Web Analytics Made Easy - Statcounter

پارلمان پاکستان امروز جمعه قرار است بحث درباره سرنوشت سفیر فرانسه در این کشور را بعد از آنکه ظاهرا دولت این کشور با اعلام مطرح کردن موضوع اخراج سفیر فرانسه موجب توقف اعتراضات ضد فرانسه در روزهای گذشته در این کشور شد، از سر بگیرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از وی.او.ای، یک قطعنامه در پارلمان پاکستان مطرح شده که خواستار بحث درباره اخراج فرستاده فرانسه از این کشور، محکوم کردن کفرگویی‌های غربی‌ها از سوی مجلس ملی پاکستان، اتحاد ملت‌های مسلمان در قبال این مساله و اقدام مقام‌ها برای تامین فضا در شهرها برای اعتراضات آتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قطعنامه که به صورت خصوصی از سوی یک عضو حزب حاکم پاکستان مطرح شده قرار است که احتمالا به دنبال بحث‌ها با یک قطعنامه شدید اللحن‌تر مطرح شده از سوی مخالفان جایگیزن شود اما در هر صورت غیر الزام آور خواهد بود.

با این حال به نظر می‌رسد که اعلام خبر مطرح شدن این قطعنامه منجر به متوقف شدن اعتراضات اخیر گروه موسوم به "تحریک لبیک پاکستان" علیه فرانسه شده است؛ اعتراضاتی که از زمان حمایت امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه از اقدام یک مجله این کشور در نشر کاریکاتورهای موهن به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) به راه افتادند.

حامیان این حزب از چند روز قبل و بعد از دستگیر شدن رهبرشان به دلیل دادن فراخوان راهپیمایی به سمت پایتخت پاکستان به منظور مطالبه اخراج سفیر فرانسه، اعتراضاتی خشونت آمیز را رقم زدند.

با گسترش یافتن این اعتراضات سفارت فرانسه در پاکستان به همه شهروندانش در این کشور اعلام کرد خاک این کشور را ترک کنند هر چند که به نظر می رسد این درخواست چندان اجابت نشد.

شیخ رشید احمد، وزیر کشور پاکستان که به مذاکره بر سر پایان دادن به اعتراضات با رهبران حزب تحریک لبیک پاکستان پرداخت گفت که پنج افسر پلیس و هشت تن از معترضان در خشونت های مربوط به این اعتراضات کشته شدند.

همچنین معترضان اقدام به گروگان گرفتن ۱۱ افسر پلیس و دو تکاور نیروی ویژه کردند اما چندی بعد آنها را در حالی که ضرب و شتم شده بودند آزاد کردند. حزب تحریک لبیک پاکستان به رغم آنکه توسط مقامهای این کشور بر طبق قوانین ضد تروریسم ممنوع اعلام شده و همچنان رهبرش در بازداشت است، اما روز سه شنبه خواستار توقف اقدامات اعتراضی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پاكستان فرانسه سفیر فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۹۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده ارشد پارلمان فرانسه به دلیل انتقاد از اسراییل احضار شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرانس ‌۲۴، «ماتیلد پانوت» نماینده ارشد و رییس یکی از فراکسیون‌های پارلمان فرانسه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که پلیس این کشور او را به علت اعتراضش به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه احضا کرده است.

ماتیلد پانوت این احضاریه را «ارعاب و تهدید» خوانده و تأکید کرد: هیچ احضاریه و هیچ گونه ارعابی ما را از اعتراض به نسل کشی مداوم علیه مردم فلسطین باز نمی دارد و ما سکوت نخواهیم کرد.

وی همچنین افزود که «این نخستین بار در تاریخ فرانسه مدرن است که رییس یک فراکسیون پارلمانی بر اساس اتهامات واهی برای بازجویی احضار می شود.

به گفته پانوت قرار است از او به دلیل اظهارنظر درباره حمله ۷ اکتبر (عملیات طوفان الاقصی) و نسل کشی در غزه بازجویی شود. پانوت درباره این «سوء‌استفاده جدی از عدالت با هدف سرکوب بیان سیاسی» هشدار داده و اعلام کرد: رژیم ماکرونیست همه آزادی های قابل تصور را زیرپا گذاشته است.

دیروز سه‌شنبه دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه آمار مربوط به تجاوز و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین را در دویستمین روز جنگ علیه نوار غزه به‌روزرسانی کرد.

بر اساس آمار این مرکز، رژیم صهیونیستی در ۲۰۰ روز گذشته مرتکب ۳۰۲۵ مورد جنایت کشتار جمعی با ۴۱ هزار ۱۸۳ شهید یا مفقود شده که از این تعداد پیکرهای ۳۴ هزار ۱۸۳ شهید به بیمارستان‌ها انتقال یافته است و ۷۰۰۰ نفر هنوز مفقود هستند. ۷۷ هزار ۱۴۳ نفر هم مجروح شده‌اند.

۱۴۷۷۸ نفر از شهدا کودک هستند که ۳۰ کودک بر اثر قحطی و گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند و ۹۷۵۲ نفر از شهدا زن هستند. بر این اساس ۷۲ درصد شهدای غزه زن و کودک هستند. ۱۷ هزار کودک در نوار غزه پدر و مادر یا یکی از آنها را از دست داده‌اند.

۴۸۵ نفر از شهدا کادر درمان و ۶۷ نفر آنها از نیروهای دفاع مدنی هستند. در این مدت ۱۴۰ خبرنگار هم به شهادت رسیده‌اند.

۱۱ هزار زخمی برای دریافت مداوای لازم باید به خارج از نوار غزه اعزام شوند و ۱۰ هزار بیمار سرطانی با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند و به معالجه نیاز دارند.

یک میلیون و ۹۰ هزار نفر از ساکنان نوار غزه به علت پیامدهای ناشی از آوارگی به بیماری‌های مسری مبتلا هستند که ۸۰۰۰ نفر آنها به عفونت کبدی دچار هستند.

۶۰ هزار زن حامله در نوار غزه به علت فراهم نبودن مراقبت‌های پزشکی در معرض خطر قرار دارند و ۳۵۰ هزار بیمار صعب العلاج به علت وارد نشدن دارو با مرگ مواجه هستند.

در ۲۰۰ روز جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه بیش از ۵۰۰۰ نفر بازداشت و ربوده شده‌اند که ۳۱۰ نفر آنها از کادر درمان و ۲۰ نفر خبرنگار هستند.

از هفتم اکتبر گذشته تا کنون حدود ۲ میلیون نفر در نوار غزه آواره شده‌اند و ۱۸۱ مقر دولتی به صورت کلی، ۱۰۳ مدرسه و دانشگاه به صورت کلی و ۳۰۹ مدرسه و دانشگاه به صورت جزئی، ۲۳۹ مسجد به صورت کلی و ۳۱۷ مسجد به صورت جزئی و سه کلیسا از سوی اشغالگران هدف قرار گرفته و تخریب شده‌اند.

رژیم صهیونیستی ۸۶ هزار واحد مسکونی را به صورت کامل و ۲۹۴ هزار واحد مسکونی را به صورت جزئی تخریب کرده است به طوری که دیگر مناسب زندگی نیستند.

در ۲۰۰ روز گذشته بیش از ۷۵۰۰۰ تُن مواد منفجره بر سر مردم غزه ریخته شده و خسارت مستقیم وارد شده به نوار غزه در برآوردهای اولیه، بیش از ۳۰ میلیارد دلار تخمین زده شده است.

کد خبر 6087148

دیگر خبرها

  • دانشجویان در دل آمریکا «فلسطینِ آزاد» را فریاد می‌زنند/ سرکوب شدید دانشجویان در فرانسه و آمریکا
  • دیدنی های امروز؛ از سالگرد نسل کشی ارامنه تا اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • دیدنی های امروز؛ از اعتراضات ضداسراییلی دانشگاه های آمریکا تا اوضاع غزه
  • جریمه انتقاد از جنایات جنگی در کشور مدعی مهد دموکراسی!
  • پلیس فرانسه نماینده ارشد پارلمان را احضار کرد
  • نماینده ارشد پارلمان فرانسه به دلیل انتقاد از اسراییل احضار شد
  •  تصویب لایحه جنجالی اخراج پناهجویان از بریتانیا
  • پارلمان انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد
  • تجارت ۱۰ میلیارد دلاری ایران و پاکستان با توسعه زیرساخت‌ها
  • پارلمان انگلیس قانون اخراج مهاجران به روندا را تصویب کرد