مختل شدن زندگی روزانه فرد را دارد.

این محصول نوآورانه توسط یک شتابدهنده تخصصی حوزه زیست فناوری حمایت شده و در حضور رئیس جمهور به مرحله رونمایی رسید.
 

کد خبر 5193744 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان تولید دانش بنیان زیست فناوری پروبیوتیک ها اگزما معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گوگل شرکت دانش بنیان حاکمیت سایبری تحقیقات علمی هوش مصنوعی همراه اول ناسا فناوری نانو نوآوری ویروس کرونا فناوری فضایی روسیه زیست فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۹۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • شناسه دار شدن محصولات آرایشی و بهداشتی
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی