Web Analytics Made Easy - Statcounter

«بهروز مفید» در گفت و گو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس درباره سریال «در کنار پروانه ها» گفت: این روزها گروه تولید در شمال مشغول ضبط هستند. تا هفته گذشته در تهران بودند و بعد از بازگشت از شمال یکبار دیگر هم قرار است به شمال بروند.

وی ادامه داد: پیش بینی هایمان این است که تا مهرماه تصویربرداری مان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مفید همچنین ادامه داد: فضای سریال با مناسبت محرم همخوانی دارد. داستان ما درباره جوانی است که به دلیل مشکلاتی که پی در پی در زندگی اش پیش می آید امیدش را از دست می دهد و در ادامه اتفاقاتی برایش می افتد که امیدش بدست می آید و متحول می شود.

تهیه کننده سریال «بیگانه ای با من است» افزود: سامرند معروفی بازیگر اصلی سریال است. آقای رحیمیان که قبل تر در خندوانه حضور داشت نیز یکی دیگر از بازیگران اصلی کار است.همچنین هنوز دو نقش اصلی داستان انتخاب نشده مثل پدر خانواده و ...

به گزارش فارس سریال محرمی در کنار پروانه ها در ۳۰ قسمت برای ماه محرم در شبکه دو تهیه و تولید می شود.

 

در خلاصه داستان آمده است: مشکلا پی در پی در زندگی از رهی که از بیماری حاد قلبی در رنج است جوانی نا امید ساخته است. او برای نجات تنها دلخوشی اش که خواهرش است طعمه نقشه ای می شود که ...

سایر عوامل سریال عبارتنداز: تهیه کننده بهروز مفید، کارگردان: داریوش یاری،
نویسندگان:  علی حمیدنژاد-  سید حسن حسینی، سرپرست نویسندگان :امیرمحمد عبدی، نویسنده سینمایی تحسین شده لاک قرمز و سعید عبدی، بازیگران: پروانه معصومی،  برزو ارجمند ،بیتا سحرخیز، سامرند معروفی، محمود جعفری، نسرین بابایی، 
 نگار عابدی، شهین تسلیمی، وحید رحیمیان، النازاسماعیلی.دستیار یک کارگردان: احمد میرمحمدی،برنامه ریز: سید عباس بهبودی، مدیر فیلمبرداری: حسین ناظریان،منشی صحنه: ایلار تقوی، طراح چهره پرداز : آرمین اسماعیلی، چهره پردازی: پریسا نیک خصلت، عکاس: فرزاد اسدیان ، مدیر صدابرداری:محمد مرتضایی، طراح لباس و صحنه: سعید آهنگرانی،  مدیر تولید: حسین باقریان، مدیر تدارکات، مسعود مهدوی. مدیر امورمالی: فریبا قشلاقی، روابط عمومی: سپیده کامرانی فر.

انتهای پیام/
 

منبع: فارس

کلیدواژه: تهیه کننده سریال سریال در کنار پروانه ها داریوش یاری کارگردان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۸۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریال ناکامی کاراته خوزستان ادامه دارد!

به گزارش خبر آنلاین از اهواز، مسابقات قهرمانی کشور (انتخابی تیم ملی) در بخش کومیته رده‌های سنی نوجوانان، جوانان، زیر ۲۱ سال و بزرگسالان پسران طی روزهای ۲۶ الی ۳۱ فروردین و در بخش دختران نیز طی روزهای یک الی ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در استان همدان برگزار شد.

۴۲۸۱ ورزشکار برای حضور در این رقابت ها ثبت نام کرده بودند که از این آمار ۲۱۷۳ ورزشکار دختر و ۲۱۰۸ ورزشکار پسر هستند.

پس از ۱۲ روز رقابت در دو بخش آقایان و بانوان تنها یک مدال نصیب کاراته خوزستان شد؛ سورنا مرادی در وزن ۶۷ کیلوگرم بزرگسالان موفق به کسب مدال نقره شد تا تک مدال این استان به نام وی ثبت شود، همچنین در بخش بانوان خوزستان هیچ مدالی نتوانست کسب کند.

در بخش آقایان ۸۸ شانس مدال و در بخش بانوان ۷۶ شانس مدال که مجموعا در هر دوبخش ۱۶۴ شانس مدال وجود داشت که متاسفانه سهم خوزستان پرتانسیل تنها یک مدال بود.

لازم به ذکر است رئیس هیات کاراته استان خوزستان در مصاحبه‌ای با خبرگزاری ایرنا در مهرماه سال ۱۳۹۹ جمعیت سازمان‌یافته این رشته در دو بخش آقایان و بانوان استان خوزستان را بیش از ۱۲ هزار نفر ذکر کرده است، در این میان سؤالاتی از این قبیل مطرح می‌شود؛ چه دلیلی باعث شد در جمعیت چند هزارنفری کاراته در استان خوزستان این رشته ناموفق ظاهر می‌شود؟ آیا در انبوهی از نیروی انسانی این رشته؛ ورزشکارانی که بتوانند در سطح کشوری رقابت کنند وجود ندارد یا مدیریت ضعیف تاثیر مستقیمی بر نتایج اسفناک این رشته دارد؟

عملکرد بسیار ضعیف کاراته خوزستان در ادوار گذشته و اعتراضات گسترده‌ای ورزشکاران این رشته بر علیه ریاست وقت کاراته استان باعث شد تغییراتی در رأس کاراته استان صورت بپذیرد و کادر جدید برای تغییر و احیای کاراته استان بر روی کارآمد.

تغییری که حالا باگذشت حدود ۴ سال مشخص شد چیزی شبیه سقوط از چاله به چاه بوده است چرا که بررسی عملکرد هیات جدید در همه ابعاد نشان از اتخاذ تصمیمات خلق‌الساعه، بی‌نتیجه و شبهه‌ناک دارد.

مهم‌ترین مسئله در این میان بی‌تفاوتی مسئولان ورزش استان نسبت به نتایج بسیار ضعیف این رشته در سطوح مختلف است، رشته‌ای با پتانسیل و نیروی انسانی بسیار بالا که می‌تواند با مدیریت صحیح در سطح کشور و حتی سطوح بین‌المللی حرف‌های بسیاری برای گفتن داشته باشد.

کابوس ازبین‌رفتن استعدادها و پتانسیل‌ها برای یکی از رشته‌های پرطرفدار خوزستان از هر زمان دیگری نزدیک‌تر است و در این وضعیت باید دید چه تصمیم یا تصمیماتی می‌تواند کاراته خوزستان را از بحران نجات دهد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899673

دیگر خبرها

  • داستان تیتراژ سریال دلیران تنگستان
  • داستان تیتراژ سریال«دلیران تنگستان»/ وقتی موسیقی ایرانی محترم است
  • سریال ناکامی کاراته خوزستان ادامه دارد!
  • آخر هفته چی ببینیم؟
  • رقص گیلکی حامد آهنگی با مرجانه گلچین پربازدید شد + ویدئو
  • از کمدی تا آخرالزمان / هفتمین جلسه پاتوق برگزار می‌شود
  • داستان عاشقانه سمی یک پروانه!
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • تقدیر و تشکر از عوامل سریال رستگاری توسط دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی+تصاویر
  • فعالیت مشاوران معاملات املاک در مشهد زیر ذره‌بین رفت