Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-29@21:06:13 GMT

طرح حمایت از پرتفو‌های کوچک باید اجرا شود

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۷۳۳۶۳

به گزارش اکوفارس، سعید اسلامی بیدگلی عضو شورای عالی بورس در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران، در پاسخ به اظهار نظر خود مبنی بر اینکه طرح‌های حمایتی سال ۹۹ در نهایت به نفع سهامداران بزرگ تمام شد، اظهار کرد: بخشی از پول پاشی به قصد خرید سهام در قیمت‌های بالا به نفع سهامداران عمده تمام شد. یعنی عده‌ای سهم‌ها را خریداری کردند و با بالا رفتن قیمت سهام آن را فروختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نهایت اینکه  سهامداران خردی که ما قصد حمایت از آن‌ها را داشتیم، سودی نکردند.

او ادامه داد:اگر هدف ما حمایت از سرمایه گذاران خردی است که در سال ۹۹، با تشویق و حمایت مجموعه نهاد‌های حاکمیتی و دولت وارد بازار سرمایه شدند؛ باید به دنبال طرح‌هایی باشیم که در نهایت سهامداران خرد را حمایت کند. افرادی که به تازگی وارد بازار سرمایه شدند و حداقل این ادعا را دارند که ما به خاطر حمایت‌های دولت از بورس وارد بازار سرمایه شده ایم؛ باید این افراد را تحت حمایت قرار دهیم تا آسیب کمتری مورد توجه آن‌ها باشد.

این مقام مسئول در پاسخ به نحوه این حمایت‌ها بیان کرد: شیوه‌های این حمایت به صورت‌های گوناگون است. اما به علت اینکه اقتصاد ما دولتی است و مسائل اجتماعی نیز در اولویت نظام سیاست گذاری کشور ما قرار دارد، می‌توانیم طرح‌هایی را اجرایی کنیم که از جمله این طرح‌ها می‌توان به طرح بیمه سهام سهامداران با پرتفوی زیر ۱۰ میلیون تومان است که در جلسه قبل از پایان سال شورای عالی بورس به تصویب رسید. بهتر است طرح‌هایی شبیه به این مورد عملیاتی شوند و یا اگر قرار است حمایت‌هایی صورت بگیرد بر روی پرتفو‌های کوچکی که عمدتا نیز تازه وارد هستند، متمرکز شود.

اسلامی بیدگلی در پاسخ به اینکه آیا کانون سهامداران حقیقی می‌تواند گامی در جهت حمایت از این سهامداران باشد، تصریح کرد: شنیدن صدای سهامداران خرد و پیگیری حقوق بدیهی آن‌ها مانند تشکیل مجامع، حق رای آن ها، گرفتن سود‌های سهمی و ...؛ با توجه به این موارد به نظرم لازم است تا یک کانون قانونی وجود داشته باشد که این این مسائل را پیگیری کند.

عضو شورای عالی بورس در ادامه اظهار کرد:، اما تشکیل این کانون کمی سخت است. به این دلیل که تعداد مشارکت کنندگان در آن بسیار زیاد است و همچنین انتخاب اعضای هیئت مدیره و حقوقی که آن‌ها می‌توانند پیگیری کنند، پیچیدگی‌های اقتصادی و اجتماعی خود را دارد. به همین دلیل در حال حاضر در سازمان بورس و اوراق بهادار جلساتی تشکیل می‌شود و با کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز در این خصوص مشورت شده است، برای اینکه این کانون برای پیگیری حقوق بدیهی سهامداران خرد تشکیل شود.

این مقام مسئول با اشاره به وضعیت شاخص حمایت از سهامداران خرد در ایران اظهار کرد: شاخص سهامداران خرد نیز در ایران وضعیت خوبی ندارد که البته دلایل متعددی می‌تواند داشته باشد. یک بخشی از آن مربوط به شکل گیری مجامع است. به نظرم همین طرح برگزاری مجامع الکترونیک اگر که برگزار شود، می‌تواند باعث بهبود شاخص سهامداران حقیقی شود. اما گزارش گری و همچنین پیگیری حقوق بدیهی سهامداران مانند همین حضور در مجامع و حمایت از حق رای آن‌ها می‌تواند وضعیت این شاخص را کمی بهتر کند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سهامداران خرد طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۳۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان

از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون ۱۹۷۵ گلخانه کوچک مقیاس خانگی در راستای ایجاد اشتغال برای روستاییان سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، سعید نارویی اظهار داشت: با توجه به مشارکت مردم استان سیستان و بلوچستان در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای بخش کشاورزی و در راستای ارتقای تولید، احداث و توسعه گلخانه‌های خانگی در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان قرار گرفت.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: از سال 1402 تا امروز پنج هزار و 329 پرونده گلخانه خانگی یا کوچک مقیاس از طریق سامانه سماک در سطح استان مورد بررسی قرار گرفته  که منجر به صدور سه هزار و 354 مورد پروانه تاسیس گلخانه خانگی در سطح 98 هکتار شده است.

وی ادامه داد: از این تعداد یک هزار و 975 گلخانه‌ خانگی در سطح 57 هکتار موفق به کسب پروانه بهره‌برداری شده و به چرخه تولید پیوسته‌اند. 

نارویی بیان کرد: کشت در محیط‌های بسته یا گلخانه، به دلیل مصرف آب کم و تولید بالا در واحد سطح، امروزه مورد توجه بوده و نقش بسزایی در اشتغال روستائیان دارد. گلخانه های خانگی یا کوچک مقیاس در سطح 90 تا 299 مترمربع احداث می‌شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکیه خاتون‌آبادی، نقش جهانی کوچک در دل تخت فولاد
  • 5 چالش اصلی کسب و کارهای کوچک
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • مشق عشق در روستایی دورافتاده
  • پلیس مکتبی پیشگام برای اجرای احکام الهی
  • بهادری جهرمی: اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش برای اجرا، ابلاغ شد
  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟