Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل در راستای اجرای بهینه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل از بنیاد تعاون و توسعه کارآفرینی زنان و اتحادیه تعاونی‌های تولیدکنندگان فرش دستبافت استان اردبیل بازدید کرد.

 مهران اوچی اردبیلی در حاشیه این بازدید، فعالیت‌های صورت‌گرفته در دو مجموعه بنیاد زنان و اتحادیه فرش اردبیل را چشمگیر خواند و اظهار کرد: فعالیت‌های ارزشمندی در این دو مجموعه جهت شناساندن طرح‌های بومی بافندگی و فرش اردبیل صورت گرفته که شایسته تقدیر و تحسین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از آمادگی جهاددانشگاهی برای همکاری با اتحادیه تعاونی‌های تولیدکنندگان فرش دستبافت استان خبر داد و اضافه کرد: امیدواریم از این فعالیت‌ها که تلفیقی از علم آکادمیک، هنر و تجربه بومی است، در آموزش، اتصال به بازار و کارآفرینی برای متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان اردبیل بهره ببریم.


رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل ضمن ارائه توضیحاتی پیرامون طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان اردبیل گفت: از آنجایی که بیش از یک سوم متقاضیان این طرح متقاضی رشته قالی‌باقی و تابلوفرش و اکثر این متقاضیان نیز جزء بانوان خانه‌دار می‌باشند، امیدواریم همکاری شایسته‌ای با بنیاد تعاون و توسعه کارآفرینی زنان و اتحادیه فرش استان در طول اجرای طرح داشته باشیم.


به گزارش ایسنا، در این بازدید سمیه شکوهی، مدیر بنیاد تعاون و توسعه کارآفرینی زنان استان اردبیل نیز ضمن استقبال از همکاری با اجرای طرح مشاغل خانگی در اردبیل گفت: در بخش آموزش برای متقاضیان شامل افراد مبتدی و نیمه حرفه‌ای، اتصال به بازار کار و خرید محصولات تولیدی، آماده همکاری با جهاددانشگاهی هستیم و امیدواریم در قالب این طرح گام مثبتی در جهت افزایش کارآفرینی برای زنان خانه‌دار جویای کار استان برداشته شود.


رضازاده اردبیلی، نائب رئیس اتحادیه تعاونی‌های تولیدکنندگان فرش دستبافت استان نیز در این بازدید با ارائه توضیحاتی پیرامون فعالیت‌های صورت گرفته در این اتحادیه گفت: این اتحادیه دارای کارگاه‌های آموزشی متعددی در بخش‌های مختلف استان بوده و تمام آموزش‌های این اتحادیه برپایه یک نظام آموزشی جامع و هدف‌مند است.


در این بازدید میثم ضارب‌نیا، مسئول دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی اردبیل نیز با ارائه‌ آماری از متقاضیان رشته‌ی قالی‌بافی و تابلوفرش گفت: امیدواریم با همکاری‌های متقابل بتوانیم بخش عظیمی از متقاضیان را صاحب کار با درآمد پایدار نماییم.
در این بازدید رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل از بخش‌های مختلف بنیاد تعاون و توسعه کارآفرینی زنان و اتحادیه فرش استان اردبیل بازدید و از نزدیک در جریان فعالیت‌های صورت گرفته در این دو مجموعه قرار گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مشاغل خانگی طرح توسعه مشاغل خانگی قالیبافی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی زنان و اتحادیه استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۷۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است

جام جم آنلاین اصفهان؛ محمد اسماعیل زاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد:در سال گذشته نیز برخی پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر ۱۶۰ میلیارد ریال تکمیل شد و به بهره‌برداری رسید.
وی افزود:  ساخت پارک‌های محلی، احداث میدان «نماز» و یادمان شهید گمنام، اصلاح هندسی برخی معابر، لکه‌گیری و آسفالت و بهسازی شماری از مسیرها از جمله این طرح‌هاست.
شهردار محمدآباد تصریح کرد:بهره برداری از پارک کوهستانی، اصلاح و تعبیه روشنایی میدان ورودی شهر از سمت اصفهان، احداث میدان خروجی شهر به سمت شهرضا و تکمیل آزادسازی برخی خیابان‌ها از جمله دیگر پروژه‌های مورد اشاره محسوب می‌شود. 
وی اضافه کرد: مرمت آثار تاریخی و گردشگری، تکمیل پد(محل استقرار و پرواز) بالگرد و تکمیل استخر ذخیره آب‌های سطحی از جمله پروژه‌هایی دیگری است که برای آن برنامه‌ریزی کرده‌ایم. 
اسماعیل زاده با بیان اینکه سومین نمایشگاه گردشگری، صنایع دستی و مشاغل خانگی را در ارگ تاریخی این شهر افتتاح کردیم، گفت: بالغ بر ۳۰ غرفه از برخی شهرهای استان‌ اصفهان و مناطق دیگر مانند آذربایجان شرقی و کرمان در این نمایشگاه حضور دارند. 
وی با اشاره به اینکه گردشگری از جمله مباحث با اهمیت این خطه به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: هرچه بتوانیم زیرساخت‌های مرتبط با این صنعت را ارتقا بخشیم می‌توانیم محمدآباد را به خطه‌ای مسافرپذیر تبدیل کنیم. 
اسماعیل‌زاده گفت: نمایشگاه نامبرده از لحاظ کمی و کیفی نسبت به سال‌های قبل بهبود یافته است و امیدواریم این روند رو به رشد در سال‌های آینده نیز تداوم یابد. 
وی اضافه کرد: شهر محمدآباد و به طور کلی شهرستان جرقویه از منابع طبیعی و محیط زیست زیبا و بکر سود می‌برد و بی‌شک گردشگری طبیعی بویژه با توجه به مجاورت آن با پارک ملی کلاه قاضی قابلیت پیشرفت دارد.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • تایید نهایی بیش از ۵۸ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن
  • برپایی جشنواره بیتا در یزد
  • بلاتکلیفی ۶۰۰ متقاضی اهل خوسف برای واگذاری زمین
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران سنندج برپا شد
  • پنج هزار و ۵۵۸ متقاضی واحدهای مسکن ملی در زنجان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه