Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اوسط هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: مجلس در قالب طرحی که در سال 96 تهیه و تصویب کرد، اراده‌اش بر ایجاد شورای عالی آموزش فنی و حرفه‌ای در کشور بود تا با انجام انسجام به ظرفیت ملی مهارت‌آموزی در کشور کمک کند.

وی افزود: با وجود اینکه به گفته مسئول کمیسیون تحقیقات مجلس، در طرح مجلس حدود 4 هزار نفر ساعت روی طرح کار شده بود، اما سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به عنوان مرجعیت مهارت‌آموزی در کشور ، در مصوبه نهایی طرح مجلس از قلم افتاده و در این شورا نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی به عنوان اعضای بدون حق رأی هم در شورا حضور ندارد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد:‌ البته در قانون حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان جانشین رئیس شورای عالی فنی و حرفه‌ای کشور حضور دارد، اما این امر نمی‌تواند به طور کامل وظایف سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای را پوشش دهد، چون سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای نقش فوق‌العاده‌ای دارد و به عنوان یک مرجع اصلی در مهارت‌آموزی باید در این شورا حضور همراه حق رای داشته باشد.

هاشمی گفت: البته ما امیدواریم قانون مجلس بازنگری شود و نقش فراموش شده را به سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بدهند. دبیرخانه‌ای برای این شورا پیش‌بینی شده است که باید این دبیرخانه در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای مستقر باشد، اما در حال حاضر در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مستقر است و مسئول دبیرخانه نیز فرد دیگری به انتخاب وزیر برگزیده شده است و باید ضعف قانون در این زمینه برطرف شود.

* 120 هزار سرباز امسال آموزش مهارت می‌بینند

وی همچنین در مورد اینکه امسال قرار است به چه تعداد از سربازان آموزش فنی و حرفه‌ای داده شود، عنوان کرد: امسال طبق برنامه قرار است، به 120 هزار سرباز آموزش‌های فنی ‌و حرفه‌ای و مهارت‌آموزی ارائه شود همچنین یک بخش از متقاضیان آموزش‌های مهارتی در سازمان فنی و حرفه‌ای فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها هستند که در واقع این افراد قلم به دست بودند، اکنون با آموزش مهارت آچار به دست شوند،  جذب کارگاه‌ها و کارخانه‌ها شوند.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: 45 درصد از متقاضیان آموزش فنی و حرفه‌ای فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها هستند، یعنی در هر سال حدود یک میلیون نفر کارآموز جذب می‌کنیم که حدود 45هزار نفر فارغ‌التحصیل دانشگاه‌ها هستند.

هاشمی در مورد اینکه چه تعداد از کسانی که دوره‌های آموزش فنی و حرفه‌ای را می‌گذرانند جذب کار می‌شوند، گفت: براساس آنچه رصد شده است بین 50 تا 60درصد از مهارت دیدگان می‌توانند برای خود کار ایجاد کنند و بقیه نیز به دلیل داشتن مهارت و مدرک فنی و حرفه‌ای در تقدم گزینش کارفرمایان کشور قرار دارند.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: علی اوسط هاشمی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای آموزش مهارت شورای عالی آموزش فنی و حرفه ای سازمان آموزش فنی و حرفه ای فنی و حرفه ای کشور مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۹۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران

فرماندار مهران با اشاره به تردد زائران اربعین حسینی و عتبات عالیات در طول سال از این منطقه گفت: در این ایام روزانه بیش از ۱۰ هزار گردشگر مذهبی از مرز بین‌المللی مهران تردد می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، حمیدرضا رئیسی امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در اولین جلسه شورای مهارت شهرستان با بیان اینکه مهران به عنوان یکی از مهم‌ترین شهرستان‌های استان در برگزاری رویداد اربعین حسینی نقش مهمی دارد، اظهار کرد: دولت سیزدهم دستاوردهای مهمی داشته است، اما بسیاری از اقدامات دولت به خوبی رسانه‌ای نشده است.

وی با اشاره به اینکه اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور باید بند به بند اجرا شود تا مشکلات به حداقل برسد، افزود: اصلی‌ترین وظیفه سازمان تربیت نیروهای ماهر و نیمه ماهر است.

سرپرست آموزش فنی و حرفه‌ای ایلام از اولویت‌بندی فعالیت‌های مهارتی سازمان خبر داد و افزود: اولین اولویت دانشگاهیان هستند که در زمان فارغ‌التحصیلی باید دارای مهارت خاصی باشند تا در جهت اشتغال‌زایی مشکلی نداشته باشند.

رئیسی با بیان اینکه دومین اولویت سربازان هستند که پس از پایان خدمت سربازی برای اشتغال باید مهارت داشته باشند، افزود: آموزش جوانان در زمینه مهارتی نفت و گاز از دیگر اولویت‌های آموزشی است؛ با استفاده از ظرفیت‌های استان باید مهارت این رشته‌ها فراهم شود تا جوانان بتوانند در شرکت‌های نفت و گاز استان فعال شوند.

سرپرست آموزش فنی و حرفه‌ای گفت: دانش‌آموزان از مهم‌ترین اقشار آموزشی به شمار می‌روند زیرا می‌توانند در رشته‌های مختلف مهارتی در کارگاه‌ها مشغول شوند.

رئیسی با بیان اینکه تاکنون ۳۰۰ نفر آموزش‌های مهارتی در حوزه نفت و گاز را فراگرفتند، گفت: ۲۰۰ نفر از جوانان استان در کارگاه‌های مهارت تخصصی آموزش می‌بینند.

وی ادامه داد: ایجاد کارگاه‌های آموزشی به ویژه هتل داری با توجه به تردد زائران اربعین حسینی در مهران ایجاد شود.

مسعود چراغی، رئیس مرکز آموزش فنی حرفه‌ای شهرستان مهران نیز با اشاره به اینکه سال گذشته ۹۰۰ نفر در قالب ۱۴۳۸۵۶ نفر ساعت آموزش دیدند، اظهار کرد: کارگاه‌های مکانیک خودروی سبک، جوشکاری صنعتی در مرکز آموزش فنی حرفه‌ای مهران افتتاح شد.

وی از آمادگی جهت راه‌اندازی کارگاه آموزشی در رشته‌های کشاورزی شامل کشت هیدروپونیک و کشت زعفران خبر داد و گفت: تجهیز کارگاه HSC در دست اقدام است و در آینده‌ای نزدیک افتتاح می‌شود.

علی عباس شفیعی، فرماندار مهران نیز با اشاره به تردد زائران اربعین حسینی و عتبات عالیات در طول سال عنوان کرد: در این ایام روزانه بیش از ده هزار گردشگر مذهبی از مرز بین‌المللی مهران تردد می‌کنند.

وی افزود: صادرات غیر نفتی مرز مهران، شرکت فولاد، پارک پروپیلن با ۹۱ زیر مجموعه، شرکت نفت و گاز واقع در دو میدان نفتی آذر و میدان نفتی چنگوله (با تولید بیش از ۸ هزار میلیارد بشکه نفت) حداقل هزار نفر اشتغال‌زایی را شامل می‌شود.

فرماندار مهران بیان کرد: با استفاده از پتانسیل سامانه گرمسیری که موجب کشت دیم ۱۲ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی شهرستان می‌شود، می‌توان بیکاری جوانان شهرستان و حتی استان را ریشه کن کرد.

عباس شفیعی ادامه داد: با توجه به پتانسیل‌های موجود می‌توان کارگاه‌های آموزشی دارای تنوع بالاتری در مرکز آموزش فنی حرفه‌ای شهرستان ایجاد کرد.




کد خبر 750944

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان