Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@21:42:04 GMT

احتمال تعطیلی گسترده مطبوعات

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۹۳۰۷۳

ایسنا/اردبیل بدنبال اعتراض شدید اهالی رسانه بخصوص صاحبان روزنامه های غیر دولتی به مصوبه اخیر هیات دولت مبنی بر حذف عدم التزام دستگاههای دولتی به انتشار آگهی در روزنامه های کثیرالانتشار و متعاقب آن لغو مصوبه از سوی دولت، این بار مجلس شورای اسلامی با  نظر هیات بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین، اعلام داشته که مصوبه دولت مغایر با قانون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل خانه مطبوعات و رسانه های استان اردبیل  درگفت و گو با ایسنا اظهار کرد: بدلیل شیوع ویروس کرونا  اقتصاد دنیا دگرگون شده وبسیاری  از شاغلین متضرر و ورشکست شده اند که نیازمند حمایت از سوی دولت و مجلس هستند مطبوعات نیز مستثنی از این قضیه نبوده و نیازمند حمایت جدی مسئولان امر می باشد.

حبیب احمدی افزود؛ پاسکاری رکن چهارم دموکراسی در زمین مجلس و دولت در حقیقت حیات و ممات بیست هزار نفری شاغلان این حرفه را رقم می زند.

بازرس خانه مطبوعات و رسانه های کشور بیان کرد: این روزها نبض رسانه های مکتوب در سراسر کشور  بدلیل افزایش سرسام آور هزینه ها به شماره افتاده و با این تصمیم غیر منطقی مجلس قطعا مرگ بسیاری از مطبوعات رقم خواهد خورد.

وی تصریح کرد: بدلیل گرانی کاغذ، زینگ، چاپ و... قیمت تمام شده نشریات بالا رفته و از طرف دیگر درآمد به شدت نازل کرده بطوری که تعدادی از نشریات مشمول ماده 16 تعطیل شده اند.

احمدی ادامه داد: اصرار به حذف چاپ آگهی در نشریات از سوی دولت و مجلس شائبه هایی در ذهن متبادر می کند که آیا این تصمیم در راستای حمایت از پیمانکارانی هست که هزینه های میلیونی از انجام پروژه ها به جیب می زنند یا پشت پرده این تصمیمات اهدافی دیگر نهفته است؟

وی بیان کرد: در حال حاضر تنها روزنه امید روزنامه ها همین آگهی های دولتی و چاپ مناقصه ها و مزایده ها است و اگر این تصمیم عملیاتی شود تعطیلی گسترده مطبوعات را شاهد خواهیم بود و تعطیلی مطبـوعات نه به نفع نظام هست و نه به نفع مردم و جامعه.

وی اظهار امیدواری کرد: مجلس با تصمیم درست در این برهه حساس در راستای عمل به تبصره دو اصل سوم قانون اساسی که تاکید بر شفاف سازی و بالا بردن سطح آگاهی از طریق مطبوعات و رسانه های جمعی تاکید دارد، عمل نماید.

 مدیر خانه مطبوعات و رسانه های استان اردبیل در پایان از نمایندگان استان و نمایندگان مجلس انقلابی خواست که با تصمیم غیر عقلانی آب در آسیاب دشمن نریزند و با خاموش کردن چراغ بیداری و آگاهی در جامعه باعث سلب اعتماد عمومی نشوند.چرا که جامعه فاقد رسانه جامعه مرده ای بیش نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری دموکراسی مجلس شورای اسلامی دولت روزنامه نگاران مطبوعات و رسانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۳۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سن مناسب برای فرزندآوری؛ از تصویر تا واقعیت

درحالی که موضوع فرزندآوری و جلوگیری از سرعت گرفتن روند پیری جمعیت یکی از مهمترین سیاست‌های دولتمردان است یکی از مهمترین سئوال‌ها در میان زوجین و البته بخش‌های آکادمیک سن مناسب فرزندآوری است. - اخبار فرهنگی -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم؛ فائزه مرادی- روانشناس بالینی

فکر می‌کنیم به بخشی از تاریخ رسیده‌ایم که در کمال آزادی و آزادگی تصمیم می‌گیریم و نسبت به گذشتگان استقلال تفکر بیشتری داریم، اما واقعیت و نظر محققان با این تصویر فاصله زیادی دارد. از نظر محققین حوزه علوم انسانی، از جمله روان‌شناسی، رسانه در تمام جنبه‌ها و ابعاد زندگی ما وارد شده و ذائقه و سبک زندگی ما را تغییر داده است و این تاثیر در اکثر موارد ناخودآگاه، منفی و در راستای از بین بردن ارزش‌های پذیرفته‌شده انسانی و اخلاقی و عادی کردن ضدارزش‌ها از طرف کسانی بوده که تخصصی نداشته و صرفا قواعد بازی در دنیای رسانه را به خوبی بلد بوده‌اند.

مخاطبین شاید اصلا متوجه نباشند که چه زمانی و چطور، قدم‌به‌قدم و به نرمی، جای ارزش‌ها و ضدارزش‌ها برای آن‌ها عوض شده و قدرت تفکر و تحلیلشان با بمباران اطلاعاتی کاهش پیدا کرده است؛ یعنی در حالی‌که مخاطبان معتقد هستند عقایدشان خالص و محصول تجربه خودشان هست، در واقع گاهی فقط نسخه‌ای ضعیف و تقلید شده از صفحات مجازی‌ای که دنبال می‌کنند، فیلم و سریال‌هایی که می‌بینند و اخباری که می‌خوانند هستند. اگر این رسانه‌ها اهداف شومی را دنبال کنند، مخاطبی که اظهارنظرهای رسانه را به اشتباه، نظرات خودش می‌داند، مرز بین درست و غلط را گم می‌کند. در زمانه‌ای که هرکس با یک صفحه و تولید محتوا، رسانه شده است، نظر متخصصین گم و ناپیداست.

از نظر بیشتر روان‌شناسان، هر انسانی نسخه‌ای منحصربه‌فرد است و تصمیم‌گیری درمورد ازدواج و فرزندآوری کاملا به شرایط فردی، خانوادگی و فرهنگی زوجین بستگی دارد اما مسیر رشد و خودشکوفایی انسان‌ها تا حد زیادی از داشتن یک رابطه متعهدانه، دلسوزانه، واقعی و ماندگار و داشتن فرزند در  زمان مناسب می‌گذرد، پس نمی‌توان این تصمیمات را تا زمان نامعینی به تاخیر انداخت. درگیر کمال‌گرایی شدن، لزوما به معنی نتیجه‌گیری بهتر نیست.

آن‌ها همچنین اضافه می‌کنند که:

داشتن فرزند نقطه توقف زندگی نیست، بلکه نقطه عطف است. وجود فرزند در زندگی انسان‌ها هدف و انگیزه ایجاد می‌کند؛ افراد برای اینکه والد بهتری باشند، تلاش می‌کنند نقاط قوت و ضعف خود را بشناسند و آن‌ها را تقویت یا برطرف کنند. بر اساس تجربیات افراد و مطالعات و تحقیقات علمی می‌توان گفت والد بودن یکی از ارزشمندترین، رشددهنده‌ترین و مثبت‌ترین اتفاقات زندگی افراد است و افرادی که در سنین پایین‌تر خانواده خود را گسترش داده‌اند، موفق‌تر و دارای سلامت روان بالاتری هستند.

طائب: عدم تحول محیط در برابر «زن اجتماعی جدید» از مادر، «متهم» می‌سازد

اما رسانه برخلاف یافته‌های علمی و آن‌چه انسان‌ها برایش برنامه‌ریزی شده‌اند، تلاش می‌کند تنهایی را زیبا نشان دهد، روابط با افراد مختلف و بدون تعهد و حد و مرز را عادی کند و طوری القا کند که مخاطب باور کند برای همیشه وقت دارد و وقتی آماده شد (بخوانید دلزده و خسته) می‌تواند سراغ ازدواج و داشتن فرزند برود و هر کسی هم که تصمیم بگیرد در زمانی زودتر از آن‌چه رسانه تجویز کرده است اقدام کند، برچسب امل، متحجر و ناآگاه می‌گیرد.

رسانه ارزش‌هایی را که قرن‌ها در جوامع انسانی وجود داشته کمرنگ می‌کند و می‌خواهد از ما نسخه‌ای از انسان‌هایی بسازد که در جوامع غربی امتحان شده‌اند و حالا بعد از رسیدن به پوچی و ناامیدی، باز هم سراغ تشکیل خانواده و زندگی در خانواده‌های پرجمعیت رفته‌اند. با دیدن این چرخه چرا ما هم باید در این دام بیفتیم؟ این روزها باید شجاعت افرادی را که به جای خرج کردن شور و انرژی جوانی در روابط بی‌معنی و گذرا تصمیم گرفته‌اند ازدواج کنند و مسئولیت داشتن فرزند را بپذیرند، تحسین کنیم چون علاوه بر تمام موانعی که دارند، باید با تصویر کلیشه‌ای رسانه از خوشبختی، شادی، استقلال و عشق هم مبارزه کنند و افراد را به آزاداندیشی، به دور از سلطه رسانه، دعوت کنند.

پایان پیام/

دیگر خبرها

  • تعطیلی که به معضل مملکت بدل شد | پنجشنبه یا شنبه؛ بالاخره کدام؟
  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم(ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه ای انجام می شود
  • اصرار شنبه‌ای‌ها و مقاومت پنجشنبه‌ای‌ها
  • تعطیلی پنجشنبه‌ یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • (ویدئو) تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس پیگیری می‌شود
  • جبهه ارزشی مطبوعات و رسانه در جنگ با رسانه های ملحد پیروز است
  • قطب گردشگری، ترمینال خارجی ندارد
  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم (ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه‌ای انجام می‌شود
  • سن مناسب برای فرزندآوری؛ از تصویر تا واقعیت