Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@17:21:20 GMT

تولید کمپوست در مجتمع بازیافت زباله آرادکوه کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۸۹۱۷۶

تولید کمپوست در مجتمع بازیافت زباله آرادکوه کاهش یافت

زهره عبادتی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: کاهش تولید کمپوست، توقف بازچرخانی شیرابه و راه اندازی مجدد تصفیه خانه شیرابه ها سه کار مهم است که سازمان پسماند شهرداری تهران در جهت کاهش انتشار بوی نامطبوع جنوب پایتخت انجام داده است.
وی با تاکید براینکه مشکلات مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه برای محیط زیست جنوب تهران بسیار مخرب است، خاطرنشان کرد: انتقال این مرکز بهترین راهکار است ولی در حال حاضر این گونه اقدامات می تواند تا حدودی از مشکلات آن بکاهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مسئول یادآور شد: خوشبختانه با پیگیری های اداره محیط زیست شهرستان ری تولید کمپوست تا حدودی کاهش پیدا کرده است ولی همچنان بوی نامطبوع آن در منطقه به صورت ملموسی وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه برای تولید کمپوست زباله های تر و قابل تجزیه که بیشتر آن مواد غذایی و سبزیجات هستند به سایت کمپوست منتقل می شوند، افزود: هوادهی ناکافی به زباله های تر برای تجزیه و تبدیل به کمپوست موجب انتشار شدید بوی نامطبوع می شود که کاهش تولید آن می تواند کمی از بوی نامطبوع مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه را کاهش دهد.
رییس اداره محیط زیست شهرستان ری تصریح کرد: گازهای تولید شده توسط زباله ها تر آمونیاک و h۲s است که موجب انتشار بوی نامطبوع در محور تهران ـ قم می شود.
عبادتی توقف بازچرخانی شیرابه زباله ها را نیز دیگر راهکار اداره محیط زیست و سازمان پسماند شهرداری تهران برای کاهش انتشار بوی نامطبوع عنوان کرد و گفت: تاکنون شیرابه ها زباله ها بر روی محل دفن منتقل می شد که هر چند این کار باعث کاهش بار آلودگی شیرابه می گردید ولیکن انتشار بوی نا مطبوع را به دنبال داشت.
این مسئول با بیان اینکه بازچرخانی شیرابه های موجب انتشار بوی نامطبوع شدیدی می شد، اضافه کرد: هم اکنون با راه اندازی مجدد تصفیه خانه شیرابه ها شاهد کاهش انتشار بوی نامطبوع حاصل از بازچرخانی هستیم.
عبادتی با تاکید براینکه تنها راه درست و اصولی حفظ محیط زیست در شهرستان ری  به کار گیری روش های نوین در مدیریت پسماند توسط شهرداری تهران است، ادامه داد: اثربخشی اقدامات صورت گرفته توسط اداره محیط زیست شهرستان ری و استان تهران در دست بررسی است.
وی در خصوص دستگاه زباله سوز و تولید برق مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه نیز، اظهار داشت: ظرفیت محدود ۲۰۰ تنی این دستگاه در مقابل زباله ورودی به این مجتمع قابل مقایسه نیست و باید ظرفیت این دستگاه برای اثربخشی بیشتر افزایش یابد.
به گزارش ایرنا، بوی نامطبوعی که در مسیر عوارضی تهران - قم تا فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) بویژه ماه‌های گرم سال به مشام می‌رسد، موضوع تازه ای نیست، بلکه طی چند سال اخیر همواره خبرساز بوده و حل نشده باقی‌مانده است.
کانون‌های اصلی این بوی نامطبوع مجتمع دفن زباله تهران در آراد کوه کهریزک، کشتارگاه‌ها دام و طیور و دامداری‌های موجود در مجتمع دام گستر حسن آباد فشافویه و حاشیه‌های اتوبان تهران ـ قم است.
گفتنی است: رییس جمهوری دستور رفع بوی نامطبوع جنوب پایتخت را داده و هم اکنون گام‌های مثبتی در این زمینه برداشته شده است.
شهرستان ری با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب پایتخت واقع شد است.

برچسب‌ها شهرستان ری سازمان حفاظت محیط زیست مدیریت پسماند سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان ری سازمان حفاظت محیط زیست مدیریت پسماند شهرستان ری سازمان حفاظت محیط زیست مدیریت پسماند سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران اخبار کنکور بازیافت زباله آرادکوه انتشار بوی نامطبوع اداره محیط زیست شهرداری تهران تولید کمپوست شهرستان ری شیرابه ها زباله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۹۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا

ایسنا/گیلان شهردار اسالم با اشاره به اجرای طرح تفکیک از مبدا با محوریت آموزش دانش آموزان در مدارس، خاطرنشان کرد: روزانه ۱۵ تن زباله تولیدی داشتیم که با تفکیک از مبدا، پنج تن آن کاهش یافت البته با حضور گردشگران شاهد افزایش تولید زباله هستیم.

سیف الله صداقت دوست امروز، ۱۳ اردیبهشت ماه در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به افزایش بودجه شهرداری اسالم از ۲۴ میلیارد تومان در سال گذشته به ۴۸ میلیارد تومان در سال جاری، اظهار کرد: احداث بلوار ۶۰۰ متری و بهسازی خیابان کشاورز اسالم در دست اقدام است.

وی با بیان اینکه احداث یادمان مزار شهدای اسالم با اعتبار ۲.۵ میلیارد تومانی تا هفته دولت به اتمام می رسد، افزود: سال گذشته با ۱۸۴ تن آسفالت اقدام به آسفالت معابر و خیابان ها کردیم و تا پایان این دوره شورا و شهرداری اسالم، کوچه فاقد آسفالت نخواهیم داشت؛ البته برای زیرسازی نیازمند مصالح هستیم که با حمایت فرمانداری و دادستانی انجام خواهد شد.

شهردار اسالم در ادامه از اجرای طرح بازیافت زباله در این شهر از ۹ ماه گذشته خبر داد و عنوان کرد: نیازمند ۲۰۰۰ مترمربع عرصه جهت دفن و تفکیک زباله و بازیافت هستیم؛ البته اداره منابع طبیعی شهرستان تالش با واگذاری عرصه موافقت کرده و نیازمند تایید اداره حفاظت محیط زیست هستیم.

صداقت دوست با بیان اینکه روزانه ۱۰ تن زباله تولید می شود، تاکید کرد: برخی از روستاها نیز زباله های خودشان را به شهر اسالم می آورند و در ایام تعطیلات نیز شاهد تولید زباله هستیم که حجم زباله روزانه را تا ۲۵ تن افزایش می دهد.

وی با اشاره به اجرای طرح تفکیک از مبدا با محوریت آموزش دانش آموزان در مدارس، خاطرنشان کرد: روزانه ۱۵ تن زباله تولیدی داشتیم که با تفکیک از مبدا، پنج تن آن کاهش یافت؛ البته با حضور گردشگران شاهد افزایش تولید زباله هستیم.

شهردار اسالم رودخانه ناورود اسالم را بزرگترین و وحشی ترین رودخانه گیلان دانست و متذکر شد: پل ناورود سال ۹۸ بر اثر سیلاب تخریب شد که تاکنون ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد؛ همچنین بالغ بر ۱۰۰ متر دیواره سازی شده است.

وی اسالم را دارای ۱۷.۵ هکتار اراضی ساحلی دانست و یادآور شد: در راستای دستورات دولت سیزدهم و تاکید استاندار، موفق به آزادسازی حریم ۶۰ متری اسالم به طول یک کیلومتر شدیم و طرح سالم سازی داریم.

صداقت دوست از کاشت ۱۵۶۰ اصله نهال در اراضی ساحلی اسالم خبر داد و بیان کرد: ۱۵ اتاقک گردشگری نیز احداث شده و در حال احداث سرویس های بهداشتی هستیم.

وی با بیان اینکه در تابستان گذشته ۴۰ هزار نفر به ساحل اسالم آمدند، عنوان کرد: نیازمند اعتبار برای ساماندهی گردشگران هستیم؛ البته آماده سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیارد تومان هستیم که لازمه آن افزایش قرارداد واگذاری عرصه توسط اداره منابع طبیعی از ۱۵ سال به ۴۵ سال است.

شهردار اسالم، با اشاره به زیبایی های منطقه و گردشگرپذیری آن، تاکید کرد: به زودی جشن های تابستانه بومی و محلی را در ساحل اسالم برگزار می کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • نشان «همیار بازیافت» در کرمان رونمایی شد
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام
  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک