Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان گفت: قانونگذار، با پیش‌بینی رکنی تحت عنوان «مؤسسه معاضدت قضائی»، تکالیفی برای ارائه خدمات معاضدتی و تسخیری به نیازمندان و مددجویان تعیین شده است و همین امر نشان می‌دهد برخلاف برخی سخن پراکنی‌های ناصواب علیه نهاد وکالت، این حرفه از ماهیتی غیرتجاری برخوردار است.

به گزارش ایمنا، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کانون وکلای دادگستری استان اصفهان، لیلا رئیسی در دیدار با مدیرکل بهزیستی استان اصفهان، اظهار کرد: یکی از علایق دیرینه و همیشگی وکلا و کانون‌های وکلای دادگستری، تمایل آنان به ایفای رسالت و مسئولیت اجتماعی خود در قبال نیازمندان و افراد بی‌بضاعت بوده که این مسئله، امروزه شکل ساختار یافته‌ای به خود گرفته و منجر به انعقاد تفاهم نامه‌ای میان کانون‌های وکلای دادگستری با نهادهای حمایتی همچون بهزیستی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حرفه وکالت با حقوق بنیادین و اساسی انسان‌ها در ارتباط است، افزود: قانونگذار، با پیش‌بینی کردن رکنی در کانون‌های وکلای دادگستری تحت عنوان «مؤسسه معاضدت قضائی»، تکالیفی را در قالب «نظام معاضدت» برای ارائه خدمات معاضدتی و تسخیری از سوی وکلای دادگستری به نیازمندان و مددجویان تعیین کرده است و همین امر نشان می‌دهد که برخلاف برخی سخن پراکنی‌های ناصواب اخیر علیه نهاد وکالت، این حرفه از ماهیتی غیراقتصادی و غیرتجاری برخوردار است.

رئیس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان تصریح کرد: از منظر کانون‌های وکلای دادگستری، مسئله معاضدت، از چنان اهمیتی برخوردار است که بخش قابل توجهی از ظرفیت‌های ساختاری و حتی سرمایه‌های مادی کانون‌ها از جمله کانون وکلای دادگستری اصفهان به این هدف اختصاص یافته و یکی از مهم‌ترین ساختمان‌های کانون اصفهان واقع در خیابان نیکبخت، با استقرار کارمندان و شبکه‌ای از وکلای کوشا و توانمند، به این امر اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه تاکنون بیش از هزاران پرونده در مؤسسه معاضدت قضائی کانون اصفهان مورد بررسی و حمایت معاضدتی قرار گرفته است، اظهار کرد: کانون وکلای دادگستری اصفهان در زمینه پیاده سازی نظام معاضدت برای شهروندان اصفهانی و نیز مردم عزیز شهرستان‌های استان، یکی از کانون‌های پیشرو در سطح کشور به شمار می‌رود.

رئیسی افزود: آمار بالای اهتمام وکلای اصفهانی به ایفای مسئولیت‌های اجتماعی خود از طریق اخذ پرونده‌های معاضدتی، در حالی است که اکثر وکلا در شرایط سخت معیشتی و شغلی و نیز دوران همه گیری ویروس کرونا روبرو هستند و این مسئله، نشان دهنده عزم والای ایشان بر اجرای وظایف انسانی و اجتماعی خود تحت هر شرایطی است.

وی با بیان اینکه ایفای مسئولیت‌های اجتماعی وکلا صرفاً به نظام معاضدت قضائی محدود و منحصر نمی‌شود، تصریح کرد: با توجه به اهمیتی که نهاد وکالت برای حقوق ملت قائل بوده و همواره مردم را صاحبان حرفه وکالت و ذی نفعان اصلی آن دانسته است، حیطه‌ی مسئولیت‌های انسانی و اجتماعی خود را صرفاً به ساختار مؤسسات معاضدت قضائی خویش محدود و منحصر نکرده و با به کارگیری ابتکارات گوناگون، ظرفیت‌های جدیدی را برای حمایت از افراد نیازمند و بی بضاعت خلق کرده است.

رئیس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان اظهار کرد: یکی از این ابتکارات، طرحی موسوم به «پرونده‌ها و مشاوره‌های نذری» است که در میان وکلا با استقبال فراوان روبرو شده و به عنوان ظرفیتی مستقل از ساختار مؤسسه‌ی معاضدت قضائی کانون وکلای دادگستری اصفهان و به صورت حرکتی خودجوش، از طریق برقراری ارتباطات گسترده‌ای با زندان‌ها، خیریه‌ها و… توانسته است از مشکلات متعدد افراد بی بضاعت، گره گشایی کند.

رئیسی افزود: بخش عمده‌ای از تلاش‌های صورت گرفته در دوره پیشین و نیز دوره جاری هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری اصفهان، رایزنی‌ها و برگزاری جلسات متعدد با نهادهای حمایتی از جمله بهزیستی و کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) اصفهان بوده و در این راستا، حتی پیش از آنکه تفاهم نامه‌ای در تهران مابین اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) با سازمان بهزیستی کل کشور منعقد و به کانون‌های مراکز استان‌ها ارسال گردد، کانون اصفهان، به صورت خودجوش، چنین تفاهم نامه‌ای را میان خود و اداره کل بهزیستی استان اصفهان منعقد کرده بود و خدمات رسانی‌های مشاوره‌ای و تسخیری به نیازمندان، از قبل در جریان بوده است.

وی با اشاره به برخی تصویرسازی‌های ناصواب از حرفه وکالت در سال‌های اخیر تصریح کرد: شاید اگر هجمه‌های گسترده اخیر علیه نهاد وکالت که پتانسیل بسیاری را از کانون‌های وکلای دادگستری برای مقابله و پاسخگویی به آنها مصروف کرده است نبود، خدمات حمایتی کانون‌ها که اکنون به بدنه اجتماعی نیازمندان و افراد بی بضاعت ارائه می‌شود، ده‌ها برابر می‌شد.

رئیس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان با اظهار تأسف از عدم تخصیص فرصت‌های رسانه‌ای مطلوب از سوی رسانه ملی به کانون‌های وکلای دادگستری، اظهار کرد: یکی از آسیب‌هایی که امروزه به کانون‌های وکلای دادگستری وارد شده است، عدم اطلاع‌رسانی عمومی از خدمات معاضدتی و ایفای مسئولیت‌های اجتماعی وکلا نسبت به مردم جامعه است.

رئیسی تصریح کرد: تنها انتظار کانون وکلای دادگستری اصفهان از نهادهایی حمایتی گوناگون که از خدمات این کانون برای مددجویان خود بهره می‌برند، این است که با استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای خود، گزارشی شفاف از میزان همکاری صادقانه نهاد وکالت با این نهادها به عموم مردم ارائه دهند و به این وسیله، غبار ابهاماتی که برخی، بر چهره کانون‌های وکلای دادگستری نشانده‌اند، زدوده شود.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان نیز در این دیدار، با بیان اینکه کودکان بد سرپرست، فاقد سرپرست مؤثر یا بی سرپرست، زنان سرپرست خانواده و معلولین جسمی-حرکتی، به عنوان بخشی از جامعه هدف سازمان بهزیستی به شمار می‌روند، اظهار کرد: سازمان بهزیستی، مطابق قانون، موظف است در دعاوی گوناگون نسبت به انجام وکالت معاضدتی جامعه‌ی هدف خود، زمینه‌های لازم را فراهم نماید و در این راستا به کمک کانون وکلای دادگستری نیازمند است.

همچنین ولی الله نصر اصفهانی با بیان اینکه تفاهم نامه خوبی میان اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) و سازمان بهزیستی کل کشور منعقد شده است، افزود: سابقه همکاری میان اداره کل بهزیستی استان اصفهان، و کانون وکلای دادگستری استان اصفهان به پیش از انعقاد این تفاهم نامه برمی‌گردد و این سازمان، تعاملات موجود میان خود و کانون وکلای دادگستری اصفهان را بسیار مفید و سازنده می‌داند.

وی تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های قانونی موجود در زمینه‌ی معافیت‌های مالیاتی حمایت کنندگان از مددجویان سازمان بهزیستی، مسئله‌ی معافیت یا تخفیفات مالیاتی وکلایی که با اتخاذ پرونده‌های معاضدت قضائی، مشمول مالیات می‌شوند، مورد پیگیری این اداره‌ی کل قرار می‌گیرد و با برگزاری جلساتی با اداره‌ی کل امور اقتصادی و دارایی استان اصفهان، این دغدغه طرح و پیگیری خواهد شد.

کد خبر 489130

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رئیس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان کانون وکلای دادگستری کانون وکلای استان اصفهان وکیل مشاوره حقوقی وکیل معاضدتی وکالت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رئیس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان کانون وکلای دادگستری اصفهان کانون های وکلای دادگستری کل بهزیستی استان اصفهان خدمات معاضدتی سازمان بهزیستی ی مسئولیت معاضدت قضائی اجتماعی خود تفاهم نامه نهاد وکالت حرفه وکالت بی بضاعت کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۸۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد

به گزارش خبرنگار مهر، فریبا بریمانی صبح شنبه در گفت وگ و با خبرنگاران ضمن تبریک فرا رسیدن روز «روانشناس و مشاوره» با بیان اینکه روانشناسان در ایجاد یک جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی نقش بسزایی دارند، گفت: روانشناسان به افراد جامعه کمک می‌کنند تا بتوانند احساسات و رفتارهای خود را بهتر درک کرده و آنها را مدیریت کنند تا زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران یکی از اهداف سازمان بهزیستی کشور را برنامه‌ریزی و تلاش در جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه دانست و عنوان کرد: در حال حاضر ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقا توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و … به شهروندان فعالیت دارند.

بریمانی به ارائه خدمات مشاوره حضوری اشاره و عنوان کرد: ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر در سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین امر خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی نیز صورت می‌گیرد، افزود: طی یک سال اخیر ۱۹۴ هزار و ۵۶۸ نفر طی تماس با خط ۱۴۸۰ صدای مشاور، جهت برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانوداگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی مشاوره تلفنی دریافت و از مزایای این خط بهره مند شدند.

این مسؤول از ارائه آموزش به بیش از هشت هزارو ۳۰۰ نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: بی شک، یکی از راهکارهای مؤثر پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین، آموزش پیش از ازدواج است که به ارتقای توانمندی فردی در انتخاب همسر مناسب و تشکیل خانواده موفق کمک می‌کند که این افراد جهت تقویت و ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند.

وی اعلام کرد: سال گذشته، ۱۴۰۹۹ زوج مازنی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت کرده‌اند.
مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴ هزار و ۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره مند شدند.

وی انتخاب همسر و ازدواج را هم از بعد اجتماعی و هم از بعد فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر در سال گذشته از مراکز مشاوره سراسر استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت نمودند. چرا که انتخاب درست و مناسب هم فرد را به آرامش می‌رساند و هم جامعه را از بحران مسائل اجتماعی آسیب زا مانند طلاق و پیامدهای آن حفظ می‌کند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: در سال گذشته تعداد، ۴۶ هزار زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند و از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است که عمده ترین دلایل طلاق عدم مسؤولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بوده است.‌

کد خبر 6089518

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • ارائه خدمات حقوقی به هزار مددجوی زنجانی‌
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • مجلس ، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از ۱۰۰۰ مددجوی زنجانی
  • ارائه خدمات حقوقی به ۱۰۱۶ مددجوی زنجانی‌
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از هزار مددجوی زنجانی