Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@03:00:43 GMT

صادرات صنایع دستی گلستان پارسال چهار برابر شد

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۸۸۴۱۷

صادرات صنایع دستی گلستان پارسال چهار برابر شد

مریم حاجی‌ابراهیمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: افزایش صادرات محصولات صنایع دستی هنرمندان گلستان با وجود شیوع ویروس کرونا و تعطیلی چند ماهه گمرکات به دست آمد.

وی ادامه داد: از مجموع صادرات پارسال صنایع دستی گلستان، ۱۶۰ هزار و ۲۳۱ دلار با سفارش خرید مشتریان خارجی از طریق گمرک تهران و بقیه از سایر گمرکات کشور انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی محصولات صنایع دستی صادر شده به طور عمده گلیم و گبه، تولیدات چرمی، بافته‌های داری، گیوه، چادرشب، لباس محلی، زیورآلات سنتی، چاپ باتیک، نقاشی پشت شیشه،  نساجی سنتی ( کیف پارچه ای، شال، حوله و دستمال ) بود که به کشورهای کنیا، کانادا، انگلیس، آلمان، ژاپن، روسیه، استرالیا، ترکیه، کویت و ترکمنستان صادر گردید.

معاون اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان در خصوص حمایت بانکی از فعالان حوزه صنایع دستی استان، افزود: پارسال هزار و ۲۶۹ طرح برای دریافت تسهیلات بانکی به مبلغ ۲۵۹ میلیارد و ۴۰ میلیون ریال به بانک های عامل معرفی شد که تاکنون ۱۴۷ میلیارد و ۵۰ میلیون ریال وام برای اجرای ۹۰۱ طرح پرداخت گردید.

حاجی‌ابراهیمی ادامه داد: تسهیلات بانکی پرداخت شده به متقاضیان از محل خسارت ناشی از شیوع ویروس کرونا (۶۰۲ طرح به مبلغ ۴۷ میلیارد و ۷۴۰ میلیون ریال)، خسارت ناشی از سیل (۱۵۸ طرح به مبلغ هشت میلیارد و ۵۱ میلیون ریال) و مشاغل خانگی (۱۴۱ طرح به مبلغ ۱۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال) بود و از این طریق  ۹۴۶ نفر صاحب شغل شدند.

وی اضافه کرد: امسال به جز جذب تسهیلات بانکی از محل منابع مختلف، این اداره کل برای حمایت از فعالان صنایع دستی پرداخت ۴۶ میلیارد ریال با ظرفیت ایجاد ۱۸۰ فرصت شغلی را پیش بینی کرده است.

گلستان دارای ۳۰ هزار هنرمند در حوزه صنایع دستی است که ۲۰ هزار ۵۰۰ نفر از آنان پرونده تولید انفرادی و ۵۰۵ نفر نیز کارگاه تولیدی دارند.

فرش دستباف، نمد، زیورآلات و سوزن دوزی ترکمن، جاجیم بافی روستای زیارت گرگان، ابریشم بافی قزلباش های رامیان و مینودشت، سوزن دوزی شاهکوه و قوم بلوچ و نیز دوخت‌های سنتی پوشاک در ببن فارس ها از جمله صنایع دستی اقوام ساکن در گلستان است که با هنرمندی زنان و دختران و مردان این استان، هر کدام نام و آوازه خود را در بین خریداران داخلی و خارجی دارند.

برچسب‌ها گردشگری گرگان جهش تولید گلستان صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری گرگان جهش تولید گردشگری گرگان جهش تولید گلستان صادرات غیر نفتی اخبار کنکور میلیون ریال صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۸۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه محمد معتمدی برای استفاده از صنایع دستی + فیلم

صنایع دستی به‌عنوان نماد فرهنگی، هویت و تاریخ یک کشور است باید توجه ویژه‌ای به آنها داشت. محمد معتمدی خواننده موسیقی‌های سنتی توصیه‌ای را به مردم برای استفاده هرچه بیشتر از صنایع دستی در منزل ارائه داده است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • آغاز حراج جدید شمش طلا فردا ۹ اردیبهشت ماه
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • زلفی گل: افزایش ۳ برابری مبلغ قرارداد‌های استادان با صنایع/ میزان اختصاص گرنت به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی اعلام شد 
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • توصیه محمد معتمدی برای استفاده از صنایع دستی + فیلم
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور