Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس با اشاره به اینکه "ایران می‌تواند با صادرات محصولات کشاورزی نیاز ارزی کشور را تامین کند" گفت: خام فروشی مهم‌ترین معضل محصولات کشاورزی است که دستیابی به هدف صادرات را مشکل می‌کند. - اخبار استانها -

مصطفی طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در   زنجان   با بیان اینکه خام فروشی محصولات کشاورزی یکی از بزرگ‌ترین موانع ارز‌آوری در این زمینه است، اظهار داشت: در سفری که اخیرا آقای قالیباف به روسیه داشتتند اعلام شده بود که این کشور سالانه نیازمند 40 میلیارد دلار محصولات کشاورزی است که می‌تواند بخش عظیمی از آن را در اختیار ایران قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اگر این برنامه‌ریزی وجود داشته باشد و صادرات محصولات کشاورزی به روسیه انجام شود، حتی می‌تواند بیشتر از صادرات محصولات نفتی ارز آوری ایجاد کند، افزود: ما می‌توانیم حتی با صادرات محصولات کشاورزی فقط به یک کشور نیاز ارزی را تامین کنیم، اما تمام این امور نیازمند برنامه‌ریزی هدفمند است اما عدم فرآوری خود یکی از دلایل در راستای منع صادرات محصولات کشاورزی است.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس با اشاره به اینکه شهرستان طارم ظرفیت بی‌نظیری در تولیدات محصولات کشاورزی دارد و به عنوان یک گنج پنهان مطرح است، گفت: این شهرستان قطب تولید زیتون در کشور است اما متاسفانه خام‌فروشی مهمترین معضل در این مسیر است.

وی با اشاره به اینکه با وجودی که سرمایه‌گذار وجود دارد و اعلام آمادگی می‌کند اما امکانات شهرک صنعتی در این زمینه جوابگو نیست، بیان کرد: یکی از امکانات محدود نبود زمین‌‌ جهت احداث واحد فرآوری است چرا که عدم وجود زمین در اختیار شهرک صنعتی این امر را می‌طلبد که زمین جدید خریداری شود اما قیمت بالای زمین‌ در این شهرستان سبب می‌شود تا قابلیت تبدیل به صنعتی شدن و تغییر کاربری فراهم نشود.

ضرورت تولید محصولات کم‌آب در حوزه کشاورزی زنجان/ جهاد کشاورزی برای مقابله با خشکسالی چه تمهیداتی دارد؟جزئیات طرح "پشتیبانی و رفع موانع تولید کشاورزی" اعلام شدرئیس کمیته آب مجلس: کشاورزی لجام‌گسیخته در کویر صحیح نیستاعتبارات حوزه آب و خاک کشاورزی در قزوین 2 برابر می‌شود

طاهری با اذعان به اینکه با مدیران شهرک صنعتی در حال رایزنی هستیم تا سوله‌هایی که بلا استفاده مانده باز پس‌گیری و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار گیرد، ابراز کرد: در این زمینه اخطار‌های لازم صادر شده و اگر شخصی که دارای سالن بلا استفاده در شهرک صنعتی است ظرف مدت دو تا سه ماه آینده اقدام به راه‌اندازی مجدد نکند این امکان از وی سلب شده و زمین و سوله پس گرفته خواهد شد.

وی در بخشی دیگر با بیان اینکه اگر آب مورد نیاز در کشاورزی شهرستان طارم تامین شود می‌تواند خلق ثروت کم‌نظیری برای استان و کشور داشته باشد، تصریح کرد: برای دستیابی به این امر باید آب مورد نیاز تامین شود و رویکرد به سمت آبیاری نوین برود یا اینکه تخصیص آب جدید انجام گیرد.

وی ادامه دارد: دو نکته باید ذکر شود نخست اینکه در طارم 18 رودخانه فصلی وجود دارد که عملا وارد قزل‌اوزن شده و بدون استفاده زنجان مورد استفاده استان گیلان قرار گرفته و به دریای خزر می‌ریزد. دوم اینکه با وجودی که باید 3 هزار هکتار از اراضی شیبدار طارم تخصیص آب داشته باشد اما تنها 7 میلیون متر مکعب آب برای یک هزار و 500 هکتار از اراضی شیبدار اختصاص یافته که باید این مشکل به طور کامل برطرف شود و آب به طور کامل تخصیص یابد.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس گفت: طارم منطقه ثروتمندی است که می‌تواند تعاونی‌های قوی شکل دهد و نقدینگی را بالاتر ببرد اما واقعیت ماجرا این است که آموزش‌های لازم نیز توسط سازمان‌های ذیربط انجام نمی‌گیرد تا کشاورزان به جای راحت‌طلبی و فروش محصول به زیر قیمت، با فرآوری آن ارزش افزوده دو تا سه برابری ایجاد کنند.

وی در پایان یادآور شد: رایزنی‌های لازم با مدیران آب، برق، گاز و شهرک صنعتی انجام گرفته تا خرداد ماه 1400 شهرک صنعتی روستای گیلان‌کشه طارم به نتیجه برسد تا در نهایت با فرآوری زیتون، سیر و سایر محصولات این شهرستان ارزش افزوده محصولات تولیدی این شهرستان بالاتر برود.

انتهای پیام/س

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صادرات محصولات کشاورزی نماینده مردم زنجان شهرک صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۱۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت ضعف‌هایش را انکار نکند، گفت: مهمترین ضعف دولت این است که نتوانست از افراد خیلی قوی استفاده کند درحالی که برای حل مشکل نیاز است به سراغ افراد توانمند برویم.

مهدی باقری در گفت و گو با خبرنگار شفقنا در رابطه با عملکرد دولت در مهار تورم، اظهار داشت: ما نمی گوییم عملکرد دولت صد در صد رضایت بخش بود اما ارزیابی بنده از عملکرد اقتصادی دولت در سال ۱۴۰۲، این است که پای کار آمد و عزم جدی داشت اما در همین حد که می بینیم، موفق بود.

وی با اشاره به موانع تحقق اهداف دولت، گفت: دولت باید عزم جدی برای تحقق اهدافش داشته باشد لذا باید به سراغ تقویت کابینه اش برود اما این به معنای تغییر نیست؛ ما لزوما به دنبال مچ گیری و تغییر وزرا نیستیم بلکه دولت باید بُعد مسوولین اجرایی را به هر طریقی تقویت کند.

نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت خودش باید ضعف هایش را بازگو کند و آنها را انکار نکند؛ مهمترین ضعف دولت این است که نتوانست از افراد خیلی قوی استفاده کند درحالی که برای حل مشکل نیاز است به سراغ افراد توانمند رفت. نماینده ها با مداخلات در انتسابات، اثرهای منفی گذاشتند اما خود دولت هم جدی نبود و به نظر من آقای رییسی جدیت لازم در یافتن و آوردن افراد قوی به عرصه اجرایی کشور را، نداشت.

آقای باقری بیان کرد: در حوزه اقتصادی کشور، انتظار داشتیم که دولت پهلوان ها را روی کار بیاورد اما این اتفاق رخ نداد این انتقاد هم لزوما در سطح وزرا نیست؛ بلکه از رأس قوه مجریه تا سطوح پایین‌تر در شهرستان ها هم، اولویت این نبوده که تیم های اقتصادی تقویت شود و حضور افراد قوی را شاهد نیستیم.

وی اظهار داشت: پیش بینی من از آینده این است که قطعا روزهای بهتر اما چالش های بیشتری هم خواهیم داشت؛ کشور ما به لحاظ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و … در بَعد بین المللی و حتی داخلی، با مشکلاتی مواجه است؛ درواقع رقابت سیاسی و اجتماعی خوب است اما بعضا رویکرد منفی پیدا کرده و به ضرر مردم تمام می شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • طارم، نگین سبز زنجان
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد