Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: در صورت رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی مردم در هفته آینده از پیک چهارم کرونا عبور خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ پیمان نامدار در جلسه ستاد کرونای استان قزوین که عصر شنبه با رعایت پروتکل های بهداشتی در محوطه باز استانداری برگزار شد اظهارداشت: در هفته گذشته شاهد روند صعودی بیماری بودیم و این هفته نیز این روند حاکم است ولی انتظار داریم در هفته آینده این وضعیت کاهشی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامدار تصریح کرد: در استان قزوین روند بستری به 6.5 نفر در 100 هزار نفر جمعیت رسیده و تیم درمانی تلاش می کنند تا با ترخیص سریعتر بیماران بتوانند به همه افراد در نوبت هم خدمات دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین یادآورشد: در حال حاضر در زمینه نرخ بروز بیماری در رده دهم کشور هستیم و همچنان تعداد افراد بستری در استان مثبت بوده و بالا رفته است.

وی گفت: در هفته گذشته تعداد بیماران بستری به 380 نفر رسید و 30 نفر هم فوتی داشتیم و تنها با همکاری مردم و جدی گرفتن پروتکل ها بسیار امیدواریم بتوانیم در هفته آینده از پیک بیماری عبور کنیم.

پیمان نامدار در خصوص آخرین آمار ابتلا به کرونا در بیست و چهار ساعت گذشته هم اظهار کرد: با بستری شدن123 بیمار جدید تعداد بیماران کرونایی استان قزوین به 669 نفر رسید.

وی بیان کرد: در این مدت 9 نفر از بیماران مبتلا به ویروس کرونا نیز در بیمارستان فوت کردند.

نامدار تصریح کرد: موارد قطعی ابتلا به ویروس کرونا در استان تاکنون 566 نفر بوده و بیماران بدحال بستری در بخش مراقبت های ویژه نیز به 45 نفر رسیده است.

وی گفت: با کمک کادر درمانی و پزشکی در بیست و چهار ساعت گذشته تعداد 90 بیمار پس از بهبود از بیمارستانها ترخیص شده اند.

نامدار تصریح کرد: موارد قطعی ابتلا به کرونا در استان قزوین از ابتدای ابتلای ویروس کرونا تاکنون 49 هزار و 495 نفر و موارد محتمل و مشکوک نیز 13 هزار و 332 نفر ثبت شده است. 

وی یادآورشد: همچنین در این مدت 21 هزار و 831 بیمار در بیمارستانهای استان بستری شده و تحت مداوا قرار گرفته اند و تعداد فوتی ها نیز به یک هزار و 514 نفر رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین یادآورشد: تعداد 470 بیمار معادل 70 درصد در بیمارستانهای دانشگاهی، 167 بیمار معادل 25 درصد در بیمارستانهای تامین اجتماعی و 32 بیمار معادل 5 درصد در بیمارستانهای خصوصی بستری هستند.

نامدار اضافه کرد: 132 بیمار در بخش آی سی یو داریم که با افزایش 32 تخت به این بخش توانستیم در هفته های گذشته به نیازها پاسخ دهیم اما با قرمز شدن شرایط در حال حاضر 15 بیمار هم در نوبت تحت های آی سی یو هستند.

وی اظهارداشت: روزانه 1300 تست پی سی آر گرفته می شود که میزان تست های مثبت از 50 درصد به 40 درصد رسیده و از 800 تا 1000 تست رپید گرفته شده میزان تست های مثبت از 30 درصد به 20 درصد رسیده است.

نامدار افزود: از 1514 فوتی ثبت شده حدود 1174 نفر را افراد بالای65 سال تشکیل می دهد که در این راستا در سه روز آینده واکسیناسیون این گروه را آغاز می کنیم.

وی بیان کرد: در استان قزوین بیش از 130 هزار نفر افراد بالای 65 سال داریم که با تزریق واکسن امیدواریم از مرگ و میرهای این سنین جلوگیری شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین یادآورشد:تاکنون بیش از 12 هزار و 795 دوز واکسن نوبت اول با اولویت کادر درمانی، بهداشتی و جانبازان، انجام شده و همه جانبازان واکسینه شده اند.

وی اظهارداشت: افراد بالای 65 سال، بیماران خاص از جمله ام اس، سرطانی، دیالیزی و هموفیلی ها در نوبت تزریق قرار دارند.

خرید یک دستگاه اکسیژن ساز 

نامدار خبر خوبی هم داد و گفت: خوشبختانه یک دستگاه اکسیژن ساز به ارزش دو میلیارد تومان خریداری و در بیمارستان بوعلی سینا نصب شد و دو دستگاه سی تی اسکن بزودی در بیمارستانهای بوعلی سینای قزوین و امام علی شهرستان بویین زهرا نصب خواهد شد.

وی در خصوص واکسن های تهیه شده در کشور هم گفت: تمامی واکسن های خریداری شده تاییده وزارت بهداشت و سازمان های جهانی را دارد و مردم می توانند با اطمینان خاطر نسبت به واکسیناسیون اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی قزوین پیمان نامدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین هفته آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۵۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده

آفتاب‌‌نیوز :

محققان سیستم بهداشتی کوه سینا، در مطالعه پیشگامی، اهمیت گونه‌های فعال اکسیژن در حفظ عملکرد سلول‌های بنیادی و جلوگیری از التهاب در حین ترمیم زخم، را بررسی کرده اند. یافته‌های پژوهشگران، می‌تواند بینش بیشتری را درباره پیشگیری و درمان بیماری‌های التهابی روده (IBD) ارائه دهد.

گونه‌های فعال اکسیژن، مواد شیمیایی بسیار واکنش پذیری هستند که از اکسیژن تشکیل شده اند. ترشح گونه‌های فعال اکسیژن در روده برای حفظ عملکرد سلول‌های بنیادی و ترمیم زخم ضروری است. با این حال، می‌تواند اثرات التهابی نیز ایجاد کند.

تیم تحقیقاتی، عوامل کلیدی که باعث ایجاد تغییرات غیرطبیعی سلول‌های بنیادی می‌شوند را یافته اند که نقش مهمی از گونه‌های فعال اکسیژن در حفظ روده‌های سالم را نشان می‌دهد.

دانشمندان گفته اند: واضح است که تنظیم اکسیژن و گونه‌های فعال اکسیژن نقش مهمی در بیماری‌های مزمن، و به طور خاص IBD ایفا می‌کنند. این مطالعه پیشرفت بزرگی را در تعریف نقش کلیدی گونه‌های اکسیژن در حفظ یک سد مخاطی سالم برای IBD ارائه می‌دهد.

تیم تحقیقاتی نقش گونه‌های فعال اکسیژن و NOX۱، پروتئین مورد استفاده برای تولید این مواد شیمیایی، را مورد مطالعه قرار دادند. به گزارش سیناپرس، پژوهشگران، مقدار گونه‌های فعال اکسیژن را اندازه گیری کرده و مشخصات بیان ژن سلول‌های سد روده را از موش‌ها و انسان‌های مبتلا به کولیت اولسراتیو، یکی از زیرگروه‌های IBD، تجزیه و تحلیل کردند.

 سلول‌های سد کننده روده، سطح روده را می‌پوشانند و به هضم غذا، جذب مواد مغذی و جلوگیری از هجوم باکتری‌های روده کمک می‌کنند. محققان، داده‌های بیان ژن را در بافت‌های ملتهب و غیر ملتهب روده بزرگ مقایسه کردند.

دانشمندان دریافتند:ترکیبی از NOX۱، از دست دادن عملکرد -که منجر به کاهش گونه‌های فعال اکسیژن می‌شود، به علاوه وجود ماده‌ای به نام TNF که باعث التهاب می‌شود، منجر به افزایش غیرطبیعی سلول‌های میکروفولد می‌شود. سلول‌های میکروفولد، که به عنوان سلول‌های M نیز شناخته می‌شوند، برای تنظیم پاسخ ایمنی روده بسیار مهم هستند.

تیم تحقیقاتی، این افزایش غیرطبیعی در تعداد سلول‌های M را در نتیجه از دست دادن گونه‌های فعال اکسیژن در سلول‌های بنیادی یافتند. به گزارش سیناپرس، این افزایش در سلول‌های M اپیتلیال باعث افزایش جذب سلول‌های ایمنی در موش‌ها می‌شود. محققان توانستند با درمان سلول‌های روده به کمک گونه‌های فعال اکسیژن، نقص اولیه به دنبال از دست رفتن این گونه‌های اکسیژن در طول التهاب، را معکوس کنند.

پژوهشگران اظهار داشته اند: اکسیژن فعال، که توسط سلول‌های بنیادی آزاد می‌شود، برای حفظ یک روده سالم از طریق حفظ تعادل مناسب انواع سلول‌های سد روده، حیاتی است.

یافته‌های تحقیقاتی، در مجله Gut منتشر شده اند.

منبع: سیناپرس

دیگر خبرها

  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • دیگر نیازی به نمونه خون نیست/ ابداع فناوری سنجش اکسیژن در تنفس 
  • وزارت ورزش تکلیف VARرا مشخص کند/امیدوارم فصل آینده VARداشته باشیم
  • حجاج بیت الله الحرام از هفته آینده به حج اعزام می‌شوند
  • آغاز خرید گندم با نرخ هر کیلو ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان از هفته آینده
  • قیمت هر کیلو گندم ۱۷ هزار و پانصد تومان/ آغاز خرید از هفته آینده
  • پیش‌بینی جالب درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟