Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید علی موسوی روز چهارشنبه در جلسه کمیته نظارت و ارزیابی ستاد مقابله با کرونای شهرستان مراغه افزود: با توجه به وضعیت قرمز کرونایی در این شهرستان و بیشتر مناطق کشور، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و موازین بهداشتی در قالب مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا در تمامی بخش ها ضروری و حیاتی تر از هر زمانی است.

وی ادامه داد: متاسفانه با وجود تعطیلی برخی از مشاغل بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا، ترددهای غیر ضروری شهروندان در محلات و مناطق مختلف شهری کاهش نیافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اجرای گام پنجم مقابله با کرونا در کشور اضافه کرد: فرهنگ سازی و مشارکت بیش از پیش شهروندان با کاهش ترددهای غیر ضروری در معابر عمومی و پرهیز از تجمعات گروهی، راهکار اساسی برای کاهش شیوع بیماری کووید 19 در موج سهمگین چهارم این بیماری است.

وی گفت: در راستای تشدید نظارت و کنترل بر اماکن عمومی، میزان رعایت مواین بهداشتی و پروتکل ها در واحدهای صنفی گروه یک که مجاز به فعالیت هستند، به صورت مستمر مورد پایش قرار گرفته و در صورت بروز تخلف با قاطعیت با متخلفان برخورد خواهد شد.

وی افزود: تمامی ادارات و دستگاه ها در قالب ستاد مقابله با کرونا موظف به اجرای وظایف درون و برون بخشی خود در کمیته های تعیین شده بوده و همه آنها با همراهی و همکاری و مشارکت فعال زمینه ساز خدمت رسانی به شهروندان و کاهش اثار و زمینه های بروز بیماری کرونا باشند.

وی ادامه داد: کنترل شدید بهداشتی بازارچه ها و تعطیلی پارک ها در دستور کار نهادهای متولی امر قرار گرفته و از فعالیت اماکنی که برخلاف مصوبات ستاد کرونا اقدام می کنند، جلوگیری و با متخلفان برخورد خواهد شد.

وی اضافه کرد: دورکاری در ادارات و نهادها نیز نباید مانع و بهانه ای برای خدمت رسانی به شهروندان شود و شهروندان نیز از تردد های غیر ضروری اداری نیز در ایام کرونایی پرهیز کنند.

وی افزود: با توجه به ضرورت تامین امنیت روانی جامعه و لزوم آگاه سازی و اطلاع رسانی، همراهی بیشتر رسانه ها و نهادهای فرهنگی در این زمینه احساس می شود.

فعالیت 11 مرکز تشخیص زودهنگام کرونا در مراغه 

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه نیز گفت: با توجه به روند افزایشی تعداد بیماران سرپایی و بستری در مراکز درمانی، در روزهای آینده شاهد تداوم این بیمای نیز خواهیم بود.

احمد مجتهدی افزود: از این رو گام پنجم مقابله با کرونا که ادامه طرح شهید سردار سلیمانی است، با محوریت بیماریابی، تشخیص زودهنگام و قرنطینه سریع بیماران در حال اجراست.

وی ادامه داد: در این راستا، هم اکنون ۱۱ مرکز بهداشتی در این شهرستان خدمات تشخیص زودهنگام بیماری کرونا را به شهروندان ارائه می دهند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر نیز ۱۲ تیم از این دانشکده از جمله چهار تیم مشترک با سایر نهادها در حال نظارت و کنترل بهداشتی اماکن عمومی و صنفی هستند.

وی با انتقاد از عدم رعایت برخی موازین بهداشتی افزود: متاسفانه در برخی از منطق شهری و روستایی به ویژه در مساجد و هیئت های مذهبی، اهتمامی برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی کمتر مشاهده می شود.

رئیس اتاق اصناف مراغه نیز با اشاره به مشکلات اقتصادی بازاریان در ایام کرونا و محدودیت های اخیر کرونایی گفت: با وجود تعطیلی برخی مشاغل گروه ها دوم، سوم و چهارم، تاکنون حمایتی از اصناف نشده و برخی از مالکان واحدهای صنفی نیز با بی رحمی تمام، اقدام به افزایش چند برابری اجاره بهای املاک خود کرده اند.

سعید معصومی افزود: همچنین با وجود رعایت موازین بهداشتی توسط بازاریان و واحدهای صنفی، متاسفانه شهروندان در رعایت این موازین کوتاهی می کنند.

شهرام مروتی، شهردار مراغه نیز با اشاره به اطلاع رسانی محیطی در سطح شهر در خصوص رعایت موازین بهداشتی گفت: نظارت بر بازاراچه های محلی تشددید شده و از فعالیت پارک ها برای کاهش شیوع بیماری کرونا جلوگیری می شود.

شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی مراغه محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی مراغه محدودیت های کرونا آذربایجان شرقی مراغه محدودیت های کرونا اخبار کنکور مقابله با کرونا موازین بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۴۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آن‌ها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند استخدام شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آن‌ها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده اند.

وی از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و ... در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن‌ها در مجلس بتوان اقدمات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، گفت: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آن‌ها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چندسال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

وی تصریح کرد: اکنون ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول به خدمت هستند، و نسبت پرستار به تخت، ۹ دهم و نسبت گروه پرستاری به تخت، ۱.۲ است که امیدواریم با افزایش جذب و تربیت نیروی انسانی، فاصله ۱.۲ تا ۱.۸ در سال‌های آتی برطرف شود.

عبادی اظهار داشت: از اقدامات خوب دولت سیزدهم اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است، زیرا این قانون پس از ۱۵ سال مسکوت ماندن و در دوره طرح تحول سلامت که زمان طلایی اجرای این طرح بود و اتفاقاً برخی افراد که امروز منتقد اجرای این طرح هستند در آن دوران مسوولیت داشتند، می‌توانست اجرایی شود، اما نشد.

وی افزود: ارزش نسبی خدمات پرستاری در بخش‌هایی که سختی کار بیشتر است، بالاتر است. در سال جاری، مثلا در بخش‌های عمومی و داخلی جراحی ارزش نسبی معادل ۸ کا و در بخش‌های مراقبت‌های ویژه تا ۳۳.۴ کا هم افزایش پیدا می‌کند. البته، چون تعداد بیماران بخش‌های عمومی نسبت به بخش‌های ویژه بیشتر است، نوعی تعادل در پرداختی‌ها صورت می‌گیرد؛ در آیین نامه هم پیش بینی شده که نباید بین همکاران پرستار هم رده تفاوت کارانه بیشتر از ۲.۵ برابر باشد.

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • تشدید نظارت برفعالیت مشاوران معاملات املاک در مشهد
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • اجرای طرح تشدید کنترل کیفی آب و کیفیت مواد غذایی در اهواز
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • نظارت‌های صنفی در چهارمحال و بختیاری تشدید می‌شود
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • برگزاری جشن «اصفهان رو» ویژه هفته اصفهان در منطقه ۱۰/ بازدید رایگان از اماکن تاریخی شهر
  • برگزاری رویداد «اصفهان رو» ویژه هفته اصفهان در منطقه ۱۰/ بازدید رایگان از اماکن تاریخی شهر