Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@23:19:49 GMT

آغاز طرح افطار ۱۴ با توزیع ۶ هزار بسته معیشتی در شیراز

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۶۴۱۲۷

آغاز طرح افطار ۱۴ با توزیع ۶ هزار بسته معیشتی در شیراز

ایسنا/فارس طرح افطار ۱۴ همزمان با هشتمین روز از ماه مبارک رمضان با توزیع ۶ هزار بسته معیشتی در سطح شهر شیراز کلید خورد.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی چهارشنبه یکم اردیبهشت در آیین در افتتاحیه این طرح گفت: اقدامات بزرگی نظیر بسته‌های معیشتی، بخشش اجرای بها، کمک مومنانه و... سند گویای تلاش، کوشش و خدمت در راستای اهداف بلندی است که از شیوع کرونا تا کنون آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ابراهیم عزیزی افزود: در آیات سوره والعصر قرآن کریم، خداوند متعال با قسم به عصر می‌فرماید که همه انسان‌ها در خسران و زیاد هستند مگر کسانی که عمل صالح انجام داده‌اند، لذا اقدامات ارزشمندی که همه افراد در همه سطوح در سال‌های پس از انقلاب برای کمک به نیازمندان، محرومیت زدایی و به ویژه از شیوع بیماری کرونا در استان فارس انجام داده‌اند، مصداق برجسته این عمل صالح است. 

او با بیان اینکه ما بر مبنای آموزه‌های دینی و اعتقادی این اقدام ارزشمند را بیش از یک سال ادامه می‌دهیم، اظهار کرد: همه کسانی که در مکتب علوی تربیت یافته‌اند، کمک به همنوعان و عمل صالح را وظیفه اعتقادی خود می‌دانند؛ لذا وقتی یک اقداماتی ریشه دار، ماندگار انجام می‌شود، در نزد پروردگار عالم حسنه و موجب توفیقات الهی خواهد بود. 

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس خاطرنشان کرد: استان فارس با وجود خیرین و قرارگاه‌هایی که با بهره گیری از ظرفیت‌های مردمی یک نمونه برجسته و ویژه در کشور است؛ می‌توان ادعا کرد که بسیاری از اقدامات استان‌های کشور در زمینه کمک مومنانه از فارس بهره گرفته‌اند. 

عزیزی اضافه کرد: پیشتازی و پرچم داری استان فارس باوجود گروه‌های مردمی، خیرین، بسیجیان قهرمان، دستگاه‌های اجرایی نظیر کمیته امداد و بهزیستی نقش بزرگی در فرهنگ سازی این کار حسنه داشته‌اند.  

او آسیب‌های جدی کرونا به اقتصاد، معیشت مردم، سلامت جامعه را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: در کشور ما پدیده‌هایی نظیر همدلی و مواسات از دل تهدید کرونا بیرون آمد و این نکته‌ای است که سردار سلیمانی برآن تاکید داشت و می‌فرمود که ملت ما آموخته‌اند که از دل تهدیدها فرصت‌ها را بسازند.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس با طرح این پرسش که آیا نمی‌شد در موج چهارم یک برنامه منظم و اجرایی داشته باشیم؟ گفت: امروز به دلیل برخی بی‌مدیریتی‌ها در سطوح عالی اجرایی کشور که جای تذکر دارد، در موج چهارم دچار آسیب جدی با افزایش شیوع بیماری و فوت بیشتر هموطنانمان شده‌ایم. برخی از مقامات در ستاد ملی مقابله با کرونا خلاف خواسته عمومی در ایام عید حرکت کردند لذا شاهد وضعیت اسف بار کنونی هستیم.

عزیزی تاکید کرد: مردم ما به عنوان یک فرهنگ و باور از همه داشته‌های اندک خودشان گذشته‌اند و در صحنه عمل برای تعداد کثیری از مستمندان و نیازمندان بسته ارزاق تهیه کرده‌اند، لذا این حرکت ماندگار خواهد شد و برای دست اندرکاران خیر دنیا و آخرت را به دنبال خواهد داشت.

هیچ مورد ابتلا به کرونا در مراکز بهزیستی شیراز نداشته‌ایم

مجتبی بخشنده، مدیر بهزیستی شهرستان شیراز نیز در این مراسم گفت: یکی از بزرگترین طرح‌های توزیع ارزاق ویژه ماه مبارک رمضان با ۶ هزار بسته معیشتی به همت خیریه حجت ابن الحسن عسکری(ع) با هدف محرومیت زدایی از جامعه هدف بهزیستی شیراز امروز برگزار می‌شود. 

او افزود: در فروردین ماه امسال بیش از ۹ هزار بازدید و سرکشی از مددجویان تحت پوشش بهزیستی شهرستان شیراز انجام شده است. 

بخشنده عنوان کرد: طی دو ماه اخیر که موج چهارم کرونا شروع شده شاهد حتی یک مورد ابتلا کرونا در مراکز سالمندان، شبه خانواده و نگهداری معلولین نبودیم. 

او با ابراز امیدواری از گسترش فرهنگ کمک‌های مومنانه گفت: امید است با یاری خداوند و کمک خیرین و مردم شهرمان بتوانیم برنامه‌هایی با مشارکت خیرین شهرستان شیراز داشته باشیم.

 طرح «افطار ۱۴» در استان فارس برای چهاردهمین سال متوالی آغاز شد

مهدی محلاتی مدیر خیریه حجت ابن الحسن عسکری (ع) شیراز نیز در ادامه این مراسم گفت: ۱۴ سال است که به صورت کاملا مردمی طرح بزرگ افطار در ماه مبارک رمضان در سطح شهرستان شیراز در حال اجرا است.

او افزود: هر ساله این طرح به عنوان بزرگترین طرح محرومیت زدایی کشور انتخاب می‌شود و در سال جاری با هدف توزیع ۶ هزار بسته معیشتی با ۳۰ تن برنج هستیم که هزینه اجرایی این طرح هر بسته ۲۰۰ هزار تومان است و حجم کمک‌های مردمی بیش از مددجویان است. هر ساله خیریه حجت ابن الحسن عسکری (ع) به عنوان خیریه مادر ارزاق را بین ۶۰ خیریه مجوز دار شهر شیراز توزیع می‌کند.

به گفته محلاتی، امسال سه طرح پیامبر اعظم(ص) با مبلغ ۱۲۰ هزار تومان برای افطار ۸ خانواده نیازمند، طرح سلمان با ۸۰ هزار تومان برای افطار به ۴ خانواده نیازمند، طرح امیرالمومنین(ع) با مبلغ ۱۰۰ هزار تومان برای افطار ۶ خانواده برنامه ریزی شده است که شهروندان و خیران با اهدای مشارکت خودشان در این طرح شرکت می‌کنند. 

او یادآور شد: این طرح از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز و تا عید سعید فطر ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی ماه مبارک رمضان طرح افطاری ساده کمیته امداد و بهزیستی فارس شهرستان شیراز ۶ هزار بسته معیشتی ماه مبارک رمضان شهرستان شیراز هزار تومان استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۴۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • تدارک ۳۰ ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی/ فعالیت ۶۰۰ گروه جهادی در گرگان
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • آغاز اجرای خط انتقال ۱۰ اینچی گاز در هشترود
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس