Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، محمد رضا دهقانی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به آغاز ثبت نام کارآزمایی واکسن کنژوکه، گفت: این واکسن، تولید مشترک واکسن کونژیک کوبا و ایران است در مرحله سوم کارآزمایی بالینی قرار دارد و در هفت شهر کشور از جمله یزد به پایلوت گذاشته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: مراحل ثبت نام این کارآزمایی آغاز شده و همه شهروندان ساکن یزد می‌توانند با مراجعه به سایت https://www.pasteurcovac.ir و پاسخ به چند سوال ساده، ثبت نام خود را بگذرانند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد تصریح کرد: همه افراد ۱۸تا۸۰ ساله ساکن شهر یزد حتی بیمارانی که دارای بیماری زمینه‌ای کنترل شده هستند، می‌توانند در این کارآزمایی مشارکت داشته باشند.

او با اشاره به مشارکت ۲۴هزار نفر در این مطالعه و اختصاص سه هزار سهمیه به شهر یزد ادامه داد: اگر این فاز را با موفقیت پشت سر بگذاریم اولین واکسن با کیفیت بسیار بالا در تولید انبوه برای واکسیناسیون به مرحله تولید خواهد رسید.

دهقانی درباره کیفیت این واکسن و اطمینان بخشی نسبت به سلامت شرکت کنندگان در این مطالعه، گفت: انستیتو پاستور ایران دارای سابقه‌ای ۱۰۰ساله واکسن سازی است و کوبا نیز جزو چند کشور تولیدکننده واکسن به شمار می‌آید. تکنولوژی بکار رفته در این واکسن هم از پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌های واکسن جهان است.

او کیفیت واکسن را بسیار بالا توصیف کرد و خاطرنشان ساخت: فاز یک و دو این واکسن در کشور کوبا با موفقیت بالا انجام گرفته و در این مرحله فقط به تاثیر آن بر ویروس کرونا پرداخته می‌شود، بنابراین شهروندان بدون هیچ نگرانی در این مطالعه شرکت کنند.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا علوم پزشکی بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۸۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟

 به گزارش تابناک، فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

دیگر خبرها

  • البرز رتبه دوم تردد بین استانی در کشور را کسب کرد
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • اختصاص زمین برای ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی کارگران بخش صنعت در کشور
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • غول خفته والیبال جهان علیه معجزه ایران!
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی