Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر کشور گفت: در شرایط فعلی باید با تمامی ظرفیت های ممکن و استفاده از تجارب ۱۴ ماهه گذشته تلاش کنیم که با سرعت از پیک موجود عبور کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حسین ذوالفقاری معاون امنیتی وزیر کشور و رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا در نشست امروز کمیته که در محل وزارت کشور با حضور دکتر ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت و دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور و دیگر اعضای کمیته از جمله معاون ستاد کل نیرو‌های مسلح و رئیس اتاق اصناف ایران برگزار شد، با اشاره به اینکه در جلسه امروز کمیته مساله کنترل ویروس جهش یافته هندی مورد بحث و بررسی قرار گرفت؛ گفت: موضوع خطر ویروس جهش یافته هندی امروز از سوی رئیس جمهوری کشورمان مطرح شد و بلافاصله جلسه کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی با حضور معاونین وزارت بهداشت و نمایندگان دستگاه‌ها در خصوص بررسی کنترل و مقابله با ورود این ویروس به کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ذوالفقاری با اشاره به اینکه با توجه به خطر ویروس، مقرر شده است تا اطلاع ثانوی کلیه پرواز‌های هند و پاکستان لغو و همچنین افرادی که از حدود یک ماه قبل در هند و پاکستان حضور داشتند و اتباع این دو کشور ورودشان به کشور ممنوع است.

وی در این خصوص گفت: این موضوع از طریق سازمان هواپیمایی کشوری به شرکت‌های هواپیمایی اعلام شد تا از سوار کردن این افراد به هواپیما جلوگیری به عمل آید.

معاون وزیر کشور همچنین تصریح کرد: اتباع هندی و پاکستانی مسافر، امکان خروج از کشور را دارند.

وی اضافه کرد: شهروندان کشورمان که هم اکنون در هند و پاکستان حضور دارند برای بازگشت به ایران باید تست دهند و در بازگشت به ایران هم دوباره تست و مراحل قرنطینه اعمال خواهد شد.

رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا در بخش دیگری از صحبت هایش به مساله مهم کنترل مرز‌های جنوب شرقی کشور اشاره کرد و گفت: در این خصوص مقرر شد که نیرو‌های مسلح کشور به صورت ویژه و ضربتی مرز‌های جنوب شرقی را تحت کنترل قرار دهند.

وی تصریح کرد: بر همین اساس، ورود هر گونه مسافر از مبادی هند و پاکستان اعم از مجاز و غیر مجاز از طریق مرز‌های آبی و خاکی به داخل کشور ممنوع است.

ذوالفقاری با اشاره به امکان انتقال بیماری از طریق ملوانان خارجی به داخل کشور هم گفت: تصمیم بر این گرفته شد که ملوان‌هایی که با کشتی‌های باربری به بنادر کشور وارد می‌شوند، مامورین ایرانی جهت مقابله با کرونا هیچ گونه ارتباطی با آن‌ها نداشته باشند.

ذوالفقاری در ادامه صحبت هایش به ضرورت تشدید اقدامات نظارتی در کل ورودی‌های کشور اشاره کرد و گفت: در این خصوص تصمیم بر این شد که با پشتیبانی جدی هلال احمر، نیروی انتظامی، کمیته عالی نظارت بهداشت و وزارت راه و شهرسازی کنترل‌های جدی‌تر برای شناسایی بیماران و جلوگیری از انتقال آن‌ها به کشور صورت گیرد.

موضوع قرنطینه از دیگر محور‌های صحبت ذوالفقاری بود و در این خصوص گفت: مقرر شد که نقاط مشخص و معینی در نزدیکی مرز‌های زمینی، هوایی و دریایی کشور برای قرنطینه در نظر گرفته شود.

وی در این خصوص گفت: هزینه قرنطینه برای مسافران مثل سایر کشور‌های دنیا با خود افراد خواهد بود.

ذوالفقاری با اظهار اینکه یک مساله مهم در کنترل بیماری کرونا، رعایت قرنطینه از سوی افراد مبتلا به کروناست، گفت: طبق بررسی‌های صورت گرفته در کشور طی یک ماه گذشته بیش از ۵۰۰ هزار مورد نقض قرنطینه در کشور داشتیم.

وی در این خصوص خاطر نشان کرد: تصمیم بر این شد که دسترسی همه دستگاه‌های دولتی به سامانه ماسک وزارت بهداشت داده شود تا هر کسی که به هر دستگاهی مراجعه می‌کند، بلافاصله با ثبت نام اش در سیستم، وضعیت بیماری اش مشخص شود.

ذوالفقاری گفت: به افراد مبتلا به کرونا در صورت ترک قرنطینه، خدمات ارائه داده نمی‌شود و همچنین برای هر فرد مبلغ دویست هزار تومان جریمه بر روی پلاک خودرو از سوی ناجا اعمال می‌شود.

وی اضافه کرد: برای افراد فاقد خودرو با هماهنگی وزارت ارتباطات مبلغ جریمه به فیش تلفن همراه اش اعمال می‌شود و در نهایت افرادی که ماشین و تلفن ثابت به اسم ایشان ثبت نشده نباشد؛ از طریق حساب‌های بانکی جریمه مورد نظر اعمال می‌شود.

ذوالفقاری با اشاره به اینکه حراست دستگاه‌ها موظف هستند در جهت شناسایی بهتر بیماران کرونا، اطلاعات همه افراد را ثبت کنند؛ گفت: با این اقدام هم شناسایی افراد مبتلا به بیماری راحت‌تر انجام می‌شود و هم اقدام بازدارنده خوبی برای ناقضین قرنطینه خواهد بود.

رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با اشاره به ابلاغیه وزیر کشور به ستاد‌های استانی و شهرستانی در فعال کردن کمیته‌های نظارت در امر مقابله با کرونا، گفت: امروز آمادگی بالایی در کشور نسبت به مهار موج چهارم بیماری شکل گرفته که امید داریم این همراهی به نحو موثری تا ریشه کن شدن کامل بیماری تداوم یابد.

ذوالفقاری همچنین به مساله برخورد عادلانه در امر محدودیت‌ها اشاره کرد و گفت: این مساله وجود دارد که تعدادی از کسبه و بازاریان واقعا محدودیت‌ها را رعایت می‌کنند و در برابر شاهد عدم رعایت برخی دیگر از فعالان بازار هستیم که این امر موجب گله مندی شده است.

وی در این خصوص گفت: باید محدودیت‌های اعمال شده که صرفا با هدف حفظ سلامت و جان شهروندان عزیز کشورمان است؛ به جد از سوی همه قشر‌ها اعم از بازاریان و ادارات رعایت شود.

معاون وزیر کشور از استانداران سراسر کشور خواست با ورود جدی به مساله نحوه حضور کارکنان در ادارات، هر گونه موارد نقض را به قرارگاه و به سازمان‌های نظارتی کشور برای برخورد گزارش نمایند.

ذوالفقاری گفت: در خصوص تعداد حضور کارکنان دستگاه‌های دولتی نسبت به وضعیت بیماری شان، دستگاه‌های ملی هم تابع ستاد‌های استانی هستند. در تهران استانداری تهران و ستاد بیماری استان تهران متولی نظارت بر این موضوع در کل استان است.

معاون وزیر کشور در پایان خاطر نشان کرد: امید داریم که همه بخش‌ها اعم از اداری و سازمانی، فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، کسب و کار‌ها همه با هم محدودیت‌های اعلام شده را رعایت کنیم تا از این پیک بیماری که در همه کشور‌های دنیا رخ داده به زودی و با سرعت عبور کنیم.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: حسین ذوالفقاری ویروس کرونا ذوالفقاری کرونا اجتماعی و انتظامی معاون وزیر کشور خصوص گفت هند و پاکستان وزارت بهداشت بیماری کرونا کمیته امنیتی محدودیت ها دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۷۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ مورد فوتی ناشی از مالاریا به ثبت نرسید

 دکتر علی ضامن صالحی فرد با گرامیداشت روز جهانی مالاریا اظهارداشت: امسال  روز جهانی مالاریا با شعار "پیاده سازی استراتژی‌های جدید و اقدامات نوآورانه در حذف مالاریا" نامگذاری شده است.

وی درخصوص اقدامات حذف مالاریا و جلب مشارکت عمومی برای دستیابی به آن گفت: بیش از شش دهه است که تلاشگران حوزه سلامت با ایثار و جانفشانی در دورترین و صعب العبور‌ترین مناطق کشور با کمترین تجهیزات وامکانات رفاهی در حال مبارزه با بیماری مالاریا هستند.

وی اضافه کرد: پیامد این مجاهدت و زحمات شبانه روزی، کاهش میلیونی موارد مالاریا در طول دهه‌های گذشته به تعداد کمتر از ۱۰ هزار مورد وارده یا انتقال از وارده در سال گذشته در کشور شده است.

 معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال بختیاری خاطرنشان کرد: پارسال ۱۷ مورد ابتلا به بیماری مالاریا در استان چهارمحال بختیاری شناسایی و تحت درمان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید

آیا رنگ‌ها می‌توانند انسان را خوشحال یا افسرده کنند؟

وی افزود: پارسال هیچ مورد مرگ ناشی از بیماری مالاریا در استان و کشور گزارش نشده است و این شاخص یک دستاورد بی نهایت ارزشمند و مهم بوده که نتیجه برنامه ریزی مبتنی بر دانش و تجارب جهانی می‌باشد.
 
دکتر صالحی فرد ادامه داد: بدون شک کسب این موفقیت‌ها جز در سایه بکار گیری تجربیات علمی و عملی همکاران ستادی و نیرو‌های اجرایی محیطی حوزه سلامت، همکاری‌های موثر درون بخشی و برون بخشی داخلی وبین المللی در راستای تقویت همه جانبه نظام مراقبت بیماری، تامین و گسترش زیرساخت‌های لازم و در راس آن همکاری و همراهی هموطنان میسر نبود.

وی گفت: در راستای برنامه حذف بیماری مالاریا تدوین استراتژی‌های نوین و فعالیت‌های برنامه ریزی شده هوشمند وصحیح، جهت بکارگیری تمامی ظرفیت‌های موجود در راه رسیدن به این هدف حائز اهمیت فراوان است، چرا که برداشتن گام‌های آخر برنامه حذف مالاریا درکشور بسی سخت‌تر از اقدامات موثر و ارزشمند انجام شده در سال‌های گذشته می‌باشد.

صالحی فرد با اشاره به چالش‌های پیش روی برنامه حذف مالاریا و جلوگیری از بازگشت مجدد آن خاطرنشان کرد: تغییرات اقلیمی به نفع گسترش و بهبود شرایط حضور ناقل بیماری، از جمله بارش‌های شدید باران در مناطق جنوب و جنوب شرق کشور و تبادلات جمعیتی فراوان با این مناطق؛ تحریم‌های اقتصادی علیه کشورمان و محدودیت در تامین لوازم و تجهیزات مناسب جهت کنترل ناقل بیماری، کم شدن حساسیت پزشکان و کارکنان بهداشتی درمانی با توجه به کاهش اخیر بروز بیماری و در نتیجه آن تاخیر در کشف بیماران و به تبع آن، درمان بیماران؛ بروز موارد شدید بیماری با توجه به کاهش شیوع، مقاومت‌های دارویی انگل و مقاومت به برخی سموم و آفت کش‌ها در ناقل بیماری از مهمترین چالش‌های پیشرو برای حذف این بیماری است.

صالحی فرد در پایان توصیه کرد: کسانی که سابقه مسافرت به استان‌های جنوب و جنوب شرق کشور از جمله هرمزگان و سیستان و بلوچستان و کشور‌های همسایه از جمله پاکستان و افغانستان را داشته و دارای علائم تب و لرز می‌باشند به منظور شناسایی هرچه سریعتر بیماری و درمان آن باید به مراکز خدمات جامع سلامت؛ پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت نزدیک محل زندگی مراجعه نمایند.

گفتنی است: مالاریا (Malaria) یک بیماری انگلی است. دسته‌ای از انگل‌های تک‌یاخته به نام پلاسمودیوم به وسیله نیش پشهٔ آنوفل ماده عامل انتقال بیماری به انسان هستند. نخست، تصور می‌شد که عامل مالاریا پشهٔ آنوفل است؛ اما پشهٔ آنوفل تنها ناقل است و عامل را منتقل می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح در بوکان برگزار شد
  • رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود
  • معاون وزیر کشور : رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود تا به‌سرعت فرآیند انسداد مرز‌ها را آغاز کنند
  • هیچ مورد فوتی ناشی از مالاریا به ثبت نرسید
  • نیرو‌های مسلح ایران اسلامی در اوج اقتدار در منطقه و جهان
  • پیشرفت چشمگیر ایران در کنترل بیماری مالاریا / پیشتازی در گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد
  • سربازان از این طریق امریه بگیرند
  • تخصیص اعتبار برای مسکن نیرو‌های مسلح