Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@15:55:01 GMT

نظارت های صنفی باید فراتر از ساعت اداری باشد

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۶۳۷۹۸

نظارت های صنفی باید فراتر از ساعت اداری باشد

سرهنگ پاسدار علی ترکاشوند روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: اکنون با سوء مدیریت در بعد مسایل معیشتی مردم در بازار و اصناف روبرو هستیم و علیرغم اینکه تمام اصناف و اتحادیه ها برای رفع مشکلات معیشتی مردم پای کار هستند ولی تمام زحمات زمانی خروجی می دهد که یک مدیریت و برنامه ریزی درستی از توزیع، تولید و هماهنگی بین دستگاه ها وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: متاسفانه راهکارهای قدیمی نظارت بر بازار باعث شده مشکلات را جوابگو نباشد زیرا نمی توان با ابزار قدیمی مشکلات امروز را برطرف کرد.

وی گفت: رفع این مشکلات مردانی با مدیریت  مردان دهه ۶۰ ولی با علم جوانان و صاحب نظران روز می خواهد تا اسیر دست دلالان نشویم.

ترکاشوند افزود: اکنون مشکل معیشت مردم فقط تحریم و نبود کالا نیست بلکه خطراتی است که دلالان ایجاد کرده اند که دلایل این مشکلات بایستی شناسایی و به مردم معرفی شود.

بازار نابسامان مرغ نمونه ای از دخالت دلالان

رییس بسیج اصناف استان البرز به مشکلات بازار مرغ اشاره کرد و تصریح کرد: بازار مرغ یک نمونه از مشکلاتی است که دلالان ایجاد کرده اند زیرا وقتی نهاده ها با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور می شود باید مشخص شود که این نهاده ها تحویل چه کسانی می شود و اگر تحویل مرغداران می شود بایستی مرغ هم با قیمت این نهاده ها توزیع شود.

وی با بیان اینکه افرادی به نام مباشر در قیمت گذاری و توزیع این فراورده تاثیرگذار هستند، گفت: این مباشران چه کسانی هستند؟

ترکاشوند افزود: هم اکنون دلالان در تمام بازار و اجناس ورود کرده اند و در برهه های مختلف زمانی بحث جدیدی را برای تنش در بازار شروع می کنند که زمانی سیمان هست و زمانی مرغ و تخم مرغ و یک زمان دیگر ارز و دلار و یا روغن است.

رسانه ها وارد میدان شوند

رییس بسیج اصناف استان البرز ادامه داد: برای ریشه یابی این مشکلات و معرفی آنان به مردم، رسانه ها می توانند پای کار بیایند و حتی در مواردی داریم که رسانه ها به خوبی ریشه یابی می کنند ولی متاسفانه مدیران حالی برای پیگیری ریشه یابی ها و رفع آن ندارند.

وی اضافه کرد: هر دستگاهی برای بالارفتن اثربخشی و کارآیی و شناخت گلوگاه ها که در نهایت منجر به بهره وری شود نیازمند آسیب شناسی با استفاده از سامانه ها و یک سیستم مدیریت جدید می باشد.

ترکاشوند گفت: برای رسیدن به این هدف نیازمند یک مرکز تحقیقات در بدنه مدیریت کشور و استان هستیم ولی متاسفانه یک مرکز هم اندیشی، تحقیقات و توسعه نداریم برای همین جامعه به صورت تشکیلاتی و بدون برنامه و طرح و آسیب شناسی مدیریت می شود.

وی افزود: گره حل این مشکلات به دست جوانان باز می شود و بایستی جوانان را در اداره کشور و تصمیم گیری ها بازی داد و مشکل اصلی کار ما در هوش مصنوعی و رباتیکی است که دانشگاهیان در دست دارند ولی از آن در بدنه مدیریت دولت استفاده نمی شود.

۶۰ نفر بازرس بسیج اصناف در کف خیابان فعال هستند

رییس بسیج اصناف استان البرز در ادامه به اقدامات این قشر بسیج در مقابله با ویروس منحوس کرونا اشاره کرد و گفت: بسیج اصناف علاوه بر اینکه عضو اصلی ستاد تنظیم بازار استان می باشد در کمیته نظارت بر فعالیت واحدهای صنفی و رعایت پروتکل های بهداشتی بازار، اصناف، تجار و صنعتگران نیز عضویت دارد.

وی افزود: به همین منظور هم اکنون ۶۰ نفر از بازرسان بسیجی صنوف در کف خیابان به رصد و نظارت فعالیت های اصناف در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی می پردازند.

وی اظهار داشت: همچنین گروه های جهادی بسیج اصناف به همراه مرکز نیکوکاری اصناف به مراکز درمانی سرکشی می کنند به طوریکه در سرکشی که به بیمارستان شهید مدنی کرج داشتیم از کمبود کپسول اکسیژن برای بیماران مطلع شدیم.

ترکاشوند گفت: در همین راستا ۲۰ کپسول اکسیژن توسط خیرین اصناف و بسیجیان به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان خریداری و تحویل این بیمارستان شد.

وی خاطرنشان کرد: اصناف و کسبه یکی از آسیب پذیرترین و مظلومترین اقشار هستند به طوریکه همیشه در هر برهه ای از تخریب و تحریم و کرونا در خط اول هستند ولی برای کمک همیشه مردانه پای کار هستند.

رییس بسیج اصناف استان البرز همچنین به انجام رزمایش مومنانه نیز اشاره کرد و افزود: از ابتدای سال تاکنون هفتگی ۲۵۰ بسته معیشتی بین نیازمندان و صنوف آسیب دیده توزیع می شود.

برچسب‌ها دلالان اصناف گوشت مرغ سازمان بسیج مستضعفان استان البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دلالان اصناف گوشت مرغ دلالان اصناف گوشت مرغ سازمان بسیج مستضعفان استان البرز اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۳۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بر بازار پوشاک یک ضرورت‌ است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حبیب الله شعبانی در خطبه‌های نماز جمعه شهر همدان بیان کرد: عمل به تقوا در بین مسئولان به معنای انجام دادن وظایف قانونیشان است.

وی ادامه داد: روند عفاف و حجاب در طول یک سال و نیم گذشته، سبب نگرانی شدید خانواده‌ها شده است.

شعبانی افزود: فارغ از هر نوع دیدگاهی، همه خانواده‌ها بر این باور هستند که رها کردن این فضا به ضرر همه جامعه است.

وی تصریح کرد: واقعیت اجتماعی نشان می‌دهد استمرار این مسیر باعث آسیب همگانی در جامعه می‌شود.

امام جمعه همدان با بیان اینکه در مدت انجام طرح نور، تأثیرات خوبی را در سطح جامعه شاهد هستیم، گفت: باید از کسانی که از پلیس تذکر گرفتند و به آن تمکین کردند و فرهیختگی از خود نشان دادند، تشکر کنم.

شعبانی با اشاره به اینکه در عرصه حجاب و عفاف نیازمند اقناع سازی هستیم، اظهار کرد: بالغ بر ۲۷ دستگاه در حوزه عفاف و حجاب مسئولیت دارند و پلیس آخرین مرحله است

وی اضافه کرد: دولت، قرارگاه عفاف و حجاب و نهادهای فرهنگی گزارشی از فعالیت‌های فرهنگی در عرصه حجاب و عفاف را ارائه دهند.

شعبانی با اشاره به اینکه نظارت بر بازار پوشاک یکی از ضرورت‌هاست، گفت: در روابط بین الملل شرق و غرب تفاوتی ندارد، مهم حرکت در مسیر منافع اقتصادی کشور است.

وی با بیان اینکه اگر این توافق نامه‌ها اجرایی شود، چالش جدی برای تحریم‌ها خواهند بود، افزود: دولت اجرایی شدن توافق‌نامه‌ها را با تمام توان پیگیری کند.

امام جمعه همدان با اشاره به مردم باید اثرات این سفرها و قراردادها را در زندگی روزمره خود ببینند، گفت: امروز وظیفه مسئولان و متولیان، حمایت از کارگران و جامعه کارگری است.

شعبانی ادامه داد: حمایت از جامعه کارگری تنها افزایش چند درصدی حقوق نیست، چرا که با وجود تورم کارگر از تورم عقب می‌ماند و مهم طراحی ساز و کار اقتصادی مناسب است.

وی با بیان اینکه باید از کارفرما حمایت شود تا او هم بتواند از کارگر حمایت کند، گفت: تجمعات دانشجویان بر علیه نسل کشی کودکان در غزه در کشورهای مدعی حقوق بشر، با هجوم پلیس به آن‌ها همراه شده است.

امام جمعه همدان بیان کرد: زمانی که عده‌ای به صورت مسلح قصد براندازی کشوری را دارند، این کشورها دم از حقوق بشر می‌زنند، اما در برابر دانشجویان کشور خودشان چنین رفتارهایی انجام می‌دهند.

شعبانی با اشاره به اینکه مدعیان دروغی حقوق بشر، آبروی شعار آزادی بیان را برده‌اند، گفت: اقدامات یک روحانی در سریال مشاور، می‌تواند به الگویی برای مساجد سراسر کشور و معرفی مسجد به عنوان محور حل مشکلات مردم تبدیل شود.

کد خبر 6089160

دیگر خبرها

  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • پلمب۲ تالار متخلف در صومعه‌سرا
  • پلمب ۱۸ واحد صنفی متخلف در اهر
  • تشکیل ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی
  • برخورد قاطع با کم فروشی نانوایان در مشهد
  • نظارت بر بازار پوشاک یک ضرورت‌ است
  • ۵۰ مصوبه برای حل مشکلات شرق شهرستان اصفهان
  • اتخاذ بیش از ۵۰ مصوبه برای حل مسائل و مشکلات شرق شهرستان اصفهان
  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • ۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد