Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@00:07:24 GMT

مذاکرات هند برای واردات بلندمدت نفت از گویان

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۹۶۶۵۰

مذاکرات هند برای واردات بلندمدت نفت از گویان

هند که سومین واردکننده و مصرف کننده بزرگ نفت در جهان است، با دولت گویان درباره توافق بلندمدت برای خرید نفت این کشور آمریکای جنوبی وارد مذاکره شده است.

به گزارش ایسنا، ویکرام بهارات، وزیر منابع طبیعی گویان اظهار کرد: هند برای خرید محموله های یک میلیون بشکه ای نفت از دولت گویان ابراز علاقه کرده تا این نفت را در پالایشگاههای امتحان کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقاضای هند برای نفت طی هفت سال گذشته ۲۵ درصد رشد کرده که بیش از هر کشور دیگری است و مقامات این کشور متعهد شده اند از موقعیت کشورشان به عنوان یک خریدار بزرگ به عنوان اسلحه ای به منظور پایین نگه داشتن قیمت نفت استفاده کنند.

دهلی نو در حال اعمال نفوذ رو به رشدی در بازار نفت است. این کشور با تصمیم اوپک و متحدانش برای تمدید محدودیت عرضه که باعث افزایش قیمتها شد، مخالفت کرد و به دنبال متنوع کردن منابع خرید نفت و کاهش وابستگی به نفت عربستان سعودی است.

پالایشگاههای دولتی هند قصد دارند در ماه مه ۳۶ درصد نفت کمتر از میزان معمول از عربستان سعودی خریداری کنند و این کشور در حال تلاش برای جایگزین کردن نفت نقاط دیگری مانند گویان با عرضه سعودی است. شرکت پالایش نفت خصوصی HPCL-میتال انرژی ماه جاری نخستین محموله نفت هند از گویان را خریداری کرد اما مذاکرات میان دولتهای دو کشور در جریان است.

یکی از منابع آگاه به رویترز گفت: هند در راستای متنوع کردن منابع واردات نفت، علاقمند به خرید نفت گویان بر مبنای توافقات دو جانبه است.

دو طرف همچنان سرگرم مذاکره درباره قیمت هستند و نفت خریداری شده توسط پالایشگاههای دولتی در هند پالایش خواهد شد.

بهارات گفت: قیمت مهمترین موضوع برای گویان در هر توافق احتمالی است.

گویان پس از این که کنسرسیومی از شرکتها که در راس آنها اکسون موبیل قرار دارد، تولید نفت سبک در بلوک فراساحلی استابروک را در اواخر سال ۲۰۱۹ آغاز کرد، به کلوب کشورهای تولیدکننده نفت در جهان پیوست.

این کشور پالایشگاه داخلی یا شرکت ملی نفت ندارد و به شرکتهای خصوصی مانند هس و رویال داچ شل برای فروش نفت خود بر بازار محموله های تک متکی است. دولت گویان در جست و جوی یک شریک بلندمدت برای فروش سهم نفت خود است اما تاکنون شرکتی را انتخاب نکرده است.

قراردادهای صادرات نفت بلندمدت میان دولتها در میان برخی از کشورهای صادرکننده نفت آمریکای جنوبی در دهه های اخیر متداول بوده است. به عنوان مثال ونزوئلا و اکوادور مقادیر زیادی نفت را تحت قراردادهای بلندمدت به چین صادر کرده اند.

بر اساس گزارش رویترز، گویان و هند روابط تاریخی و فرهنگی قوی دارند. بخش زیادی از جمعیت گویان که به حدود ۷۵۰ هزار نفر می رسند، تبار هندی دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واردات نفت هند کشور گویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۶۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منابع مصری: توپ در زمین اسرائیل است

یک منبع مطلع از روند مذاکرات آتش‌بس در نوار غزه در واکنش به ادعاهای مقامات رژیم صهیونیستی برای مقصر جلوه دادن مقاومت فلسطین در مذاکرات، گفت اکنون توپ در زمین رژیم اشغالگر است.

به گزارش مشرق، یک منبع مصری در این باره گفت: توپ اکنون در زمین اسرائیل است و جنبش حماس خواستار شفافیت درباره برخی بندهای مذکور در پیش‌نویس توافق است.

طبق گزارش شبکه المیادین، این منبع مصری اعلام کرد: اسرائیل تا زمانی که حماس پاسخ خود را تحویل ندهد، هیئت خود را به قاهره نمی‌فرستد.

در همین راستا، رسانه‌های عبری زبان مدعی شدند که حماس پس از پایان مذاکرات شنبه پاسخ خود را ارائه نکرده است. این رسانه‌ها گزارش دادند: حماس اصرار دارد که به جای تضمین، بند پایان جنگ در توافق‌نامه نوشته شود.

رسانه‌ها امروز (یکشنبه) درباره نتایج دور مذاکرات روز گذشته در قاهره درخصوص دستیابی به توافق آتش‌بس و تبادل اسرا در غزه گزارش دادند هنوز توافقی حاصل نشده است. شبکه خبری سی‌بی‌اس آمریکا به نقل از یک مقام ارشد حماس گزارش داد مذاکراتی که در قاهره از طریق میانجی‌گران مصری در حال انجام بود، روز شنبه بدون نتیجه پایان یافت و دور جدید آن امروز برگزار می‌شود. در آخرین جزئیات مربوط به مذاکرات قاهره برای تبادل اسیران و آتش‌بس در غزه رسانه‌های مصری تاکید کردند پیشرفت قابل توجهی در مذاکرات بر سر آتش‌بس و توافق تبادل اسیران در نوار غزه حاصل شده است.

منابع صهیونیستی شنبه جزئیاتی از توافق تبادل اسرا را که به جنبش حماس پیشنهاد شده است، منتشر کردند. روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت در این باره گزارش داد که پیش‌نویس توافق پیشنهاد شده به جنبش حماس دارای سه مرحله در عرض ۱۲۴ روز بوده و بخشی از آن شامل آزادی ۲۰ اسیر فلسطینی محکوم به حبس ابد در مقابل هر نظامی زن صهیونیست است.

همچنین «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تاکید دارد که تغییری در اهداف جنگ ایجاد نشده است و این رژیم حل و فصلی را درباره رفح نمی‌پذیرد. او همچنین مدعی شده که این حمله «با یا بدون توافق» انجام می‌شود.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • رئیس سیا اقامت خود را در دوحه تمدید کرد
  • رسانه عبری: مذاکرات آتش بس در آستانه شکست قرار دارد
  • منابع مصری: توپ در زمین اسرائیل است
  • منابع عبری: حماس تاکید دارد پایان جنگ در توافق نوشته شود
  • منابع مصری: مذاکرات آتش‌بس بی‌نتیجه بود/ گفت‌وگوها امروز ادامه دارد
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟
  • منابع مصری: مذاکرات آتش‌بس ادامه دارد
  • منابع مصری:مذاکرات آتش‌بس بی‌نتیجه بود/گفت‌وگوها امروز ادامه دارد
  • پیشرفت‌ چشمگیر در روند مذاکرات مربوط به آتش بس در غزه
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم