Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گلستان با اشاره به نزدیک شدن فصل خرید محصولات کشاورزی در استان اظهار کرد:تا پایان تیر ماه نباید گندم از استان خارج شود و تنها این اقدام پیش از این زمان از طریق مکاتبه مدیر کل غله استان میسر خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری برنا از گرگان؛ هادی حق شناس در جلسه کارگروه خرید تضمینی محصولات کشاورزی استان تصریح کرد: قیمت خرید تضمیمی در سال جاری برای کلزا ۱۱ هزار تومان, گندم ۵ هزار تومان خواهد بود و از ۸ خرداد تا ۵ تیر اوج خرید محصولات کشاورزی در ۱۲۰ نقطه برای گندم و ۴۲ نقطه برای کلزاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پیش بینی می شود یک میلیون و ۵۰ هزار تن گندم,۷۸ هزار تن کلزا,۷۳ هزار تن جو و ۱۹۳ هزار تن چغندر تولید در استان صورت گیرد.

استاندار گلستان گفت: بانک کشاورزی با همکاری جهاد کشاورزی و غله برای جلوگیری از ایجاد صف در ۳۸ شعبه خود از کشاورزان بخواهد استفاده از خدمات الکترونیک را به دریافت خدمات حضوری ترجیح دهند.

دکتر حق شناس ادامه داد: کشاورزان از آتش زدن کاه و کلش باقیمانده از برداشت خودداری کنند و البته با متخلفین برخورد قانونی خواهد شد.

وی یادآور شد: تا زمانی که کارخانجات و سیلوهای استان ظرفیت پذیرش گندم را دارند نباید اجازه خروج محصول از استان داده شود.

استاندار گلستان خاطر نشان کرد: با توجه به ازدحام احتمالی جمعیت در مراکز خرید محصولات کشاورزی رعایت دستورالعمل های بهداشتی الزامی است.

دکتر حق شناس گفت: امسال قیمت خرید تضمینی گندم ۲ برابر سال پیش اعلام شده است که امیدواریم موجب حمایت از کشاورزان شود.

وی تاکید کرد: با همکاری پلیس اقتصادی با اخلال گران بازار خرید و فروش محصولات کشاورزی برخورد می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گلستان محصولات کشاورزی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۴۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، علی معتمدی پور با اشاره به اینکه امسال ۸۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته گفت: ۶۹ هزار هکتار از اراضی استان دیم و بقیه آبی است، ضمن اینکه سطح زیر کشت جو نیز ۲۸ هزار هکتار است. رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: تمهیدات لازم جهت خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان با اختصاص ۸ مرکز ویژه خرید تضمینی در استان در نظر گرفته و تجهیز شده است، همچنین خرید تضمینی کلزا نیز طبق دستور مقام عالی وزرات به بخش خصوصی واگذار شد. معتمدی پور با بیان اینکه ۷۰ درصد نیاز گندم مصرفی از داخل استان تامین شد و در سال زراعی جاری که با نام "جهش تولید با مشارکت مردم" توسط مقام معظم رهبری نامگذاری شده است، برنامه ریزی هدفمند جهت به کارگیری امکانات مورد نیاز برای برداشت به موقع و در کمترین زمان ممکن گندم به عنوان یک محصول راهبردی و شاخص‌ترین محصول در امنیت غذایی انجام گرفته است. این مسئول با بیان اینکه با هم افزایی و تلاش مضاعف در کنار هم در برداشت گندم و انجام مسئولانه رسالت تامین امنیت غذایی گام برداریم، گفت: در سال جاری حواله سوخت کمباین‌ها منوط به ارائه کارت معاینه فنی و همچنین معرفی نامه از مراکز جهاد کشاورزی با امضای کارشناس پهنه، به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی است.  

دیگر خبرها

  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • خرید تضمینی گندم و کُلزا در کهگیلویه و بویراحمد
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • خرید ۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • جزئیات خرید تضمینی گندم در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد
  • تجلیل از نانوایان و کشاورزان نمونه در مرند
  • برداشت گندم از مزارع مهران