Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش شدید قیمت‌ها و کمبود قطعات لوازم خانگی خارجی سبب شده است که برخی تعمیرکاران هزینه‌های گزافی به مصرف‌کنندگان تحمیل کنند.

خبرگزاری میزان - روزنامه همشهری نوشت: کمبود انواع قطعات لوازم خانگی خارجی و افزایش شدید قیمت‌ها موجب سوءاستفاده برخی تعمیرکاران و تحمیل هزینه‌های گزاف به مصرف‌کنندگان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاهدات حاکی از آن است که این روز‌ها قیمت برخی قطعات اصلی لوازم برقی و حجیم آشپزخانه حتی از نرخ مدل‌های نو تولید داخل آن‌ها نیز بالاتر رفته است.

برخی فعالان صنفی گفته‌اند در بسیاری از موارد مالکان دستگاه‌های دچار مشکل شده، به‌خاطر گرانی یا کمبود قطعه، از تعمیر لوازم خانگی خود منصرف و به جایگزینی آن با محصولات ارزان قیمت داخلی ناگزیر می‌شوند.

نمایندگی‌های جعلی

شاید شما هم ازجمله مشتریانی باشید که پس از تماس تلفنی با منزل یا گوشی همراهتان با پیشنهاد برخی تعمیرکاران یا فروشندگان قطعات برای تعویض قطعه یا انجام سرویس دوره‌ای لوازم خانگی منزل یا محل کارتان مواجه شده‌اید.

افرادی که با سماجت بسیار و تماس چند باره سعی در مجاب کردن شما به مثلا تعویض فیلتر آب یخچال فریزر یا تسمه و سایر اجرای ماشین لباسشویی و ظرفشویی داشته، هیچ ارتباطی با شبکه خدمات پس از فروش شرکت‌های فروشنده اینگونه محصولات ندارند و اغلب موارد با استفاده از قطعات تقلبی و گران هزینه‌های مضاعفی را به مالکان لوازم خانگی تحمیل می‌کنند.

علاوه بر این ممکن است شما به‌دلیل نیاز به تعویض قطعات مصرفی یا تعمیر و تامین قطعات اصلی انواع لوازم خانگی منزل به ناچار فهرست نمایندگی‌ها و تعمیرکاران مجاز را در فضای مجازی جست‌وجو کرده و فهرست بلندی از شماره تماس و مشخصات این شرکت‌ها را یافته و در نهایت بعد از دریافت خدمات با مشکل قیمت بالا و کیفیت پایین قطعات و خدمات مواجه شده باشید.

برخی تعمیرکاران با جعل عنوان شبکه خدمات پس از فروش برند‌های معتبر به معضلی برای مشتریان و فروشندگان این محصولات تبدیل شده‌اند. تعمیرکارانی که با ثبت شماره خود در مرکز تماس ۱۱۸، متقاضیان دریافت خدمات پس از فروش لوازم خانگی را به دام می‌اندازند، مشکلی که این روز‌ها به‌دلیل کمبود و گرانی شدید، در بازار قطعات و تعمیرات لوازم خانگی برند‌های اروپایی و کره‌ای بیشتر مشهود است.

تلاش نافرجام دوماهه برای دریافت خدمات

به‌تازگی یکی از مشتریان ماشین لباسشویی آ. ا. گ در تماس ضمن شرح تلاش نافرجام دوماهه‌اش برای تعمیر دستگاهش گفت: ماشین لباسشویی‌ام که ۷ سال کار کرده بود، لباس را آبگیری و خشک نمی‌کرد، چون دوره گارانتی تمام‌شده بود و شرکتی برای ارائه خدمات وجود نداشت به‌ناچار با جست‌وجو در فضای مجازی شماره نزدیکترین نمایندگی ارائه خدمات پس از فروش را دریافت کردم و تماس گرفتم.

خانم قنبری، افزود: تعمیرکار شرکت با مراجعه به منزل و آزمایش ماشین لباسشویی از خرابی برد آن خبر داد و اعلام کرد هزینه تعویض برد نو ۱۸ تا ۲۰ میلیون و هزینه تعمیر آن ۴ میلیون تومان است و در نهایت به‌دلیل نداشتن تمکن مالی به تعمیر برد در مدت ۱۰ روز رضایت دادم.

او افزود: با گذشت چند هفته و پس از چندبار تماس با تعمیرکار از تعمیر برد خبری نشد، در نهایت ناگزیر با شرکت تماس گرفتم که اعلام کردند باید برد نو خریداری کنید، خواستار عودت دادن قطعه شدم. سرانجام با تأخیری چند روزه تعمیرکار برد ماشین لباسشویی را عودت داد و به‌طور ناقص نصب کرد، این بار ماشین لباسشویی اصلا روشن نشد و کار نکرد. موضوع را ازطریق اتحادیه، سازمان حمایت و برخی مراجع صنفی پیگیری کردم که درنهایت اعلام شد شرکت مذکور جزو نمایندگی‌های مجاز نبوده است و قادر به برخورد با آن نیستند. در نهایت به‌دلیل هزینه بالای تعویض برد، به‌ناچار ماشین لباسشویی معیوب را با حداقل قیمت به امانت‌فروشان، واگذار کردم و یک ماشین لباسشویی از بین برند‌های داخلی خریدم.

از قطعات تقلبی تا عرضه چندنرخی خدمات

مشاهدات بیانگر آن است که علاوه بر کمبود قطعه، هزینه تعمیر لوازم خانگی هم افزایش قابل ملاحظه‌ای داشته به‌گونه‌ای که برای تعویض قطعاتی مانند کمپرسور سایدبای‌ساید برند‌های اروپایی باید بیش از ۱۰ تا ۱۲ میلیون تومان، تعویض برد ماشین لباسشویی ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان، قطعات ماشین ظرفشویی، مایکرویو و اجاق گاز بین ۲ تا ۵ میلیون و تعویض برد یا قطعات اصلی تلویزیون‌های ال‌ای دی و نمایشگر‌های بزرگ برند‌های خارجی از ۲ تا ۵ میلیون تومان هزینه کرد.

حتی درصورتی‌که مشتریان و تعمیرکاران بتوانند قطعات یدکی اصلی محصولات این برند‌ها را از بازار تامین کنند نیز قیمت‌های متفاوت قطعات و نرخ بالای تعمیرکاران برای ارائه این خدمات، مشکلات مشتریان را دوچندان می‌کند. این موضوع محدود به قطعات الکترونیک و برقی لوازم خانگی حجیم نیست، حتی برخی قطعات یدکی و مصرفی این وسایل، مانند؛ فیلتر یخچال‌های سایدبای‌ساید نیز با کیفیت و قیمت‌های متفاوت ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان عرضه می‌شود، یا هر عدد از پایه‌های ضربه‌گیر ماشین لباسشویی و ظرفشویی به قیمت ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

هرکه بامش بیش، برفش بیشتر

در شرایطی که تماس  با سازمان حمایت و مرکز امور اصناف و بازرگانان وزارت صمت برای پیگیری این مشکلات بی‌نتیجه مانده؛ نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی دلیل اصلی افزایش هزینه خدمات و تعویض قطعات لوازم خانگی را، کمبود، مشکلات واردات و رشد قیمت قطعات این محصولات اعلام کرد و گفت: وقتی لوازم خانگی گران می‌شود هزینه تعمیر آن هم بالا می‌رود و کسانی که لوازم خانگی خارجی دارند نیز به‌دلیل مشکلات تامین و افزایش قطعات محصولات باید هزینه بیشتری را برای تعمیر و نگهداری آن بپردازند.

محمدحسین اسلامیان افزود: کسی که سایدبای‌ساید ۹۰میلیون تومانی می‌خرد طبیعی است برای تعویض کمپرسور آن باید متحمل هزینه ۱۰میلیون تومانی شود. او افزود: واردات کمپرسور یخچال آزاد است و کمپرسور برخی یخچال‌های ایرانی از چین و سنگاپور خریداری می‌شود، اما در یخچال‌های ایرانی کمپرسور‌های اتریشی و ایتالیایی به‌کار برده شده که واردکنندگان می‌توانند از کشور‌های مذکور آن را وارد کنند. اسلامیان به مصرف‌کنندگان توصیه کرد برای خرید لوازم خانگی حتما کد کالا را در سامانه جامع گارانتی استعلام کنند. همچنین فروشندگان لوازم خانگی می‌توانند سایدبای‌ساید‌هایی که گارانتی اصلی دارند را تا ۵‌سال رایگان تعمیر کنند، اما کسانی که کالای قاچاق خارجی می‌خرند باید هزینه تعمیر و نگهداری آن را از جیب خود پرداخت کنند.

واردات و نامگذاری کمپرسور‌های بی‌نام و نشان

رئیس اتحادیه تولید‌کنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکی تهران، گرانی قطعات یدکی لوازم خانگی را به‌دلیل افزایش قیمت دلار، کمبود قطعات و رشد هزینه تمام‌شده واردات این اقلام دانست و گفت: متأسفانه شرایط به‌گونه‌ای شده که هر کسی وارد‌کننده قطعات لوازم خانگی است و نظارتی بر قیمت، کیفیت و اصالت قطعات وارداتی وجود ندارد.

علی جمالی، افزود: بار‌ها به دستگاه‌های نظارتی و گمرک ایران اعلام کرده‌ایم تا افراد یا شرکت‌هایی که می‌خواهد قطعات لوازم خانگی وارد کنند باید هویت و شناسنامه داشته باشند و علاوه بر آن هویت قطعات وارداتی نیز به‌راحتی قابل پیگیری باشد.

او افزود: باید کمپرسور سایدبای‌ساید واردات مشخصات داشته و معلوم باشد که با چه کیفیت و قیمتی و از چه کشوری وارد شده است. اما متأسفانه برخی افراد کمپرسور‌های بی‌نام و نشان را به‌راحتی وارد کرده و خودشان برای آن نام تعیین می‌کنند.

جمالی، افزود: بار‌ها در مکاتبات و جلسات از گمرک ایران خواسته‌ایم تا فهرست شرکت‌های وارد‌کننده قطعات لوازم خانگی و ریزمحصولات وارداتی را اعلام کنند، اما فقط یک‌بار فهرستی کلی دادند که چقدر موتور یخچال طی مدت یک سال وارد شده است.

کوتاهی سازمان حمایت و مرکز امور اصناف

رئیس اتحادیه تولید‌کنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکی تهران با بیان اینکه ۹۰ درصد شکایتی که از تعمیرکاران لوازم خانگی می‌شود مربوط به افرادی است که فاقد پروانه هستند و به‌دلیل موانع قانونی، اتحادیه نیز قدرت برخورد با تخلفات آن‌ها را ندارد، گفت: به مصرف‌کنندگان توصیه می‌کنیم از طریق سایت اتحادیه از فهرست نمایندگی‌های مجاز ارائه خدمات پس از فروش لوازم خانگی مطلع شوند و سپس اقدام کنند. همچنین مشتریان ناراضی به اتحادیه شکایت کنند، زیرا حتی درصورتی که شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات نمایندگی مجاز نباشند و فقط دارای واحد صنفی دارای پروانه کسب باشند امکان احقاق حقوق مردم از طریق شکایت به اتحادیه وجود دارد.

جمالی با اشاره به اینکه فقط در مواردی که افراد فاقد مغازه و محل کسب در حق مشتریان اجحاف کرده باشند، امکان برخورد نداریم، افزود: مشتریانی که از خدمات پس از فروش لوازم خانگی ناراضی هستند می‌توانند شکایت خود را از طریق اتحادیه یا در سامانه ۱۲۴ سازمان صمت استان تهران ثبت کنند و به این شیوه پرونده‌های زیادی ثبت و با متخلفان برخورد شده است.

او با انتقاد از کوتاهی سازمان حمایت و مرکز امور اصناف و بازرگانان وزارت صمت در معرفی واحد‌های صنفی فاقد صلاحیت برای ثبت شماره تلفن آن‌ها در سامانه ۱۱۸، گفت: ثبت نام شرکت‌های مجاز در سامانه ۱۱۸ باید از طریق اتحادیه‌های صنفی ذیربط انجام شود، اما متأسفانه برخی از طریق روابطی که با این سازمان‌ها دارند با دریافت نامه از این سازمان‌ها، نام و مشخصات خود را به‌عنوان نماینده مجاز ارائه خدمات در سامانه ۱۱۸ ثبت کرده و برای اتحادیه نیز هیچ ارزشی قائل نیستند.

جمالی افزود: ممکن است زمانی برخی افراد با شرکت‌های خارجی همکاری داشته‌اند، اما اکنون چند سال است که این برند‌های لوازم خانگی از بازار ایران خارج شده و با وجود این با استناد به اینگونه سوابق و روابط با دریافت معرفی‌نامه از سازمان حمایت خود را نماینده مجاز خدمات پس از فروش این برند‌ها معرفی می‌کنند. مرکز اصناف و بازرگانان حتی پا را فراتر گذاشته و می‌گوید؛ اتحادیه حق اعلام نمایندگی‌های مجاز خدمات پس از فروش لوازم خانگی یا ارائه اسامی آن‌ها به سامانه ۱۱۸ را ندارد.

او تأکید کرد: شاهد هستیم که مثلا برای تعویض فیلتر سایدبای‌ساید سامسونگ و ال‌جی بار‌ها با مردم تماس می‌گیرند درحالی‌که قیمت فیلتر یخچال سایدبای‌ساید مثلا سامسونگ حدود ۵۰ هزار تومان و با اجرت تعویض ۱۰۰ هزار تومان است، اما این افراد با استفاده از فیلتر‌های تقلبی پول بیشتری را از مردم می‌گیرند، مشتریان باید توجه داشته باشند و حتی برای انجام این کار نیز به واحد‌های صنفی دارای پروانه کسب مراجعه کنند تا تخلفات احتمالی قابل پیگیری و برخورد باشد.

بیشتر بخوانید: چه وسایلی می‌توان با وام ۲۰۰ میلیونی ازدواج خرید؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: لوازم خانگی اخباراقتصادی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: لوازم خانگی خدمات پس از فروش لوازم خانگی لوازم خانگی خارجی قطعات لوازم خانگی مصرف کنندگان ماشین لباسشویی سازمان حمایت سایدبای ساید میلیون تومان هزینه تعمیر نمایندگی ها ارائه خدمات قطعات یدکی سامانه ۱۱۸ برای تعویض هزار تومان وارد کنند تعویض برد برند ها قیمت ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۰۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگی تعمیر لباسشویی در سراسر تهران و کرج

لباسشویی دستگاه جدا نشدنی در منزل است و یک روز خراب شدن آن می تواند زمان و هزینه زیادی را برای افراد بتراشد. تصور کنید برای تعمیر لباسشویی مجبور باشید که آن را جابه‌جا کنید و به یک مرکز تعمیر لباسشویی ببرید. علاوه بر زمان و هزینه ای که برای جابه‌جایی لباسشویی از شما گرفته می شود، ممکن است در طول جابه‌جایی لباسشویی نیز به جایی برخورد کند و خرابی بزرگتری را به بار آورد. چه نیازی به جابه‌جایی دارید وقتی می توانید از خدمات تعمیر لباسشویی در محل بهره مند شوید.

امروزه مجموعه های مختلفی در سراسر تهران و کرج در زمینه تعمیر لباسشویی مشغول به فعالیت است که هریک خدمات خود را به نحوی ارائه می دهد. متاسفانه در این حوزه افراد غیر منصف نیز وجود دارد که مهارت مورد نیاز را ندارند و حتی در ازای تعمیر و یا سرویس ماشین لباسشویی شما هزینه های گزافی نیز دریافت می کنند. انتخاب این نمایندگی ها می تواند مشکلات بزرگتری را نیز ایجاد کند. در این بخش می خواهیم یکی از نمایندگی های مجاز تعمیر ماشین لباسشویی را به شما معرفی کنیم که پس از تعمیر از آن ها گارانتی دریافت می کنید.

ویژگی های نمایندگی مجاز تعمیر لباسشویی

شما می توانید به آتا سرویس به دید یکی از نمایندگی های مجاز تعمیر لباسشویی در تهران نگاه کنید. آتا سرویس مرکز تعمیر لباسشویی در تمام روز های سال حتی ایام تعطیل نیز در خدمت شما عزیزان است. اصل اول در نمایندگی مجاز تعمیر ماشین لباسشویی صداقت است و این اصل را سرلوحه ی فعالیت خود قرار داده است. از مهمترین خدمات مجموعه آتا سرویس لوازم خانگی می توان به مورد های زیر اشاره کرد:

تعمیر دوره ای ماشین لباسشویی عیب یابی و تعمیرات ماشین لباسشویی تعمیر ماشین لباسشویی در منزل ارائه ی مشاوره ی رایگان به منظور استفاده ی صحیح ارائه دادن راه جهت بیشتر شدن طول عمر دستگاه لباسشویی ارائه دادن خدمات تعمیر لباسشویی در اسرع وقت تعمیر لباسشویی برند های خارجی و ایرانی نصب کردن انواع لباسشویی انجام تعمیرات برای برندهای مختلف لباسشویی تعمیرگاه مجاز لباسشویی در تهران

آتا سرویس یکی از نمایندگی های اصلی تعمیر و سرویس انواع برندهای لباسشویی در تهران است که با سابقه ای درخشان در تهران و کرج فعالیت خود را آغاز کرده است. شما می توانید برای دریافت مشاوره رایگان و یا اعزام تعمیرکار به محل با شماره 09196363454 تماس بگیرید و با تکنسین ها آتا سرویس در ارتباط باشید.

هزینه تعمیر ماشین لباسشویی در آتا سرویس

تعرفه ی تعمیر لباسشویی چقدر است؟ یکی از رایج ترین پرسش هایی که مشتریان از ما میپرسند تعرفه ی تعمیر ماشین لباسشویی است. در جواب این پرسش می بایست گفت که قیمت تعمیر لوازم خانگی همانند ماشین لباسشویی، به نوع و شدت خرابی و معیارهای مختلف دیگری وابسته است. به همین علت نمی توان یک قیمت مشخص را جهت تعمیر در نظر گرفت. تکنسین های آتا سرویس پیش از انجام دادن هر کاری می توانند برآورد مشخصی از اجرت تعمیرات را در اختیار شما قرار بدهند و اگر بودجه ی مورد نیاز را در اختیار داشته باشید، تعمیر ماشین لباسشویی را در اولویت قرار بدهید. در کل هزینه ی تعمیرات لباسشویی، هزینه سرسام آوری محسوب نمی شود، مگر این که قطعه ای کاربرد خود را از دست داده باشد و تکنسین مجبور به خریدن قطعه ی اصلی باشد.

تعداد زیادی از مشتریان به علت هزینه ی تعمیر ماشین لباسشویی، در اغلب مواقع خرابی های جزئی را نادیده می گیرند. اما به این نکته توجه نمی کنند که همین خرابی های کوچک می تواند در آینده به یک مشکل فنی بزرگ تبدیل بشود. در این زمان باید هزینه ی زیادی را جهت تعمیر تخصصی لباسشویی پرداخت کنید. امروزه قیمت خرید لباسشویی به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا کرده است و انجام تعمیرات لباسشویی مقرون به صرفه تر است.

آتا سرویس چه برندهایی را تعمیر می کند؟

نمایندگی مجاز لباسشویی در منزل تمامی خدمات مورد نیاز شما را برای تعمیر لباسشویی ارائه می دهد تا در حد امکان بتوانید به راحتی و بدون هیچ دردسری با تکیه بر دانش فنی تکنسین های آتا سرویس مشکل را حل کنید. تعمیر لباسشویی در محل مزایای زیادی دارد که مهم ترین مزیت آن این است که نیازی به انتقال لباسشویی ندارید. همچنین شما از این مجموعه گارانتی سه ماهه دریافت می کنید تا در صورتی که مجددا به همان مشکل برخوردید بدون هزینه مشکل حل شود. برخی از برندهایی که توسط آتا سرویس تعمیر می شود به شرح زیر است:

تعمیر لباسشویی بوش تعمیر لباسشویی ال جی تعمیر لباسشویی بکو تعمیر لباسشویی سامسونگ تعمیر لباسشویی اسنوا تعمیر لباسشویی کنوود تعمیر لباسشویی آاگ

برای تعمیر یا دریافت مشاوره رایگان همین حالا با شماره 09196363454 تماس بگیرید.

منبع: آتا سرویس

کد خبر 848090

دیگر خبرها

  • از کجا میشه لوازم یدکی چانگان خرید و ارسال داشته باشه؟
  • استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی
  • اوکراین با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی روبرو است
  • ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی در شمال تهران توقیف شد
  • راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • تعمیر مایکروفر در محل و سلام به دنیای پخت و پز آسان
  • کشف محموله لوازم خانگی قاچاق در مراغه
  • ◄ لوازم یدکی ماکسیما اصل را از کجا تهیه کنیم؟
  • نمایندگی تعمیر لباسشویی در سراسر تهران و کرج