Web Analytics Made Easy - Statcounter

عایق فوم الاستومری یا عایق الاستومریک غالبا در تهویه ، تجهیزات و امکانات سرمایشی کاربرد دارد. این نوع عایق بندی شامل سلول های کاملا بسته و ساختار شیمیایی عالی برای عایق کاری است.

به گزارش برنا، عایق فوم الاستومری یا عایق الاستومریک غالبا در تهویه ، تجهیزات و امکانات سرمایشی کاربرد دارد. این نوع عایق بندی شامل سلول های کاملا بسته و ساختار شیمیایی عالی برای عایق کاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عایق الاستومری مقاومت بالایی در برابر نفوذ بخار آب دارد ، از همین رو عایق پر تراکم و ویژه ای برای تاسیسات و تجهیزات است. قبل از استفاده و خرید عایق الاستومری باید ضخامت عایق مورد نظر خود را بدانید. این عایق بهترین گزینه برای جلوگیری از اتلاف انرژی است . 

فوم الاستومریک با روکش آلومینیوم                                                                                                               

پوشش ماندگار و چندین لایه آلومینیوم با فوم های الاستومریک ، کیفیتی عالی را ایجاد کرده و با شیوه عملکردی بینظیر در مقابل تغییرات آب و هوایی در مکان های خارجی  است و مهم ترین ویژگی آن ، مقاومت در برابر اشعه های فرو صوتی می باشد.ابعاد عایق متنوع بوده؛ رایج ترین آن 100 و 120 سانتی متر  است.

ویژگی های فوم الاستومریک با پوشش آلومینیوم

چگالی

45کیلوگرم / متر مکعب

درجه حرارت

20 - درجه سانتی گراد تا 110+ درجه سانتی گراد

 انواع عایق های حرارتی الاسترومریک

عایق حرارتی الاستومری لوله ای عایق حرارتی الاستومری لوله ای با روکش آلومینیوم عایق حرارتی الاستومری رولی عایق حرارتی الاستومری رولی پشت چسب دار عایق حرارتی الاستومری رولی با روکش آلومینیوم عایق حرارتی الاستومری رولی چسبدار با روکش آلومینیوم

مزایای عایق حرارتی الاستومری عایق EPDM

عایق الاستومری EPDM مقاومت بسیار زیادی در برابر آلودگی، گرد و خاک، رطوبت و بخار آب دارد . از دیگر ویژگی های آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

مقاومت در برابر آلودگی های بیولوژیکی بالا بودن پایداری مقاومت در برابر اوزون و اشعه ماوراء بنفش مقاومت بالا در مقابل خوردگی و پوسیدگی پایین بودن ضریب انتقال حرارت آسان بودن نصب و اجرا بدون فیبر بدون تولید غبار و ریزگرد بالا بودن انعطاف پذیری بالا بودن قابلیت چسبندگی رنگ پذیر بودن مقاومت بالا در برابر فشار و ضربه مقاومت در مقابل آتش و حریق  به نحوی که در صورت مشتعل شدن ، اجازه پیش روی افقی و یا عمودی را نمی دهد.

 با این ویژگی اطمینان کافی را برای نصب روی تاسیسات ایجاد می کند.

طرز استفاده از عایق فوم الاستومری

فوم الاستومری به شکل لوله یا ورقه ای (رولی) با انعطاف پذیری بالا تولید شده و در بازار ارائه میشوند.

قیمت عایق الاستومری لوله ای جهت نصب و چسباندن از دو سر بریده می شوند. لوله های عایق نیز می توانند هم زمان با نصب لوله های اصلی و یا پس از نصب در تاسیسات استفاده شوند . این لوله به صورت طولی و یا از مفصل ها توسط چسب فورمیکس چسبانده می‌شوند.

فوم الاستومریک رولی برای عایق کاری لوله هایی با قطر بیشتر از ۳ اینچ است و یا میتوان از آن برای عایق کاری کانال های تهویه هوا استفاده کرد. در صنعت تولید عایق الاستومری برای رفع تمامی نیاز ها و مقرون به صرفه بودن و استفاده بهینه از تمامی مواد اولیه و انرژی ، عایق ها را به صورت چسبدار نیز طراحی کرده و تولید می‌کنند . که در صورت نیاز فوم الاستومری رولی نیز می توان آن را به صورت پشت چسب دار بکار برد. عایق کاری بهتر است برای صحت و تضمین عملکرد توسط تکنسین و متخصص اجرا و نصب شود . اما کار با این عایق بسیار راحت بوده و وقت زیادی نخواهد برد .

عایق الاستومریک لوله ای

 عایق های فومی الاستومری رایج ترین نوع عایق ها هستند . مقاومت بالای این نوع عایق در برابر جلوگیری از انرژی آنها را در بین محصولات ممتاز کرده است. توجه داشته باشید، مدل عایقی را می توان به صورت فوم تولید کرد . این فوم ها خود به صورت ورقه ای و در اندازه های متنوع عرضه شده که برای عایق کردن منبع ، مخازن ، تاسیسات و تجهیرات صنعتی متنوع نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

تعریف عایق و آشنایی با انواع آن

در اصل به صورت کلی منظور از عایق این است که جریان انرژی یا برخی از مواد را در قسمتی که مد نظر است کنترل شود و از نفوظ به آن قسمت جلوگیری شود. بنابراین وظیفه عایق این است که اجازه خروج و نفوذ به قسمتی که مد نظر است، را ندهد. البته بهتر است بدانید که کار اصلی عایق کاری کاهش نرخ انتقال حرارت می باشد. در ادامه این مطلب شما را با عایق و انواع آن آشنا خواهیم کرد.

و اما بدانیم از: جایگاه عایق الاستومری در زندگی امروزی ما کجاست؟

عایق ها چون وظیفه ی اصلی اشان کم کردن انتقال حرارت می باشد، بایستی خواص بسیار مطلوبی داشته باشند. عایق ها بایستی دارای ویژگی هایی برای کاهش نرخ انتقال حرارت به صورت هدایت، تابش و همرفت و تابش داشته باشند. عایق ها به لحاظ کاربردی به 5 دسته تقسیم می شوند. این 5 دسته عبارتند از: عایق الاستومری حرارتی، رطوبتی، برودتی، عایق ضد حریق، عایق های صوتی و عایق های الکتریکی.

بهتر است بدانید که در ساختمان ها موردی که بیشترین کاربرد را دارد و از آن استفاده می شود، عایق الاستومری حرارتی-برودتی می باشد. عایق الاستومری نیز به همین منظور تولید می شود. شما می توانید با به کارگیری این نوع عایق انتقال حرارت را به صفر برسانید.

خصوصیات عایق الاستومری حرارتی

یکی از مهمترین ویژگی ها و خاصیت های عایق های الاستومری حرارتی این است که آنها مقاومت حرارتی بالایی دارند. علاوه بر این ویژگی، خاصیت های دیگری نیز وجود دارد که استفاده از این نوع عایق را مطلوب می سازد. یکی دیگر از ویژگی های عایق الاستومری حرارتی این است که پایداری بالایی دارد. از دیگر ویژگی های آن می توان به دانسیته، قیمت مناسب و آثار عایق بر سلامتی و محیط زیست انسان ها اشاره کرد. یکی دیگر از ویژگی های عایق الاستومری که در برابر حریق مقاومش می کند این است که مقدار متصاعد شدن مواد سمی در شرایط گوناگون مثل رخ دادن حریق می باشد.

یکی دیگر از مواردی که میزان مطلوب بودن عایق الاستومری حرارتی را بیشتر می کند، خصوصیات گرمایی، شیمیایی و مکانیکی عایق ها می باشد. یکی از اختراعات مهم و حائز اهمیت در صنعت ساختمان، تولید عایق الاستومری می باشد که همه ی موارد های مربوط به سلامت و استاندارد های مرغوبیت را یکجا دارد. بنابراین حتما در صنعت ساختمانی از عایق الاستومری پافلکس استفاده کنید تا ساختمانی بهتر داشته باشید.

انواع روش عایق کاری و عایق الاستومری

همانطور که گفته شد عایق کاری حرارتی که برای ساختمان ها به کار گرفته می شود، برای کاهش هدر رفتن انرژی استفاده می شود. عایق کاری به سه روش دسته بندی می شود که در ادامه مطلب آن ها را برای شما نام میبریم.

اما بدانید از: عایق کاری لوله با عایق الاستومری فراعایق

چگونگی تقسیم بندی انواع عایق های حرارتی

در رابطه با عایق ها تقسیم بندی های گوناگونی وجود دارد که هر کدام یک معنای منحصر به فردی دارند. توجه داشته باشید که این تقسیم بندی ها طبق شکل و ساختار مولوکولی، جنس، منشاء پیدایش، طریقه نصب و ... می باشد. در این مطلب قصد داریم شما را با تقسیم بندی انواع عایق های حرارتی مثل عایق الاستومری نیز طبق منشاء پیدایش آنها اشاره کنیم، پس با ما همراه باشید. شما می توانید از عایق الاستومری پافلکس برای موارد مورد نظر استفاده کنید.

انواع تقسیم بندی های عایق حرارتی به صورت زیر می باشد:

عایق های الیاف معدنی

عایق های طبیعی

عایق کتانی

عایق الاستومری ( الاستومریک)

عایق های الیاف معدنی

3 مدل رایج الیاف معدنی، عبارت اند از:

پشم شیشه یکی از مدل های رایج الیاف معدنی می باشد که از شیشه تهیه شده است و از رایج ترین و قدیمی ترین عایق های بازار است.

پشم سنگ یکی دیگر از مدل های رایج الیاف معدنی می باشد که از بازالت که یک نوع سنگ آذرین تهیه شده است.

پشم سرباره یکی دیگر از مدل های رایج الیاف معدنی می باشد که از تفاله سرباره کوره ذوب آهن تهیه شده است.

منبع: عایق الاستومری فراعایق

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: عایق الاستومری عایق الاستومریک عایق الاستومری حرارتی روکش آلومینیوم انتقال حرارت نوع عایق مقاومت بالا یکی دیگر انواع عایق تقسیم بندی ویژگی ها عایق ها لوله ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۶۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمای سنگ بهتر است یا آجر نسوز نما؟

آفتاب‌‌نیوز :

این سوالی است که همه‌ی سازندگان در مرحله نماسازی ساختمان مطرح می‌کنند. همانطور که اطلاع دارید نما یکی از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین مراحل ساخت خانه است که در زیبایی و استحکام نقش مهمی برعهده دارد. در بین انواع متریال‌های موجود، نمای آجری با تنوع بی نظیری که در طرح و رنگ دارد رقیب بسیار سختی برای نمای سنگی معرفی می‌شود.

انواع آجر نسوز نما برای نمای ترکیبی سنگ و آجر

علاوه بر سنگ‌ها که انواع مختلفی دارند و از آن‌ها می‌توان در نماکاری ساختمان استفاده کرد، انواع متنوعی از آجر نسوز نما مخصوص نمای ساختمان نیز وجود دارد که دارای رنگ‌ها و طرح‌های مختلفی نیز هستند. برای استفاده از آجر‌های مختلف باید به نوع سنگ نیز توجه داشته باشید و از رنگ متناسب با آن استفاده کنید. در حال حاضر ترکیب آجر‌های مشکی با سنگ گرانیتی از پرطرفدارترین نما‌های ساختمان هستند. انواع آجرنما‌ها عبارتند از:

•    آجر سنتی
•    آجر مشکی
•    آجر نسوز
•    آجر طوسی
•    آجر زرد
•    آجر نسوز قرمز

نمای ترکیبی سنگ و آجر نسوز قرمز

نمای ترکیبی سنگ و آجر نسوز قرمز یک ترکیب بسیار فوق العاده جذابی است که حتی می‌توان در داخل ساختمان نیز از این ترکیب استفاده کرد. در سال‌های گذشته استفاده از این آجر‌ها در ساختمان سازی کاربرد بسیاری داشت، البته کمتر کسی پیدا می‌شد که به نمای ساختمان توجه داشته باشد، اما در حال حاضر به این دلیل که ترکیب نما سنگ و آجر مدرن مورد توجه قرار گرفت بسیاری از مهندسان و طراحان به دلیل دوام و ماندگاری بالایی که این ترکیب دارد و زیبایی ظاهری آن، از انواع نمای کلاسیک نمای ترکیبی آجر و سنگ، نمای ترکیبی سنگ و آجر نسوز استفاده می‌کنند.

کاربرد نمای ترکیبی سنگ و آجر نسوز نما در ساختمان

 فرقی ندارد که از نمای ترکیبی آجر و سنگ ویلایی استفاده کنید یا نمای ترکیبی آجر سرامیک مدنظر شما باشد، کاربرد هر یک از این نما‌ها در ساختمان محدودیتی ندارد و در ساختمان‌های تجاری، مسکونی، اداری می‌توان از ترکیب انواع آجر و سنگ استفاده کرد. مزایایی که این روش دارد باعث شده تا همه با خیالی آسوده از این روش برای پوشش بیرونی ساختمان استفاده کنند. از جمله مزایایی که نمای ساختمان‌های سنگ و آجر دارند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱.     قیمت مناسب نمای ترکیبی سنگ و آجر نسوز نما

با توجه به اینکه نمای ترکیبی سنگ و آجر در انواع مختلف آن قیمت بسیار پایینی دارد، بسیاری از مصرف کنندگان به استفاده از این نمای ترکیبی تمایل دارند. دلیل پایین بودن قیمت این روش هم استفاده از مواد تشکیل دهنده ارزان قیمت برای ساخت نمای ترکیبی سنگ و آجر می‌باشد.

 این محصولات با خاک رس و آهن تولید می‌شوند و قیمت پایینی دارند، همچنین رنگ آمیزی‌هایی که برای این نما به کار می‌رود از دسته مصالح طبیعی می‌باشد و آن‌ها نیز قیمت کمی دارند. از آنجا که طراحان برای پیاده سازی نما‌های سنگ و آجر یک طبقه، نمای ترکیبی سنگ و آجر دو طبقه و. به مشکلی بر نمی‌خورند و بسیار سریع انجام می‌شود، هزینه‌های این مرحله نیز کاهش می‌یابد.

۲.     مقاومت بالا

مقاومت بالایی که نمای سنگ و آجر ساختمان‌های دو طبقه دارند و یا استقامتی که نمای ویلا سنگ و آجر در برابر شرایط جوی و عوامل محیطی دارد معروف است؛ به همین دلیل این مصالح ساختمانی بسیار پرطرفدار می‌باشند. روش تولید سنگ و آجر یکی از دلایل‌هایی می‌باشد که باعث افزایش مقاومت این نما‌ها در برابر باران‌های اسیدی، نور خورشید و حرارت بالا می‌باشد. سنگ و آجر‌هایی که رنگ طبیعی دارند مقاومت بالایی در برابر فرسایش داشته و همین امر جز یکی از مزایای این آجر‌ها محسوب خواهد شد. به همین خاطر در درازمدت از نمای آجر و سنگ، آجر نسوز قرمز و. در نماکاری ساختمان استفاده خواهد شد و هیچ نگرانی بابت تغییر رنگ یا فرسایش آن‌ها وجود ندارد، چون به میزان زیادی در برابر تخریب و فرسایش مقاومت داشته و دفع آب خوبی دارند.

۳.     زیبایی قابل‌توجه

به دلیل استفاده از رنگ بندی‌های متنوع در نمای ترکیبی سنگ و آجر، زیبایی این طرح‌ها توانسته هر سلیقه‌ای را راضی کند. 

انواع سنگ برای نمای ترکیبی سنگ و آجر نسوز نما

با توجه به اینکه یکی از جدیدترین و مدرن‌ترین سبک‌های طراحی نمای ساختمان، استفاده از سنگ و آجر نسوز است، بهتر است که با انواع سنگ‌هایی که قابلیت ترکیب با نمای آجر را دارند آشنا شوید. انواع سنگ‌هایی که برای نمای ترکیبی آجر و سنگ ویلایی و یا نمای ترکیبی آجر و سنگ‌های دو طبقه، ساختمان‌های یک طبقه و... استفاده می‌شوند عبارتند از:

•    سنگ لایم استون
•    سنگ تراورتن
•    سنگ تزئینی
•    سنگ مرمر
•    سنگ گرانیت
•    سنگ مرمریت

نمای رومی ترکیبی از سنگ و آجر نسوز نما

یکی از جدیدترین سبک‌های اجرای نمای ترکیبی ساختمان با استفاده از سنگ و آجرنمای رومی است. در این روش نماکاری از آجر نسوز قرمز استفاده می‌شود که علاوه بر دارا بودن زیبایی، مقاومت بسیار بالایی نیز دارد. معمولا آجر‌هایی در این روش کاربرد دارد که دارای رنگ‌های قرمز و قهوه‌ای می‌باشند. این نماکاری‌ها علاوه بر نمای ساختمان یک طبقه و نمای سنگ و آجرساختمان دوطبقه، در نماکاری کاربرد دارد.

نمای ترکیبی چیست؟

اگر از نمای ساختمان از چند نوع متریال مختلف استفاده می‌شود به آن نمای ترکیبی می‌گویند. دلایل استفاده از نمای ترکیبی می‌تواند به موارد‌های متعددی اشاره کرد، اما اصلی‌ترین علت آن زیباتر شدن و جذاب‌تر شدن نمای ساختمان به دلیل عدم یکنواختی در استفاده از یک نوع مصالح می‌باشد. انواع نمای ترکیبی:

•    نمای ترکیبی سنگ و آجر نسوز قرمز
•    نمای ترکیبی سنگ و چوب ترموود
•    نمای ترکیبی آجر و شیشه
•    نما‌های ترکیبی کامپوزیت، کرتین وال، بتن اکسپوز و …
•    نمای ترکیبی آجر و سرامیک (گاهی ساختمان‌ساز‌ها در پروژه‌های مختلف برای کاهش هزینه‌ها به جای سنگ از سرامیک استفاده می‌کنند که این مورد را به هیچ عنوان توصیه نمی‌کنم)

دیگر خبرها

  • حملات سنگین روسیه به 4 نیروگاه حرارتی اوکراین
  • روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین حمله کرد
  • کشف کالای قاچاق در مروست
  • قیمت ساندرو در بازار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت انواع ملک در تهران در سال ۱۳۵۳
  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!
  • نمای سنگ بهتر است یا آجر نسوز نما؟
  • صعود ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیونی قیمت سواری لوکس خارجی
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+ جدول