Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@04:22:52 GMT

زایمان سزارین با بروز آلرژی غذایی در کودکان مرتبط است

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۷۸۰۳۴

زایمان سزارین با بروز آلرژی غذایی در کودکان مرتبط است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، «آنیتا کوزیرسکی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آلبرتا کانادا، در این باره می‌گوید: «تشخیص اینکه چه چیزی خطر حساسیت غذایی را افزایش می‌دهد مهم است چراکه در این صورت می‌توان پیش بینی کرد کدام نوزادان مبتلا به بیماری آسم یا سایر انواع آلرژی‌ها می‌شوند.»

در این مطالعه، باکتری‌های روده ۱۴۲۲ نوزاد از طریق آزمایش مدفوع آنان در سه یا چهار ماهگی و مجدداً در یک سالگی مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها به چهار نوع رشد باکتریایی پی بردند که یکی از آنها این بود که نوزادان همواره دارای میزان پایین Bacteroides بودند، باکتری‌های که در رشد سیستم ایمنی بسیار مهم است. اما این الگو در مورد کودکان متولدشده به شیوه سزارین خیلی شایع نبود.

این نوزادان در سن یک و سه سالگی از لحاظ واکنش به انواع مواد آلرژی زا نظیر تخم مرغ، شیر و بادام زمینی مورد ارزیابی قرار گرفتند.

نتایج نشان داد نوزادان دارای میزان پایین Bacteroideها سه برابر بیشتر با خطر ابتلاء به حساسیت به بادام زمینی در سن سه سالگی روبرو بودند. و این خطر در مورد نوزادان متولد شده از مادران آسیایی تبار ۸ برابر بود.

محققان همچنین مشاهده کردند نوزادان دارای میزان پایین Bacteroideها از میزان پایین‌تر sphingolipidها هم برخوردار هستند، پروتئین‌های که برای رشد سلول و سیگنال دهی در بسیاری از بخش‌های بدن از جمله سیستم ایمنی مهم هستند. میکروبیوم های روده منبع اصلی این پروتئین‌ها هستند. کودکان دارای این نوع کمبود در سلول‌های ایمنی شأن، با احتمال بیشتر ابتلاء به آلرژی‌های غذایی روبرو هستند.

نوزادان مبتلا به آلرژی‌های غذایی در معرض ریسک بالاتر ابتلاء به بیماری آسم، خس خس سینه، و اگزما در سنین بالاتر هستند.

کوزیرسکی در ادامه می‌افزاید: «در کشور چین، آلرژی غذایی عارضه‌ای غیرشایع است. اما افرادی که به کانادا مهاجرت می‌کنند با ریسک بالاتر و نوع شدیدتر بیماری‌های آلرژیک روبرو هستند که احتمالاً ناشی از تغییر در رژیم غذایی و محیط زندگی شأن است.»

محققان پی برده‌اند که در نوزادان متولدشده به روش سزارین در مقایسه با کودکان متولدشده به روش زایمان طبیعی، میکروبیوم های مفید از مادر به کودک منتقل نمی‌شود. از این‌رو محققان بر انجام زایمان طبیعی و اجتناب از زایمان سزارین، مگر در صورت لزوم، تاکید دارند.

کد خبر 5195546

منبع: مهر

کلیدواژه: آلرژی غذایی سزارین نوزاد ویروس کرونا واکسن کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا آمار کرونا کووید 19 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شیوع کرونا سعید نمکی آزمایشگاه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ریسک بیماری قلبی چاقی سازمان غذا و دارو میزان پایین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۸۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است

‌به گزارش خبرگزاری مهر، صابر جباری، با عنوان این مطلب که ۵۰۰ مرکز آموزش هنگام ازدواج در سراسر کشور با خدمات رایگان فعال هستند، گفت: هم اکنون خدمات درمان ناباروری در همه مراکز دولتی کاملاً رایگان ارائه می‌شود و در همه استان‌ها حداقل یک مرکز ناباروری سطح ۳ وجود دارد.

وی افزود: علاوه بر درمان، خدمات پیشگیری از ناباروری و اصلاح سبک زندگی هم در دستور کار قرار گرفته است.

جباری ادامه داد: هنوز درصد سزارین‌ها در کشور ما بالا است که برای سلامت مادر و جنین خطرات جدی به همراه دارد.

وی افزود: به روایت آمار، کودکان ناشی از سزارین نسبت به کودکان ناشی از زایمان طبیعی خطر ابتلاء به آسم و بیماری تنفسی شأن بیشتر است.

جباری گفت: تجهیز خوابگاه‌های متأهل دانشجویی و افزایش وام ودیعه دانشجویی، کاهش نوبت شب کاری کادر درمان از جمله اقدامات وزارت بهداشت در راستای حمایت از قانون جوانی جمعیت است.

وی به اجرای منشور کرامت مادری اشاره کرد و افزود: فاصله سن ازدواج و فرزندآوری از ۴ سال به ۳ سال کاهش یافته و توصیه ما به زوجین این است که تا دو سال ابتدای ازدواج به فرزندآوری اقدام کنند.

کد خبر 6088342 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • نودل برای کودکان؛ ممنوع!
  • نارضایتی از بیمارستان کودکان در قم
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است
  • زایمان با تاریخ رُند، بازی با جان نوزاد؟! + فیلم
  • عزیزم 03/03.03 به دنیا بیا لطفاً!
  • خبر ذخیره‌سازی شده توسط در تاریخ ۱۴۰۳۰۲۰۴-۱۴:۰۴
  • حساسیت‌های فصل بهار و راه‌های درمان آن
  • سنجش سلامت گامی برای شناسایی به موقع کودکان دارای اختلال
  • عزیزم ۰۳/۰۳/۰۳ به دنیا بیا لطفاً!
  • کاهش آلرژی فصلی با این ۵ روش