Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: در راستای عمل به منویات رهبر معظم انقلاب و تحقق شعار "تولید؛ پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها" در سال جاری به توصیه استاندار، فراخوانی برای انعکاس موانع و مشکلات واحدهای اقتصادی منتشر شده است.

مرتضی اشرفی با اعلام این خبر اظهار کرد: در این فراخوان از همه تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی استان دعوت به عمل آمده تا مشکلات و موانع پیش روی تولید و سرمایه گذاری را برای بررسی، رفع مشکل و مانع‌زدایی به دبیرخانه ستاد شبانه روزی رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی و طرح‌های سرمایه‌گذاری مستقر در مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان منعکس کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی به تشریح رفع مشکلات واحدهای تولیدی در سال جاری پرداخت و ادامه داد: در حال حاضر به منظور پیگیری مشکلات بخش خصوصی استان، برنامه‌ای تحت عنوان یکشنبه‌های پشتیبانی و مانع زدایی از تولید هر هفته با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: در یکشنبه‌های پشتیبانی و مانع زدایی از تولید با حضور استاندار و مدیران اقتصادی از چند واحد تولیدی بازدید به عمل آمده و ضمن پیگیری مشکلات و برگزاری کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در محل واحد یا استانداری، تصمیمات مقتضی برای حل مشکلات آنها اتخاذ می‌شود.

اشرفی خاطرنشان کرد: امسال کمیته اجرایی بر اساس نامگذاری مبتنی بر «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» شکل گرفته است تا موانعی را که در بخش‌های مختلف تجارت خارجی، کشاورزی، تولید، صنعت و معدن وجود دارد شناسایی و برای آنها چاره‌اندیشی شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی عنوان کرد: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا، مهلت تسویه بدهی بدهکاران شبکه بانکی در کشور به مدت ۶ ماه تمدید شده است و بدهکاران بانکی استان می‌توانند برای تسویه بدهی خود هر چه سریعتر اقدام کنند.

وی تصریح کرد: به سبب استمرار شرایط ناشی از شیوع بیماری کرونا و اثرات تعطیلی‌های وضع شده برای مشاغل و کسب و کارها، مهلت زمانی بند هشتم مصوبه ۱۵ آذرماه ستاد ملی مقابله با کرونا در زمینه قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکاران شبکه بانکی کشور به مدت ۶ ماه تمدید شد.

اشرفی افزود: بر این اساس اشخاص مشمول این قانون که تاکنون نتوانسته‌اند از مزایای آن بهره گیرند برای تسلیم تقاضا به بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی تا پایان خرداد ماه امسال، به منظور محاسبه مانده بدهی مشتری تا پایان مرداد ماه امسال و برای تسویه نقدی بدهی تا پایان شهریور ماه امسال مهلت دارند تا نسبت به تسویه بدهی خود اقدام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی استانداری خراسان رضوی مشکلات واحدهای اقتصادی استان مانع زدایی تسویه بدهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۹۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی نوری عصر چهارشنبه در آئین رونمایی از مرکز توسعه کار آفرینی کردستان اظهار کرد: کردستان دارای مرز مشترک با کشور عراق بوده و نیاز است از دانش فناوری ارتباطات برای کمک به ایجاد زیرساخت استفاده کنیم.

وی افزود: در سنوات قبل در زمینه نرخ بیکاری کردستان عمدتاً در رتبه‌های یکم تا پنجم نرخ بیکاری کشور بودیم اما در تابستان سال قبل بهترین عملکرد را در کاهش نرخ بیکاری داشتیم.

وی تصریح کرد: توجه به زیرساخت‌های فناوری ارتباطات و اطلاعات در راستای افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری مهم است و باید زیرساخت‌ها تقویت شوند.

نوری ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را لازمه توسعه استان دانست و خاطرنشان کرد: براساس دستور رئیس جمهور باید به اشتغال فارغ التحصیلان زاگرس‌نشین بیشتر توجه شود تا در زمینه اشتغال و توسعه کردستان قدم مثبتی برداشته شود.

معاون اقتصادی استاندار کردستان یادآور شد: کردستان استانی صنعتی نیست و توجه به تولید در توسعه کردستان مهم است و در این راستا سال قبل هر هفته یک روز را به نام «دوشنبه‌های تولید» نامگذاری کردیم که ۷۰ واحد تولیدی به عرصه تولید بازگشت.

وی اضافه کرد: امسال «شنبه‌های تولید» را راه‌اندازی کردیم که در راستای احیای واحدهای تولیدی بویژه واحدهای تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز قدم برخواهیم داشت و هدفگذاری کردیم تا بتوانیم موفق عمل کنیم.

نوری به وضعیت معادن استان پرداخت و گفت: کردستان در حوزه معدن رتبه یکم تولید طلای کشور را دارد و در حوزه ذخیره این ماده معدنی رتبه دوم کشور را داراست.

وی اعلام کرد: در حوزه کشاورزی و تولید توت فرنگی، گندم و انار رتبه‌های خوبی در کشور داریم و در حوزه صادرات و واردات نیز جا برای توسعه وجود دارد.

معاون امور اقتصادی استاندار کردستان اذعان کرد: اگر نتوانیم علم روز را به این حوزه‌ها وارد کنیم مسیر توسعه و تحول را نخواهیم دید بنابراین باید از همه ظرفیت‌ها در استان بهره ببریم.

نوری خاطرنشان کرد: به مدیران و مسؤولان دستگاه‌های مختلف اجرایی تاکید شده که ۲۰ درصد از تسهیلات را به شرکت‌های دانش بنیان اختصاص دهند.

وی اضافه کرد: انتقال دانش‌های فناوری به کشور عراق نیز از اولویت‌هایی است که مورد توجه خواهد بود.

کد خبر 6088063

دیگر خبرها

  • همکاری اقتصادی خراسان رضوی و هرات افغانستان
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • ظرفیت تحول حوزه صادرات خراسان رضوی با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • همکاری اقتصادی خراسان رضوی و ولایت هرات وارد مرحله جدید شد
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی