Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛ مهرداد جمال ارونقی معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران در نامه‌ای به شانه‌ساز رئیس سازمان غذا و دارو، جزئیات واردات یک میلیون و ۹۹۵ هزار و ۸۰۰ دوز واکسن کرونا را اعلام کرد.

در این نامه که امروز صادر شده، آمده است: ضمن ایفاد جدول و آمار واکسن‌های وارداتی متضمن تاریخ ورود و تعداد دوز آنها به استحضار می‌رساند:

از تاریخ ۱۵ بهمن ۹۹ لغایت ۲۶ فروردین ۱۴۰۰، میزان ۹ محموله واکسن وارداتی: روسی، چینی، هندی، و کره‌ای مجموعاً به تعداد ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹۹۵.۸۰۰ دوز از فرودگاه امام خمینی (ره) وارد کشور شده و پس از انجام تشریفات گمرکی با حداقل اسناد، به صورت حمل یک سره و شبانه‌روزی در حداقل زمان ممکن (زیر ۱۵ دقیقه) تحویل نمایندگان وزارت بهداشت شده است… وهیچگونه ایستایی در انجام تشریفات گمرکی وترخیص واکسن‌های وارده بوجود نیامده است.

براساس مندرجات این نامه، واکسن چینی در دور نخست به میزان ۲۵۰ هزار دوز در تاریخ ۱۰ اسفند ۹۹، در دور دوم به میزان ۴۰۰ هزار دوز در تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ و در مجموع ۶۵۰ هزار دوز وارد کشور شده است.

واکسن هندی در تاریخ ۲۰ اسفند ۹۹ به میزان ۱۲۵ هزار دوز و واکسن کواکس کره‌ای در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ به میزان ۷۰۰ هزار و ۸۰۰ دوز وارد کشور شده است.

همچنین واکسن اسپوتنیک روسی در دور نخست در تاریخ ۱۵ بهمن ۹۹ به میزان ۲۰ هزار دوز، در دور دوم در تاریخ ۲۵ بهمن ۹۹ به میزان ۱۰۰ هزار دوز، در دور سوم در تاریخ ۱۴ اسفند ۹۹ به میزان ۲۰۰ هزار دوز، در دور چهارم در تاریخ ۵ فروردین ۱۴۰۰ به میزان ۱۰۰ هزار دوز، در دور پنجم در تاریخ ۱۲ فروردین ۱۴۰۰ به میزان ۱۰۰ هزار دوز و در مجموع ۵۲ هزار دوز واکسن اسپوتنیک روسی به کشور وارد شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1093760 برچسب‌ها واکسن کرونا چین هند روسیه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: واکسن کرونا چین هند روسیه فروردین ۱۴۰۰ ۹۹ به میزان هزار دوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۶۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

براساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند ،۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است. در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

همچنین، تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند. در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

لازم به ذکر است؛ سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

کد خبر 6088475 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا طی فروردین‌ماه در بنادر
  • افزایش تورم خوراکی‌ها در آغاز سال