Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-05-01@01:34:46 GMT

سایه مشاور بازنشسته بر سر انتصابات صنعت بیمه

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۷۵۰۱۷

سایه مشاور بازنشسته بر سر انتصابات صنعت بیمه

امتداد - با حضور غلامرضا سلیمانی امیری به عنوان رییس کل بیمه مرکزی، خون تازه‌ای در رگ‌های این صنعت دمیده شد و گروهی از مدیران تحصیل کرده و صاحب فکر به عنوان مدیران عامل شرکت های بیمه معرفی شدند. اقدامی که تاثیرات مثبتی در صنعت بیمه به همراه داشته است. ادامه این روند و اعتماد به مدیران جوان صنعت بیمه، یقینا رشد بیش از پیش این صنعت را فراهم می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی برخی تصمیم‌سازی‌ها در طبقه ۱۷ برج بیمه مرکزی، زمینه را برای انحراف از مسیر دست یابی به این هدف فراهم کرده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، حضور حداکثری بازنشستگان در صنعت بیمه از چالش‌هایی است که این صنعت را در مسیر نادرست قرار داده است.

با حضور غلامرضا سلیمانی امیری به عنوان رییس کل بیمه مرکزی، خون تازه‌ای در رگ‌های این صنعت دمیده شد و گروهی از مدیران تحصیل کرده و صاحب فکر به عنوان مدیران عامل شرکت های بیمه معرفی شدند. اقدامی که تاثیرات مثبتی در صنعت بیمه به همراه داشته است.
ادامه این روند و اعتماد به مدیران جوان صنعت بیمه، یقینا رشد بیش از پیش این صنعت را فراهم می کند. ولی برخی تصمیم‌سازی‌ها در طبقه ۱۷ برج بیمه مرکزی، زمینه را برای انحراف از مسیر دست یابی به این هدف فراهم کرده است.
شنیده ها حاکی است یکی از مشاوران رییس کل بیمه مرکزی که سال‌هاست به افتخار بازنشستگی نیز نائل آمده و سابقه حضور نه چندان موفق در ساختمان باب همایون را هم دارد، با دخالت در عزل و نصب مدیران عامل، اعضای هیات مدیره و مدیران میانی شرکت های بیمه در حال آماده سازی برای بازگشت به کار تعدادی از مدیران بازنشسته در صنعت بیمه است. از جمله در شرکت بیمه‌ای که در همسایگی بیمه مرکزی می‌باشد. اقدامی که به طور یقیین، دستاوردهای رییس کل را هدر خواهد داد.
در سالی که به نام«تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» نامگذاری شده، بی شک یکی از موانع اساسی که باید رفع شود، به کارگیری مدیران بازنشسته در بخش های مختلف اقتصادی بویژه صنعت بیمه است که توجه به این مهم می تواند حداقل برخی از موانع را برطرف سازد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: صنعت بیمه بیمه مرکزی رییس کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۵۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»

مصطفی نخعی به خبرگزاری صدا و سیما همچنین گفت: در حدود ۴ سال گذشته اتفاق خاصی که کشور در صنعت پتروپالایشگاهی به آن نیاز داشته، رخ نداده؛ در حالیکه «این صنعت می‌تواند ارزآور باشد و کشور را در تولید بنزین و فرآورده‌های مورد نیاز دیگر خودکفا کند.»  «پتروپالایشگاه‌ها» مجموعه‌های پالایشگاهی به‌روز و پیچیده‌تر از صنعت پالایشگاهی هستند که محصولات و فرآورده‌های پتروشیمی گسترده‌تری با ارزش افزوده بیشتر تولید می‌کنند.  تبدیل نفت خام به فرآورده‌های سوختی مانند بنزین، نفت گاز تنها هدف پتروپالایشگاه‌ها نیست و فرآورده‌هایی مثل خوراک‌های مورد نیاز مجتمع‌های پلیمری و شیمیایی هم در این مجتمع‌ها تولید و عرضه می‌شوند.  پیشتر و در مجلس دهم، نمایندگان پیش نویس قانونی را برای توسعه صنعت پتروپالایشگاهی با استفاده از «سرمایه گذاری مردمی» به تصویب رسانده بودند.  «قانون حمایت از توسعه صنایع پایین دستی نفت خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه گذاری مردمی» که بخشی از آن در مجلس یازدهم هم اصلاح شد، فرصتی را به پتروپالایشگاه‌های تازه تأسیس می‌دهد که بدون هزینه، خوراک اولیه را برای تولید محصولاتشان دریافت کنند و بعد با دولت تسویه کنند.  معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت بهمن پارسال گفته بود که با ساخت طرح‌های پتروپالایشگاهی، ظرفیت پالایشی کشور با افزایش ۳۰ درصدی از ۲.۳ میلیون بشکه به ۳ میلیون بشکه می‌رسد. به گفته هوشنگ فلاحتیان، با قانونی که مجلس برای حمایت از سرمایه‌گذاری مردمی در صنایع پایین‌دستی نفت و گاز تصویب کرده، حدود یک میلیون و ۴۸۰ هزار بشکه ظرفیت پتروپالایشگاهی جدید تعریف شده است.   با این حال سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از اینکه «برخی مدیران به سرمایه گذاری دولتی در صنعت پتروپالایشگاهی بیشتر از سرمایه گذاری مردمی اهمیت می‌دهند»، انتقاد کرد و گفت: «باید آینده حوزه انرژی و این صنعت به مردم معرفی شود و ضمانت سودآوری از سوی دولت باید وجود داشته باشد تا مردم برای سرمایه گذاری در صنعت پتروپالایشگاهی مشارکت کنند.»  آقای نخعی همچنین گفت که دولت در حدود ۳ سال گذشته از مجلس برای احداث پتروپالایشگاه شهید سلیمانی استان هرمزگان مجوز گرفته، اما این طرح رشد خاصی نداشته است.  او گفت : یکی از علت‌های رشد نکردن طرح احداث پترو پالایشگاه شهید سلیمانی، «بی توجهی به سرمایه گذاری مردمی» است.

دیگر خبرها

  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • مرد در سایه به زودی مدیرعامل استقلال می شود؟ | مدیری که علی دایی را آبی‌پوش کرد!
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی