Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین سمنان؛ دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان در نشست خبری با خبرنگاران که به صورت مجازی برگزار شد با اشاره به صعودی شدن آمار مبتالیان به کرونا گفت: در حال حاضر واکسیناسیون بیماران خاص در حال انجام است، واکسیناسیون  جانبازان و سالمندانی که در مراکز نگهداری هستند و پاکبانان انجام شده است وتا پایان هفته نیز واکسیناسیون همه همکاران در حوزه بهداشت و درمان انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
    وی با بیان اینکه عمده موارد فعلی از نوع انگلیسی است ولی تفاوتی بین مدیریت بیماری وجود ندارد، افزود:در مراحل بعدی از ابتدای اردیبهشت، واکسیناسیون عمومی از افراد ُمسن آغاز می شود. 
روند ابتال به بیماری صعودی است   رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان اظهار کرد: تا امروز 5 هزار و 410 بیمارکووید در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان بستری و مورد درمان واقع شدند 17 هزار و442 بیمار هم به صورت سرپایی درمان شده اند 4هزار و 552 نفر با حال عمومی خوب مرخص شدندو 717 نفر هم فوت کرده اند.
دانائی بااشاره به 2برابر شدن تختهای بیمارستانی و ارائه خدمت در دیگر مراکز تامین اجتماعی و اینکه تاکنون مشکلی از لحاظ ارائه خدمات در مراکز بیمارستانی وجود ندارد، افزود: روند ابتال به بیماری کووید همچنان صعودی است و و روز گذشته 300 بیمار جدید شناسایی شده اند.    وی با تاکید بر لزوم ادامه محدودیتها، گفت: همکاری مردم مبنی برپرهیز از دورهمی ها و افطاری ها و همچنین عدم سهل انگاری و فراموشی بیماری در بهتر شدن شرایط، نقش اساسی دارد.
هر واکسنی وجود داشت تزریق کنید 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیان اینکه تاکنون در مجموعه منطقه دانشگاه 2هزار و840 واکسن تزریق شده و تا پایان هفته به 6هزار واکسن می رسد،افزود:برای واکسینه شدن نیازی به ثبت نام در سامانه نیست و گروههای مورد نظر شناسایی شده و به مراکز بهداشتی دعوت می شوند؛ تزریق واکسن احتیاج به تکمیل فرم و محدودیت سنی ندارد، کامال رایگان است و تمام افرادی که در لیست قرار گیرند واکسینه می شوند.
دانائی در خصوص حق انتخاب نوع واکسن و عوارض احتمالی واکسنها ی مختلف،گفت: تمام انواع واکسن از لحاظ ایمنی در برابر مرگ مقاوم هستند واز آنجا که ممکن است انواع واکسن در سبد انتخاب کشور نباشد باید همه کسانی که در نوبت واکسینه قرار می گیرند هر واکسن موجود را تزریق کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت:طبق مطالعات انجام شده روی برخی از انواع واکسن به ازای هر 250 هزار نفر، یک نفر دچار لخته خون می شود که خطر لخته خون بسیار ناچیز است و توسط سیستمهای درمانی درمان می شود. 
وی با بیان اینکه تاکنون 40 درصد مردم منطقه با وی روس تماس داشته اند، بیان کرد: در خصوص ابتلای دوباره افراد به ویروس نمی توان اظهار نظر کرد چون بعد از 6 الی 7 ماه ایمنی اُفت می کند و گذر زمان منجر به ناپایداری ایمنی می شود.
تاکنون موردی از مهاجرت نداشته ایم 
وی در پاسخ به سوال خبرنگار جام جم مبنی برچرایی آمار بالای مبتالیان به ایران در مقایسه با برخی کشورهای همسایه مانند عراق با وجود رعایت کمتر دستورالعملها و زیرساخت های بهداشتی در آن کشور و همچنین افزایش مهاجرت پزشکان و  پرستاران در دوران کرونا، گفت: دربیماری کووید مهمترین عامل، شناسایی و ثبت بیمار است ودرکشوری مانند عراق قطعا آمار ابتلای بیشتر است اما امکان شناسایی و ثبت و ارائه اطالعات کافی وجود ندارد همچنین در استان سمنان همکاران همکاری  بسیار خوبی داشته اند و تا بحال موردی از مهاجرت به خارج از کشور، وجود نداشته است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: نشست با خبرنگاران آغاز واکسناسیون رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۴۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش ایسنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس ۱۱۵ در دهستان شلیل
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران