Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان گفت: مهارت‌آموزی به عنوانی ظرفیتی مغفول در دستیابی به اشتغال مولد و پایدار است که لازم است این ظرفیت بیش از پیش مورد توجه دستگاه‌های اجرایی متولی امر قرار بگیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، خالد جعفری معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان در نخستین جلسه شورای مهارت این استان در سالجاری با اشاره به اهمیت مهارت آموزی در دستیابی به اشتغال مولد و پایدار گفت: مهارت‌آموزی به عنوانی ظرفیتی مغفول در دستیابی به اشتغال مولد و پایدار است که لازم است این ظرفیت بیش از پیش مورد توجه دستگاه‌های اجرایی متولی امر قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه رفع مشکل بیکاری از مهم‌ترین نیازها است و متاسفانه آن گونه که باید و شاید در حوزه اشتغال‌زایی عمل نکرده‌ایم، اظهار کرد: نیروی کاری تحصیلکرده و توانمند به عنوان یک فرصت و سرمایه بسیار خوب باید با برنامه‌ریزی مناسب مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

 

وی خاطرنشان کرد: با وجود این ظرفیت نتوانسته‌ایم آنچنان در حوزه اشتغال‌زایی برای این سرمایه ارزشمند اقدامات لازم را در استان انجام دهیم.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان تصریح کرد: البته مشکل بیکاری تنها مختص به استان کردستان نیست و در تمام کشور با مشکل بیکاری مواجه هستیم لذا تمام تلاش ما باید این باشد که یک اشتغال مولد و پایدار ایجاد کنیم که در این را گذر از بحث مهارت و توسعه آموزش های مهارتی بهترین راه برای دستیابی به این مهم است.

 

جعفری گفت: اینکه در کردستان آمار زیادی از بیکاران مربوط به قشر تحصیلکرده است یعنی اینکه از این فرصت به خوبی نتوانسته‌ایم استفاده کنیم.

 

وی افزود: 30 هزار تحصیلکرده ثروت و سرمایه‌ای است که باید با برنامه‌ریزی مناسب و ارائه آموزش‌های مهارتی زمینه اشتغالزایی برای آنها را فراهم سازیم.

 

وی اظهار داشت: بخشی از این مشکلات به مسئولان و برنامه‌ریزان دولتی و بخشی نیز به متولیان بخش خصوصی برمی‌‌گردد.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان گفت: افراد زیادی با داشتن کارت اشتغال و اقامت در اقلیم کردستان عراق کار می‌کنند اما ما آمار دقیقی از این افراد نداریم، در محدودیت‌های تردد شرایط کرونا برای 100ها نفر که در اقلیم فعالیت داشتند مجوز خروج دادیم این درحالی است که آمار این افراد در بیکاران استان همچنان وجود دارد.

 

جعفری احیای ظرفیت‌های مغفول مانده در حوزه اشتغال را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید از ظرفیت‌های مختلف مانند حوزه صنایع دستی و ...  در راستای ایجاد اشتغال و رفع بیکاری برای افراد تحصیلکرده نیز استفاده کرد.

 

وی اذعان کرد: ما ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه صنایع دستی داریم در حالی  آمار 90 هزار بافنده از سوی صنعت، معدن و تجارت و آمار 13 هزار نفری بیمه شدگان در این صنعت از سوی سازمان تامین اجتماعی ارائه می‌شود اما این افراد همچنان در آمار افراد بیکار استان خودنمایی می‌کند.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان تصریح کرد: ایجاد اشتغال مولد و پایدار نیاز به یک کار جمعی و همراهی همه بخش‌ها و دستگاه‌ها دارد.


جعفری افزود: در مورد مشکل کولبری و مسائل پیرامون آن صحبت می‌شود اما اگر امروز ایجاد خانه‌های خلاق و توسعه صنایع دستی مورد تاکید قرار می‌‌گیرد به خاطر رفع بسیاری از این مشکلات است.

 

وی اضافه کرد: متاسفانه در حوزه اشتغال جزیره‌ای عمل می‌شود که مهمترین نیاز در این حوزه هم‌افزایی بین تمام دستگاه‌ها و متولیان این حوزه است.

پایان پیام/713

منبع: شبستان

کلیدواژه: مهارت آموزی اشتغال پایدار کردستان حوزه اشتغال مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۸۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد

به گزارش قدس آنلاین، سید کاظم حسینی امروز، ۱۷ اردیبهشت در آئین افتتاحیه طرح ملی ماهر که با حضور معاون جوانان و کارکنان جمعیت هلال احمر استان در دبستان پسرانه دکتر حسابی شیراز برگزار شد، گفت: پس از برگزاری دوره آموزشی استانی تربیت مدرس ماهر با هدف توانمندسازی مراقبین سلامت و مربیان هلال احمر برای آموزش دانش‌آموزان و والدین ایشان در مدارس، مقرر شد که آموزش دو ساعته سرفصل‌های طرح ماهر ویژه گروه هدف انجام شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس ادامه داد: دانش‌آموزان با مهارت‌آموزی می‌توانند به درک عمیق‌تری از آموخته‌های خود دست یابند و برای ساختن آینده‌ای بهتر گامی موثر بردارند.

وی با اشاره به اهمیت مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی دانش‌آموزان افزود: دانش‌آموزان با شرکت در این طرح همزمان با تحصیل، با این مهارت‌ها آشنا خواهند شد و با اشاره به طرح دادرس در دوره متوسطه اول به مهارت آموزی دانش آموزان در هر مقطع تحصیلی متناسب با سن دانش آموزان تاکید کرد.

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش فارس نیز گفت: سرفصل‌های آموزشی طرح ماهر شامل آموزش شماره‌های اضطراری و نحوه انتقال اطلاعات به امدادگران در شرایط بحرانی و بروز حوادث، مدیریت بحران و کنترل استرس، شناسایی نقاط امن و ناامن، پناه‌گیری ایمن و کمک‌های اولیه ویژه والدین و دانش‌آموزان دوره دوم ابتدایی است.

فاطمه قاسمی افزود: طرح ماهر با هدف افزایش آمادگی و تاب‌آوری دانش‌آموزان و والدین با مهارت‌آموزی، ارتقای کیفیت سلامت جسمانی و روانی دانش‌آموزان والدین و فرهنگیان، افزایش سطح ایمنی، کاهش آسیب‌پذیری و پیامدهای ناشی از وقوع حوادث در مدارس، اجرا خواهد شد.

وی در تشریح دیگر اهداف افزود: توسعه و ترویج ظرفیت‌های خود امدادی و دگر امدادی مبنی بر مهارت‌ورزی دانش‌آموزان والدین و مربیان، استفاده از ظرفیت آموزش همسالان و سفیران سلامت در گسترش مهارت‌های امدادرسانی، ایجاد همدلی با آموزش مهارت‌های امداد و نجات بر پایه ارزش‌های هم نوع دوستی از دیگر اهداف این طرح است.

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش فارس گفت: دانش‌آموزان با قرائت سوگندنامه متعهد شدند که نسبت به حفظ جان خود و هم نوعان شان مسئولانه و با کسب مهارت‌های لازم رفتار کنند و برای مهارت‌آموزی هلال احمری تلاش کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • از اثر دانینگ کروگر چه می‌دانیم؟
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان