Web Analytics Made Easy - Statcounter

با اینکه نیجریه یک تولیدکننده بزرگ نفت و گاز است، مردم این کشور کمترین دسترسی به منابع انرژی را دارند، در نتیجه کسب و کارهای این کشور سالانه ۲۹ میلیارد دلار به خاطر عرضه نامتعادل برق ضرر می‌کنند. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اویل پرایس، بانک جهانی در تخمینی از وضعیت نیجریه به عنوان یکی از اعضای اوپک و بزرگترین تولید کننده نفت آفریقا اعلام کرد کسب و کارهای این کشور سالانه 29 میلیارد دلار به خاطر عرضه نامتعادل برق ضرر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.

 بانک جهانی در دیداری مجازی با روزنامه‌نگاران در این هفته اعلام کرد:«کسب و کارهای نیجریه 29 میلیارد دلار در سال به خاطر بی‌ثبات بودن برق از دست می‌دهند».

 شرکت های توزیع برق از یک طرف به خاطر زیرساخت‌های ضعیف توزیع و دزدی برق و از طرف دیگر به خاطر عدم پرداخت قبض‌های برق توسط مردم ضرر می‌کنند.

تولید نفت نیجریه 19.6 درصد در سه ماهه پایانی 2020 کاهش یافتنرخ بیکاری در نیجریه به 33 درصد رسید

 طبق گزارش برنامه بهبود بخش برق بانک جهانی، از هر ده مشتری ثبت شده برق در نیجریه، 6 مشتری کنتور برق ندارند و صورتحساب برق آنها مشخص نیست. بنابراین در مقابل پرداخت قبض برق خود مقاومت می‌کنند.

 با اینکه نیجریه یک تولیدکننده بزرگ نفت و گاز است، مردم این کشور کمترین دسترسی به منابع انرژی را دارند. حدود 85 میلیون از مردم نیجریه به شبکه برق این کشور دسترسی ندارند یعنی 43 درصد از کل جمعیت نیجریه.

 طبق گزارش کسب و کار بانک جهانی در 2020،  نیجریه از نظر توزیع مناسب برق، در میان 190 کشور دنیا رتبه 171 را دارد. دستیابی به برق یکی از مشکلات بزرگ بخش خصوصی در نیجریه است.

 بانک جهانی 500 میلیون دلار برای حمایت از دولت نیجریه در بهبود بخش توزیع برق این کشور در نظر گرفته است. انتظار می‌رود این پروژه که تحت حمایت بانک جهانی قراردارد، دستیابی به برق را با بهبود عملکرد شرکت های توزیع برق تقویت کند.

 انتهای پیام/60

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلیارد دلار بانک جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۸۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند

مشاوران اقتصادی دونالد ترامپ، نامزد ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوری خواه در حال بررسی راه‌هایی هستند تا کشور‌ها را از پدیده دلار زدایی که باعث می‌شود استفاده از دلار را کنار بگذارند، دور شوند.

در حال حاضر، تعدادی از کشور‌ها بطور فعال استفاده از دلار را کنار گذاشته اند.

گفته می‌شود این تلاشی برای مقابله با اقدامات بازار‌های نوظهور کلیدی برای کاهش استفاده از دلار آمریکا است.

این بحث شامل مجازات‌هایی برای کسانی است که به دنبال تعاملات جایگزین در تجارت دوجانبه با ارز‌هایی غیر از دلار آمریکا هستند. این مجازات‌ها می‌تواند شامل کنترل صادرات، هزینه‌های دستکاری ارز و تعرفه‌ها باشد.

در ماه مارس، ترامپ در مورد دلار به CNBC گفت: با بایدن، شما دلار را به عنوان استاندارد از دست خواهید داد. این مانند شکست در بزرگترین جنگی است که ما تا به حال حضور داشته ایم. من از زمانی که کشور‌ها استفاده از دلار را کاهش می‌دهند متنفرم. من به کشور‌ها اجازه نمی‌دهم استفاده دلار را کاهش دهند. زیرا وقتی این معیار را از دست بدهیم، مانند از دست دادن یک جنگ انقلابی خواهد بود.

او همچنین در مصاحبه با فاکس بیزنس گفت: «کشور ما دارد به جهنم می‌رود و ما دیگر نقش مهمی در جهان نخواهیم داشت. ما قدرت داریم، اما در حال کاهش است. در واقع پول رایج ما رو به تنزل است. من فقط در مورد ارزش پول‌مان صحبت نمی‌کنم بلکه بحث در مورد استفاده از پول ما (دلار) در سراسر جهان است». 

یادآور می‌شود: استفاده ابرازی آمریکا از دلار باعث شده عزمی جهانی برای پایین کشیدن این ارز به راه بیافتد. آمریکایی‌ها از واحد پولی خود به عنوان «ابزار فشار سیاسی» بر سایر کشور‌ها استفاده می‌کنند که این امر، ناخواسته یک عزم جهانی برای سرنگونی پادشاهی دلار را به راه انداخته است.

در همین راستا، کشور‌های عضو بریکس نیز اعلام کرده‌اند قصد دارند در آینده از ارز‌های داخلی در معاملات خود استفاده کرده و پس از مدتی یک ارز دیجیتال مشترک را جایگزین دلار کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی دوبرابر می‌شود/ فردا ۸ اردیبهشت زمان افتتاح بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران
  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟
  • صادرات ایران به ۳۹ کشور آفریقایی
  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکا را بلوکه کرد
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکایی را مسدود کرد
  • دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکایی در این کشور مسدود شد
  • واردات گوشت گرم از آفریقا