Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@12:47:44 GMT

پایانه مرزی پیشین با حضور وزیر راه افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۶۰۴۷۵

پایانه مرزی پیشین با حضور وزیر راه افتتاح شد

گروه استان‌ها ــ ‌پایانه مرزی "پیشین" به عنوان سومین گذرگاه رسمی ایران و پاکستان با حضور وزیر راه و شهرسازی و مقامات پاکستانی افتتاح شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از راسک، صبح امررز پایانه مرزی "پیشین" به عنوان گذرگاه رسمی مرزی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی، داریوش امانی تهرانی رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، چند تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت و امور خارجه، رئیس گمرک جمهوری اسلامی ایران و مقاماتی از کشور پاکستان افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گذرگاه "پیشین- مند" واقع در شهرستان راسک در جنوب سیستان و بلوچستان بعد از دو گذرگاه "میرجاوه" در شهرستان میرجاوه واقع در شمال و "جالق" در شهرستان سراوان واقع در میانه استان، سومین گذرگاه جهت تردد رسمی میان دو کشور محسوب می‌شود.

داریوش امانی تهرانی در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز شاهد افتتاح سایت موقت پایانه مرزی پیشین به مساحت 2.5 هکتار دارای 450 مترمربع ساختمان با 250 هزار هکتار عملیات خاکی و اعتبار 28 میلیارد تومان هستیم و طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته قرار است این پایانه در مساحت 13 هکتار احداث شود.

فعالیت کوله‌بران بازارچه مرزی "ریمدان" سیستان و بلوچستان از ابتدای 1400 آغاز می‌شودبازارچه "ریمدان" ایران را به کریدور اقتصادی چین ـ پاکستان متصل می‌کند"ریمدان" راهبردی‌ترین دروازه ایران برای افزایش مبادلات تجاری با پاکستان/ آیا گذرگاه‌های بین‌المللی نقشی در زندگی مرزنشینان دارد؟+ فیلم

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به اینکه این پایانه مرزی با هدف تسهیل ترددهای مرزی بین ایران و پاکستان و رونق ترانزیت راه‌اندازی شده، افزود: پایانه مرزی پیشین در کوتاه‌ترین زمان ممکن در مدت 44 روز احداث شده است.

احمدعلی موهبتی نیز در  این مراسم اظهار داشت: افزایش مبادلات تجاری و اقتصادی میان ایران و پاکستان در دستور کار است و در این راستا وزارت راه و شهرسازی برای پروژه‌های مرزهای رسمی و پایانه‌های رسمی محدودیت اعتباری ندارند.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در سند آمایش استان ترانزیت و تجارت ب عنوان بزرگترین مزیت مطرح است، خاطرنشان کرد: در این راستا در سال‌های اخیر اعتبارات ویژه‌ای به خصوص برای پروژه‌های بندر شهید بهشتی چابهار و راه آهن در نظر گرفته شده و این پروژه‌ها پیشرفت قابل قبولی داشته‌اند.

به گزاش تسنیم، منطقه "پیشین" در شهرستان تازه تاسیس راسک در جنوب سیستان و بلوچستان واقع شده و منطقه "مند" در ایالت بلوچستان کشور پاکستان در نزدیکی مرز با جمهوری اسلامی ایران قرار دارد؛ فاصله این پایانه مرزی از بندر چابهار 180 کیلومتر است.

انتهای پیام/392/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار پاکستان سیستان و بلوچستان اخبار پاکستان سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان جمهوری اسلامی پایانه مرزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۰۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد

واحد تحقیق و توسعه (R&D) شرکت دانش بنیان آوان بهمن شیمی،در مسیر توسعه محصولات دانش بنیان دارویی، یکشنبه 9 اردیبهشت 1403، طی مراسمی  با حضور دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.

بخش R&D آوان بهمن شیمی مجهز به مدرن‌ترین تجهیزات و فناوری‌های روز دنیا بوده و توسط تیمی از متخصصان برجسته در حوزه شیمی و داروسازی در حال توسعه مولکول‌های دارویی است. این بخش وظیفه توسعه مواد اولیه دارویی جدید و همچنین بهینه‌سازی روش‌های تولید محصولات موجود را بر عهده دارد.

دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با تاکید بر حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و نوآور در حوزه سلامت گفت: در کشور ما رویکرد جدیدی به علم و فناوری وجود دارد که مسیر را تغییر داده و تبدیل علوم به فنون در دستور کار مراکز علمی قرار گرفته است. دانشگاه‌ها فقط تا سطحی، فناوری را خلق می‌کنند و پس از آن نیاز است تا بخش خصوصی و صنایع در کنار یکدیگر قرار گیرند و بر اساس قانون و مسیر مشخص تولید دانش بنیان رشد و جهش یابد.

دکتر محمد رضا عبدالهی، مدیر عامل شرکت آوان شیمی، در سخنانی در این مراسم، ضمن ابراز خرسندی از افتتاح بخشR&D ، گفت: «ما متعهد به تولید مواد اولیه دارویی با کیفیت بالا و مطابق با استانداردهای بین المللی هستیم. افتتاح این بخش، نقطه عطفی در مسیر این تعهد است و امیدواریم که با کمک این بخش، بتوانیم با توسعه و بهینه سازی محصولات جدید نقشی موثر در ارتقای سطح سلامت جامعه ایفا کنیم.»

وی افزود: «آوان شیمی همواره با توسعه دانش فنی محصولات ارزشمند با کیفیت و اثربخش، در جهت تامین با ثبات و امن دارویی و همچنین کاهش وابستگی کشور در زمینه مواد موثره داروئی گام بر می‌دارد. مبنا قرار دادن تحقیقات در خدمت تولید صنعتی در این شرکت از ارزش‌های اصلی  است».

دکتر عبدالهی اضافه کرد: «از دیگر اهداف استراتژیک شرکت و در راستای ارتقاء نظام سلامت کشور، می‌توان به ایجاد سایت تولیدی مطابق با اصول GMP برای تولید محصولات High-Potent و LVHV به منظور امکان تولید محصولات درمانی در حوزه‌های جدید اشاره کرد».

مدیرعامل آوان شیمی با تاکید بر اهمیت محصولات دانش بنیان افزود: « بر اساس تأییدیه معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، شرکت آوان شیمی تاکنون موفق به اخذ گواهی دانش بنیان 3 محصول خود گردیده و اقدامات لازم جهت اخذ تائیدیه دانش بنیان 6 محصول دیگر نیز در حال انجام است. لازم به ذکر است این شرکت برای اولین بار در کشور، اقدام به تولید و فروش مولکول تلمیزارتان به عنوان یکی از محصولات جدید دسته قلبی و عروقی با هدف کنترل فشارخون نموده است».

در حال حاضر 30 مولکول در پایپ لاین توسعه شرکت آوان شیمی قرار دارد که از این تعداد، 4 مولکول در مرحله تولید و فروش صنعتی، 11 مولکول در مرحله اخذ پروانه فروش در سال جاری، 9 مولکول در مرحله توسعه دانش فنی و 6 مولکول در فاز بررسی اولیه است.

در راستای توسعه همکاری و مشارکت‌های علمی، کمک به اقتصاد دانش بنیان و ایجاد ارتباط موثر مابین صنعت و دانشگاه، همکاری با مراکز دانش نهاد و اساتید دانشگاهی و مراکز علمی و تحقیقاتی نیز در  حال انجام است و همچنین شش پروژه توسعه محصول به منظور همکاری با دانشگاه‌ها و متخصصین کشور برای سال جاری تعریف شده است.

افتتاح بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی گامی بلند در مسیر ارتقای سطح سلامت جامعه از طریق تولید مواد اولیه دارویی باکیفیت و مبتنی بر نوآوری است.

درباره شرکت آوان بهمن شیمی

شرکت آوان بهمن شیمی به عنوان شرکتی دانش بنیان، تحقیقاتی و تولیدی از ابتدای سال1400در صنعت داروسازی کشور و در حوزه تولید مواد موثره داروئی فعالیت خود را آغاز نموده است. این شرکت با رویکرد نوآورانه و مطابق با استانداردهای بین المللی، یکی از شرکت‌های تامین کننده مواد موثره داروئی است که در حوزه‌های درمانی مختلف نظیر دیابت، کاردیولوژی، نورولوژی، ایمونولوژی و آنکولوژی در حال فعالیت است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • هزینه فایده سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح شد
  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/ تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله_آغبند