Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-27@03:09:46 GMT

انتقاد نمایندگان از عملکرد مرکز پژوهش ها

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۷۵۱۶۶

در حالی امروز رییس مرکز پژوهش ها گزارشی از عملکرد 8 ماهه این بازوی پژوهشی به مجلس ارائه کرد که تعدادی از نمایندگان با انتقاد از عملکرد مرکز پژوهش ها نسبت به حذف نخبگان و فربه شدن آن هشدار دادند.

به گزارش تابناک، علیرضا زاکانی رییس مرکز پژوهش های مجلس در جلسه علنی امروز ( سه شنبه) مجلس از عملکرد 8 ماهه مرکز دفاع کرد و به بیان رویکردهای 14 گانه تحولی آن پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او از تشکیل دفتر مرکز پژوهش ها در قم سخن گفت که برای آن ۷ کمیته تخصصی شکل گرفته است و در آن علمای برجسته حوزه، شبکه بزرگ نخبگان حوزه حضور دارند. تلاش بر این بوده که قانون نویسی ما معطوف گوهر دین باشد .

همچنین زاکانی از تاسیس اندیشکده حکمرانی در مرکز گفت که برای آن هم میزهای کارشناسی فعال هستند. او اضافه کرد که در مرکز پژوهش ها مرکز اداره تعاملات راه اندازی شده تا از تجارب سایر کشورها استفاده شود و هم تجارب خودمان را به سایر کشورها بدهیم، رایزنی‌ برای تشکیل مراکز پژوهش ها در برخی کشورهای دوست و همسنگر ایران اسلامی در دستور کار است و راه اندازی و تلاش برای انجام آن شروع شده است. تلاش شد در این مسیر به همه ی ارکان مجلس در نظام پارلمانی ‌و توسعه آن در خارج مرزها کمک شود و کانون مسوولیت در مرکز شکل گیرد.

او درباره ر تحول نیروی انسانی هم این توضیح را داد که فقط 319 نفر در معاونت‌های تخصصی فعال هست و تلاش بر این است که از ظرفیت های دانشگاه و حوزه به صورت برون سپاری و قرارداد ساعتی نهایت استفاده شود؛ ساختار مرکز سه سطحی است که برای چالاکی دو سطحی و متناسب شد. امروز ساختار پیشنهادی جدید مرکز به هیات رئیسه مجلس به عنوان هیات امنا تقدیم شد البته قبل از عید نامه نگاری شد و بعد از آن کل ساختار تقدیم هیات رییسه شد.

بعد از صحبت های زاکانی، کاظم دلخوش سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی در قالب تذکری گفت: نیروهایی به مرکز پژوهش ها آوردند حال اینکه قبل از هر گونه تغییر باید از هیات امنا و رئیس مجلس اجازه گرفته می شد نه اینکه بعدش این کار را انجام دهند. به عنوان یک نماینده می خواهم از کار کارشناسی مرکز استفاده کنم اما کسی را نمی شناسم. پیش از این معاونت اقتصادی به خوبی کار می کردند اما همه تغییر کردند و فکر می کنم در این جا حذف نخبگان هم انجام شده است.

وی افزود: آقای زاکانی می گوید برای افکارسنجی، تشکیلاتی را تاسیس کرده است، درصورتی که نیازی به چنین چیزی نیست. ما در یک سال گذشته هیچ مطلبی را از این آقایان ندیدیم. علاوه بر این، ساختمان مرکز پژوهش ها در بالای شهر است، ما چگونه باید به آنها دسترسی داشته باشیم باید کنار مجلس در بهارستان باشند تا بتوان از نظرات کارشناسی آنها استفاده کنیم.

محسن زنگنه عضو کمیسیون برنامه و بودجه هم گفت: از زاکانی تشکر می کنم برای اینکه در قم به دنبال این هستند که در حوزه مسائل اسلامی گروه هایی را تشکیل دهند، اما وقتی دارای مرکزی قانونی با حضور افراد فرهیخته ای هستیم چرا اصرار به نهادسازی داریم؟ همان نهاد موجود را تقویت کنیم. مرکز پژوهش ها برای تقویبت اطلاعات علمی نمایندگان و کمیسیون ها تشکیل شده که این امر کنار گذاشته شده است.، اینکه در حوزه های انتخابیه ما مسئله چیست؟ چه ربطی به مرکز پژوهش ها دارد. ما به دنبال کوچک سازی دولت هستیم، اما مرکزی در خود مجلس بزرگ می شود و جوابی برای این قضیه نداریم.پس از ظرفیت های خوب و جوانان فرهیخته مرکز پژوهش ها استفاده شود.

مهدی عسگری نماینده کرج نیز اظهار کرد: ما انتظار داریم مرکز نقش فعال‌تری در استفاده از خرد جمعی داشته باشد که لازمه اش فربه تر کردن ساختار نیست.باید این مرکز حلقه وصلی به شبکه نخبگانی اندیشکده و پژوهشکده ها باشد، افزود: اگر با این روش ادامه یابد هر قدر هم مرکز پژوهشها توسعه یابد، پاسخگوی نیاز مجلس نیست لذا مرکز از شبکه نخبگانی استانی استفاده کند و متمرکز در تهران نباشد.

در پاسخ به این تذکرات محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی گفت: تاکنون هیات امنا مصوبه ای برای تغییر در تشکیلات مرکز پژوهش ها نداشته فقط پیشنهادی مطرح شده اما هنوز در دستور کار قرار نگرفته و آن را دنبال خواهیم کرد.

او توضیح داد: هیات رئیسه مجلس به عنوان هیات امنای مرکز پژوهش ها بوده و باید براساس اساسنامه هرگونه تغییری در ساختار به تصویب این هیات برسد و پیشنهادات از مرکز پژوهش ها به این هیات ارسال شده است.

قالیباف درباره انتقادات به محل ساختما مرکز پژوهش ها نیز گفت: آقای زاکانی شخصاً بیش از چند بار برای انتقال ساختمان مرکز پژوهش ها مراجعه و پیگیری های کردند که منتقل شوند، چون آن ها نیز اذیت می شوند. امسال اعتبارات برای تکمیل ساختمان های کنار مجلس در نظر گرفته شده که امیدواریم ساختمان تکمیل شود و به بهارستان منتقل شود.

علاوه بر این موضوع ، در جلسه امروز دو سوال از وزیر اقتصاد مطرح شد؛ فرهاد دژپسند توانست در مورد ابهامات در واگذاری ایران ایرتور نمایندگان را قانع کند اما پاسخ هایش درباره علت عدم اجرای ماده ۷ قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مبنی بر لزوم شفافیت و تسهیل شرایط صدور مجوز کسب و کارها قانع کننده نبود و نمایندگان به او کارت زرد دادند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: گروه های شغلی ماه رمضان غنی سازی اورانیوم سردار حجازی دعای روز نهم رمضان مرکز پژوهش زاکانی انتقاد گروه های شغلی ماه رمضان غنی سازی اورانیوم سردار حجازی دعای روز نهم رمضان مرکز پژوهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۵۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳

امتداد- اعضای هیات مدیره و هیات عامل بانک ملی ایران در نخستین روز از همایش ارزیابی عملکرد سال 1402 و تبیین اهداف سال 1403 بانک ملی ایران ضمن بررسی و تبادل نظر در خصوص شاخص های عملکردی شعب بر اهمیت استفاده از ابزارهای مالی تعهدی برای ارائه خدمات بهینه به مشتریان تاکید کردند و بسیج امکانات و فعال شدن همه ظرفیت های بانک را در راستای جذب منابع پایدار و ارزشمند و افزایش کسب سهم از بازار همسو با سیاست های راهبردی و اعتباری بانک در سال جاری را مهم دانستند.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، این همایش که با حضور اعضای هیأت مدیره، قائم مقام،اعضای هیأت عامل، معاونان، رؤسای ادارات کل، رؤسای ادارات امور شعب استان‌ها و شعب مستقل بانک برگزار شد، حسن مونسان عضو هیات عامل و معاون امور شعب بانک ملی ایران با بیان این که در سایه رهنمودهای مدیرعامل، اعضای هیات مدیره، هیات عامل و مدیران ارشد بانک توانستیم سال گذشته شاهد تحولات و دستاوردهای بزرگ و خوبی باشیم،افزود: کسب رتبه نخست در شبکه بانکی، رفع تراز نقدینگی، موفقیت در مدیریت دارایی و بدهی و افزایش سهم بازار از مهمترین دستاوردهایی بود که در سال گذشته با حمایت های واحد های صف و ستاد بدست آمد.

گام های بلند در مسیر کسب سهم از بازار

وی با توصیف این مطلب که با تکیه بر کارِ گروهی و توان همکاران در تمامی ارکان بانک توانستیم مجدد با کسب سهم از بازار در رتبه نخست کشور بایستیم، گفت: امسال بنا داریم با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و هماهنگی‌های به عمل آمده، سهم بیشتری از بازار را به دست آوریم تا بانک را به عنوان بانکی ارزش‌آفرین و تحول‌آفرین همانند گذشته در نظام بانکداری کشور و معرفی کنیم.

مونسان با بیان این که بهار بانک را از ابتدای فصل بهار امسال رقم خواهیم زد، گفت: در سال جاری مصمم هستیم با کمک و تلاش همکاران در راستای تحقق شعار سال و اهداف بانک قدم های مناسب و خوبی را برداریم.

وی با اشاره به این که برای موفقیت باید همه دست به دست هم در مسیر توسعه و موفقیت حرکت کنیم، اظهارداشت: با طراحی و تدوین سیاست ها و اهداف بانک برای سال ۱۴۰۳ ما انتظار داریم که تمامی همکاران در واحد های صف و ستاد در سراسر کشور براساس نقشه راه موجود حماسه ای دیگر را خلق کنند.

عضو هیات عامل بانک ملی ایران در بخش دیگری از سخنانش با برشمردن این نکته که نیروی انسانی  موتور محرکه بانک است، گفت: ما در سال جاری با استفاده از تمامی ظرفیت های موجود به دنبال جذب مستمر منابع ارزشمند و پایدار و همچنین افزایش سهم بازار در تمامی شاخصه ها هستیم .

معاون امور شعب بانک ملی ایران در بخش دیگری از سخنانش در این همایش از ایجاد و راه اندازی طرح اقتدار ملی خبر داد و تصریح کرد: این طرح از ابتدای امسال در راستای جذب منابع و کسب سهم از بازار بانک بزودی راه اندازی خواهد شد.

وی در بخش دیگری از این همایش طی سخنانی مدیریت بهینه منابع و مصارف را یکی از اولویت ها و برنامه های اصلی پیشِ روی بانک دانست و افزود: همکاران باید نسبت به مدیریت منابع و مصارف و تراز نقدینگی در شعب حساسیت کافی داشته باشند.

وی بزرگترین ویژگی این بانک را وجود نیروهای توانمند آن دانست و ادامه داد: در سال جاری محور اصلی حرکت بانک رفع ناترازی و استفاده از ابزارهای مالی تعهدی است.

لزوم توجه به ابزارهای تعهدی مالی

عباس پیروزی عضو هیات عامل و معاون اعتباری بانک ملی ایران در ادامه این همایش ارائه خدمات مالی و اعتباری بهینه را به مشتریان در بانک ملی ایران لازم و ضروری دانست و یادآورشد: با توجه به شرایط رقابتی و حرکت شبکه بانکی در مسیر ارائه خدمات بهینه به مشتریان، بانک ملی ایران با ارائه خدمات متنوع اعتباری در صدد برداشتن گام های موثری است.

وی در ادامه به همفکری، همکاری، همگرایی و کمک ها و حمایت های همه همکاران در رشد و گسترش بانک اشاره کرد و افزود: با سازوکاری مناسب و تامین زیرساخت های اساسی زمینه موفقیت در بانک را فراهم خواهیم کرد.

معاون اعتباری بانک ملی ایران استفاده از ابزارهای تعهدی مالی را از اولویت های بانک دانست و افزود: در راستای تحقق شعار سال و دست یابی به اهداف بانک با استفاده از ابزارهای تعهدی منابع خوبی را برای اجرای پروژه های تولیدی و صنعتی در کشور جذب خواهیم کرد.

در بخشی از این همایش ضمن ارزیابی عملکرد واحدها و پاسخگویی به سوالات حاضران، بر نقش مشتری محوری در تحول بانکداری، لزوم داشتن محصولات برتر، توجه به نیاز مشتری، جذب منابع، فرآیندهای جدید بانکداری و… تاکید شد.

گفتنی است، در این همایش اعضای هیات مدیره و مدیران ارشد بانک ضمن بررسی عملکرد سال گذشته و تشریح اهداف و سیاست های اعتباری سال جاری به بیان طرح دیدگاه ها و ارائه نظرات خود پرداختند و مهمترین سیاست ها و برنامه های کاری پیش روی بانک و همچنین موضوعات و ‏سوالات مطرح شده در قالب چندین کارگروه تخصصی ‏نظیر طرح اقتدار ملی، فناوری، اعتباری، بازار ‏سرمایه ، بازارانرژی، مرکز مطالعات اقتصادی و بانکداری اسلامی و گروه های مدیریتی مناطق تهران، یک و دو کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با ارائه پیشنهاداتی، راهکارهایی برای عملیاتی کردن هر چه بهتر برنامه های بانک مطرح شد.

در بخش دیگری از این همایش نیز شاخص های عملکردی بانک در بخش های مختلف توسط حامدرضا فقیهیان علیرضائی، رئیس و میثم سراج معاون اداره کل تحقیقات و مدیریت استراتژیک بانک مورد بررسی قرار گرفت.

در این همایش از طرح اقتدار ملی با هدف ایجاد انگیزه برای همکاران در راستای جذب منابع جدید و تلاش برای افزایش کسب سهم از بازار رونمایی شد.

در کارگروهی دیگر هم که با حضور معاونان و مدیران امور سه گانه برگزار شد، هر یک از مدیران حاضر به بیان نقطه نظرات خود درباره امور بانک پرداختند و پیشنهادها و پرسش های خود را مطرح کردند.

لازم به ذکر است، این همایش فردا در روز دوم نیز با حضور مدیر عامل، اعضای هیات مدیره، هیات عامل، معاونان، مدیران امور، روسای ادارات کل، ادارات امور شعب و شعب مستقل بانک پیرامون ارزیابی عملکرد واحد های بانک و بررسی نقشه راه سال جاری پیگیری خواهد شد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳
  • محروم‌‌ترین و برخوردارترین استان‌‌های ایران مشخص شدند
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه
  • انتقاد تند از چلسی: یک مشت پسربچه!
  • آغاز به کار همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران
  • واکنش ضرغامی به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس/ وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: این که گفته می‌شود سفر از سبد خانوار حذف شده حتما نادرست است و همان چیزی است که دشمن می‌خواهد
  • باید یک سیلی پای گوش لیائو خواباند!
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات