Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-06@18:29:20 GMT

۱۸۰ هزار شغل برکت در حوزه پرورش دام سبک و سنگین

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۸۷۸۰۹

۱۸۰ هزار شغل برکت در حوزه پرورش دام سبک و سنگین

بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام باعث ایجاد ۱۸۰ هزار شغل در حوزه پرورش دام سبک و سنگین و تولید ۳۰ هزار تن گوشت قرمز و ۲۳۳ هزار تن شیر شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام باعث ایجاد ۱۸۰ هزار شغل در حوزه پرورش دام سبک و سنگین و تولید ۳۰ هزار تن گوشت قرمز و ۲۳۳ هزار تن شیر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل بنیاد برکت با اعلام این خبر افزود: تشکیل زنجیره تولید و فروش گوشت قرمز علاوه بر راه‌اندازی ۶۰ هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور منجر به ایجاد ۱۸۰ هزار فرصت شغلی در حوزه پرورش دام سبک و سنگین و شتر در مناطق محروم و روستایی کشور، باعث تولید ۳۰ هزار تن گوشت قرمز و ۲۳۳ هزار تن شیر شده است.

امیرحسین مدنی خاطرنشان کرد: در مجموع، ۶۰ درصد طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت مربوطه به رسته پرورش دام سبک و سنگین می‌شود.

وی درباره برنامه‌های بنیاد برکت برای سال ۱۴۰۰ در این حوزه نیز توضیح داد: راه‌اندازی بیش از ۴۰ هزار طرح اشتغال‌زایی در حوزه پرورش دام سبک و سنگین برای امسال هدف‌گذاری شده است که ایجاد ۱۲۰ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم را به دنبال خواهد داشت.

مدنی تاکید کرد: پیش‌بینی می‌کنیم راه‌اندازی این تعداد طرح اشتغال‌زایی در سال جدید، تولید ۳۵ تا ۴۰ هزار تن گوشت قرمز را نیز در پی داشته باشد.

وی گفت: بنیاد سال ۹۹ نیز اقدام به ایجاد ۳۷ هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در زمینه دام‌داری سبک و سنگین کرد که علاوه بر فراهم آوردن فرصت‌های کسب و کار برای نزدیک به ۱۱۱ هزار متقاضی، باعث تولید ۱۹ هزار تن گوشت قرمز و ۱۶۳ هزار تن شیر شد.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، تامین دام و نهاده‌های دامی، آموزش، پرواربندی، مشاوره و خدمات فنی، کشتار، بسته‌بندی، توزیع و فروش اجزای زنجیره تولید و فروش گوشت قرمز را تشکیل می‌دهد که توسط این بنیاد تشکیل و تکمیل می‌شود.

مدنی اظهار داشت: فرآیند طرح تشکیل زنجیره تولید و فروش گوشت قرمز با حضور تسهیل‌گران در مناطق روستایی آغاز می‌شود و با شناسایی و اهلیت‌سنجی افرادی که توانایی پرواربندی را دارند ادامه پیدا می‌کند. افراد داوطلب باید دارای اصطبل روستایی، مهارت پرورش دام و علاقه‌مند به این حوزه باشند.

وی افزود: افراد واجد شرایط پس از معرفی به بانک جهت دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه، معرفی به پشتیبان تامین گوساله و خوراک جهت تحویل دام و خوراک و معرفی به مشاور علمی پروژه جهت آموزش علمی با سرفصل‌های تغذیه، بهداشت، پرورش و جایگاه، به عنوان کارآفرین حوزه دامپروری آغاز به‌کار می‌کنند.

مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به طرح پرواربندی اجراشده در استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد: بنیاد با عنایت به پتانسیل‌های پرورش دام در این استان از جمله وجود مردمانی دامدار و ماهر در پرواربندی، اصطبل‌های رها شده در منازل روستایی و همسایگی با حوزه هند جهت تامین گوساله آماده پروار، تصمیم گرفت با مشارکت بخش خصوصی طرح پرواربندی دام سنگین را با کنار هم قرار دادن پتانسیل‌های موجود و بهره‌گیری از پشتیبان تامین‌کننده خوراک، تامین گوساله و پشتیبان علمی اجرا نماید.

مدنی خاطرنشان کرد: اجرای این طرح از سال گذشته در مناطق محروم و روستایی استان سیستان و بلوچستان آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

وی یادآور شد: بنیاد برکت تا به امروز ۱۱۰ هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را در ۷ هزار و ۵۷۵ روستا و ۲۷۸ شهرستان در مناطق محروم سراسر کشور به بهره‌برداری رسانده که باعث ایجاد ۳۳۰ هزار شغل خرد و خانگی شده است.

مدیرعامل بنیاد برکت در پایان تاکید کرد: بنیاد با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام و با هدف محرومیت‌زدایی، توانمندسازی اقتصادی و برقراری عدالت اجتماعی، اقدام به راه‌اندازی نهضت اشتغال‌آفرینی در مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته کشور کرده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شغل برکت ستاد اجرایی فرمان امام مناطق محروم بنیاد برکت اشتغال زایی اجتماع محور هزار طرح اشتغال زایی مدیرعامل بنیاد برکت هزار تن گوشت قرمز مناطق محروم هزار تن شیر راه اندازی هزار شغل ۱۸۰ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۷۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، مهدی تنگستانی مکان از آغاز فصل پرورش میگو در اراضی ساحلی استان بوشهر خبر داد و گفت: مراکز تکثیر تولید لارو و بچه میگو در نقاط مختلف استان بوشهر فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

وی با اشاره به واردات ۲۶ هزار مولد میگوی خارجی SPF به کشور برای تولید بچه میگو، افزود: در کنار مولد خارجی، ۲۵ هزار مولد داخلی هم در تولید لارو و بچه میگو فعال شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر اظهار کرد: در بازدید‌های انجام شده این مولد‌ها پست لارو‌های قوی میگو تولید کرده‌اند که می‌تواند در تولید میگوی پرورشی مطلوب کمک قابل توجهی کند.

وی با تاکید بر این‌که مقابله با بیماری میگو با مشارکت پرورش‌دهندگان امکان‌پذیر است، گفت: بیماری میگوی پرورشی امسال هم مانند سال‌های گذشته وجود دارد و باید با همکاری تولیدکنندگان، این بیماری مهار و کنترل شود.

تنگستانی مکان یادآور شد: در این راستا بخش دولتی تمهیدات و آموزش‌های لازم و شرایط قرنطینه‌ای، زیستی و بهداشتی که نقش مهمی در مهار و کاهش مخاطرات بیماری میگوی پرورشی دارد را به تولیدکنندگان میگو ارائه کرده است.

وی ردیابی بیماری میگوی پرورشی را از دیگر برنامه‌ها اعلام و اظهار کرد: مولد‌ها و پست لارو‌های میگو تا کنون سالم هستند ولی برای مهار و جلوگیری از شیوع بیماری، مدیریت آب استخر، تولید و توزیع غذای بچه میگو و استفاده از تجهیزات از سوی پرورش‌دهنده این آبزی ضروری است.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر با بیان این‌که کارشناسان دامپزشکی در کنار تولیدکنندگان میگو در مراکز پرورشی هستند، اضافه کرد: همکاری کارشناسان دامپزشکی با پرورش‌دهنده میگو در همه سطوح وجود دارد تا ان‌شاءالله تولید مورد نظر در سال جاری محقق شود.

وی جابه‌جایی و ذخیره‌سازی بچه میگو در استخر پرورشی را بر اساس مجوز دانست و تاکید کرد: لاروریزی و ذخیره‌سازی در استخر پرورشی نباید بیش از مجوز تعیین شده از سوی دامپزشکی و کد اتحادیه پرورش‌دهنده میگو و شیلات برای هر مزرعه باشد.

دیگر خبرها

  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • محققان حوزه ریاضی تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان حمایت می‌شوند
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • ‌همه گرفتاری‌ها با نماز اول وقت برطرف می‌شود
  • شهدا برکت مجموعه انتظامی هستند
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • روحانیت در دفاع از دین جان و مال را فدا می‌کند