Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه تا قبل از دولت تدبیر و امید تمام سیستم‌های نوین آبیاری کشور یک میلیون و ۲۹۰ هزار هکتار بود گفت: اکنون با اقدامات صورت گرفته در دولت تدبیر و امید این عدد به ۲ میلیون و ۴۷۲ هزار هکتار رسیده که عدد قابل توجهی است.

 «کاظم خاوازی» روز پنجشنبه در مراسم ملی بهره برداری از طرح های بخش کشاورزی با حضور ریاست جمهوری افزود: این افزایش صرف نظر از اهمیتی که در بخش کشاورزی دارد موجب رشد تولید در بخش صنعت شده به گونه ای که در بخش تولید شیرآلات و لوله های مورد نیاز پیشرفت چشمگیری ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در توضیح پروژه های امروز بخش کشاورزی گفت: چهار هزار و ۶۳۵ طرح به بهره برداری رسید که بیش از هشت هزار و ۲۱۷ میلیارد ریال ارزش سرمایه گذاری آنها است و حدود ۴۲ هزار و ۳۰۰ نفر اشتغال زایی به همراه دارد.

وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان ساخت: این پروژه‌ها در چهار بخش پروژه بزرگ آبرسانی در سیستان و بلوچستان، سیستم های نوین آبیاری ، بخش شیلات و پروژه چهارم در بخش دام و طیور است.

خاوازی درباره پروژه نخست گفت: در سال ۹۳ با سفر ریاست جمهوری به استان سیستان و بلوچستان این پروژه شکل گرفت و با فرمان مقام معظم رهبری و حمایت‌ها و تایید ایشان سه هزار و ۴۰۰ میلیارد به این پروژه اختصاص یافت و در خرداد سال گذشته ۳۹ هزار هکتار از این پروژه که بخش پایانی فیزیکی پروژه بود خاتمه یافته و افتتاح شد.

وی افزود: ادامه آن ۳۲ هزار هکتار است که آبرسانی دقیق و کنترل همه لوله ها و شیرآلات بود و همچنین ۱۴ هزار هکتار بعدی تا سر قطعات ۵ هکتاری ادامه یافته و در عمل خاتمه یافت و در درون مزارع هم مجدد علاوه بر اتمام پروژه، سیستم های نوین آبیاری در حال اجرا است.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: این پروژه تقریبا ۷۰ هزار بهره بردار را شامل شده و در شهرهای زابل، زهک، نیمروز، ‌خامون و هیرمند است و پروژه عظیمی است که به نوع خود هم در بخش مهندسی و هم کشاورزی از قابلیت های بالایی برخودار است و تقریبا ۷۲۹ روستا را در برمی گیرد که می تواند آینده این منطقه را هم از نظر اشتغال، کشاورزی نوین و هم از نظر امنیت آبی تحت تاثیر قرار دهد.

خاوازی افزود: پروژه بعدی سیستم های آبیاری نوین است، در سال ۹۲ مجموع سیستم های نوین آبیاری که در داخل کشور داشتیم صرفنظر از کیفیت آنها که با سیستم های امروز بسیار متفاوت است، یک میلیون و ۲۹۰ هزار هکتار در تمام بخش کشاورزی بود که امروز به ۲ میلیون ۴۷۲ هزار هکتار رسیده که عدد بسیار قابل توجهی است .

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سیستم های نوین آبیاری بخش کشاورزی هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۲۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند اجماع استانی است

به گزارش خبرنگار مهر؛ مصطفی سلیمی مفرد عصر یکشنبه در بازدید از طرح‌های آبیاری قطره‌ای نخیلات آب‌پخش اظهار داشت: طرح تحول نخیلات و اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند یک اجماع استانی برای تأمین اعتبار پروژه و همکاری دستگاه‌های اجرایی مختلف از جمله اداره آب منطقه‌ای و سازمان جهاد کشاورزی به منظور اجرای با کیفیت آن است.

وی در خصوص نحوه تأمین اعتبار این طرح اظهار کرد: در حال حاضر طرح تحول نخیلات و اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش دارای اعتبار ملی است اما در سال گذشته تنها ۵۰ درصد اعتبار آن (حدود ۶۰ میلیارد تومان) تأمین شده و همین موضوع منجر به کند بودن روند پیشرفت پروژه شده است.

سرپرست بخشداری آب‌پخش در پایان خاطر نشان کرد: اجرای سریع و باکیفیت این پروژه نیاز به همدلی و هماهنگی بین همه مسئولان استان بوشهر دارد و در کنار اعتبار ملی، اعتبار استانی نیز باید برای آن در نظر گرفته شود.

کد خبر 6091528

دیگر خبرها

  • در انتظار روزهای خوب برای«زهره» اصلی ترین آبریز کشور
  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید
  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • آیا از لوله سیاه آهنی برای مصارف کشاورزی می‌توان استفاده کرد؟
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • آیا می توان گیاهان را به صورت خودکار آبیاری کرد؟
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند اجماع استانی است