Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، سعید صالحی مدیر جهادکشاورزی شهرستان قزوین با بیان اینکه آفت سن یکی از مهمترین آفات مزارع گندم و جو محسوب می‌شود، گفت: هم اکنون در بخش‌های کوهین و مرکزی این شهرستان آفت سن مادر با تراکم بالا مشاهده شده است و کشاورزان مبارزه با این آفت را آغاز کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صالحی افزود: مدیر جهادکشاورزی شهرستان قزوین امسال گندم به علت کاهش بارندگی از نظر رشد نسبت به سال گذشته عقب‌تر است بنابراین مبارزه به موقع با سن مادر اهمیت ویژه‌ای دارد.

او اضافه کرد: شبکه مراقبت با ردیابی آفت سن به محض رسیدن به نرم مبارزه، با همکاری کشاورزان در جهت مبارزه با آن اقدام می‌کنند.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان قزوین تاکیدکرد: همکاری هرچه بیشتر کشاورزان و تعامل مستمر آن‌ها با کارشناسان و متخصصان، موجب ارتقای سطح کیفی مبارزه خواهد شد.

صالحی افزود: ۲۹ هزار و ۸۲۷ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت گندم و جو اختصاص دارد که پارسال ۴ هزار و ۱۳۲ هکتار از مزارع آلوده این شهرستان علیه آفت سن مادر سم پاشی شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهادکشاورزی آفت سن مادر مزارع گندم شهرستان قزوین سن مادر آفت سن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۱۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد

ایسنا/ایلام ناظر استانی طرح جهش تولید در دیم‌زارهای استان ایلام از مبارزه بیولوژیک در مزارع دیم استان با آفات خبر داد.

مهندس «خدابخش داودی‌نصر» در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در راستای کاهش مصرف سموم شیمیایی و عرضه محصول سالم و عاری از بقایای سموم و به منظور کاهش خسارت کرم پیله‌خوار به عنوان یکی از آفات مهم و خسارت زای نخود، رهاسازی زنبور پارازیتویید براکون در مزارع نخود شهرستان بدره آغاز شده است. 

ناظر استانی طرح جهش تولید در دیمزارهای ایلام گفت: با توجه به مشارکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در طرح جهش تولید در دیم زارها و تأمین بخشی از اعتبار کنترل بیولوژیک عوامل خسارت‌زای نخود، پیش‌بینی می‌شود بیش از ۳۰۰۰ هکتار از مزارع نخود استان تحت پوشش این نوع مبارزه قرار گیرد. 
داودی‌نصر افزود: اجرای کنترل بیولوژیک یکی از مولفه‌های اصلی مبارزه تلفیقی آفات برای کاهش مصرف سموم، کاهش هزینه نهاده‌ها و تولید محصول سالم است و توسعه آن در دستور کار طرح ملی و مشترک جهش تولید در دیم‌زارها قرار دارد.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت خوشه‌های طلایی از مزارع کازرون از فردا
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • اختصاص ۱۱۵۰هکتار از مزارع قزوین به کشت چغندرقند
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت