Web Analytics Made Easy - Statcounter

یدالله خرم نژاد روز یکشنبه در گفت وگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: اکیپ خدمات سیار اورژانس اجتماعی بهزیستی این شهرستان  طبق ماموریت محوله از مدیریت ستاد بحران اداره کل بهزیستی استان بوشهر درساعات اولیه وقوع زلزله جهت  ایجاد آرامش روانی و اطلاع یابی از وضعیت مددجویان تحت حمایت در مناطق زلزله زده حضور یافت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه  زلزله گناوه تلفات جانی در برنداشته است، اظهارداشت:  در ۱۶۰ بازدید صورت گرفته ضمن ارائه خدمات روان‌شناسی و مددکاری به آسیب دیدگان ، از مددجویان تحت حمایت در مناطق زلزله زده سرکشی شد و اطلاعات از میزان و نحوه خسارت وارده  را جهت برآورد و اقدامات بعدی ثبت شد.

وی گفت: یکی از مهم ترین ابعاد بلایای طبیعی به ویژه زلزله بعد روان شناختی آن است که  پس از وقوع از همان آغاز نیاز به مداخله های تخصصی روان‌شناختی دارد و این مسئله از ضروریات کمک رسانی است.

خرم نژاد افزود: بهزیستی از جمله واحد اورژانس اجتماعی  یکی از نهادهایی است که نقش بسیار مهمی قبل و بعد از وقوع حوادث و بلایای طبیعی برعهده دارد.

مسئول اورژانس اجتماعی بهزیستی گناوه گفت: باتوجه به اینکه مردم در هنگام بروز حوادث و بلایای طبیعی آرامش و خونسردی خود را از دست می دهند،  نقش نهادهای حمایتی از جمله اورژانس اجتماعی بهزیستی در این زمان بسیار مهم است.

وی افزود: بهزیستی و اورژانس اجتماعی تاکنون به عنوان بازوی کمکی دیگر ادارات از جمله هلال احمر نقش موثری در کاهش آسیب  هموطنان بعد از بلایای طبیعی داشته است. 

وی ادامه داد: اورژانس اجتماعی ویژگـی مهم ارائه خدمات خودرا بر محوریت  تخصصی ، بـه موقـع  و در دسـترس بودن  مدنظر قرار داده است تا از این طریق ارائه خدمات اجتماعی به مردم در بهزیستی محدود به زمان و مکان نشود و رویکرد فعال جایگزین رویکرد غیر فعال و جامعه محوری در برنامه ها اجرا شود.

خرم نژاد گفت: پس از وقوع زلزله ، واکنش‌های هیجانی و روانی را در افراد می توان باز شناخت  که اگر پاسخی درخور نگیرند ضمن لحاظ کردن ویژگی های شخصیتی آسیب دیده، می‌تواند از جهت بالینی مشکل آفرین شود.

وی با بیان اینکه مداخله در بحران فردی، خانوادگی و اجتماعی از برنامه های این واحد  است گفت:  افسردگی، سوگ، اضطراب، خشم، احساس گناه،  بازماندگی، گفتار و رفتار نامتناسب از مواردی هستند که در نخستین دوره بعد از سانحه در روان  قربانیان می تواند بروز کند  که اگر  کمک رسانی تخصصی جهت مدیریت و پالایش و هضم چنین هیجان‌هایی فراهم نشود،  مسائل ذکر شده به تنهایی و یا در پیوند با یکدیگر می تواند موجب بوجود آمدن اختلال ها و واکنش های روانی شود و  در درازمدت برکیفیت زندگی آنان  موثر باشد.

                                                                                                                                            

                                                        

وی به تشریح نحوه خدمات واحد اورژانس اجتماعی در مناطق حادثه دیده  اشاره کرد و افزود: تیم‌ مداخله در بحران اورژانس اجتماعی که هر تیم شامل یک روانشناس و  یک مددکار اجتماعی است طبق آموزش‌های تخصصی که از قبل دیده اند  برای گروه‌ها و افراد  آسیب دیده و یا در معرض آسیب درنظر گرفته شده است.

مسئول اورژانس اجتماعی بهزیستی گناوه گفت:  خدمات تخصصی که کادر اورژانس اجتماعی  به افرادحادثه دیده ارایه می دهند بسیار مهم بوده به حدی که بار هیجانی را کاهش داده و آرامش را به فرد باز می گرداند.

وی یادآورشد: در زمان کمک رسانی به افراد مورد هدف، خودرو خدمات سیار اورژانس اجتماعی ویژه آسیب دیدگان اجتماعی در محل حادثه به همراه تیم‌های مددکاری و  روان شناسی در میان آسیب دیدگان حاضر می‌شوند و کسانی که فشارهای روحی و روانی بر آنها وارد شده را شناسایی  می‌کنند و با استفاده از دانش و تخصص خود استرس‌ها و فشارهای وارده را در فرد  به حداقل می رسانند.

خرم نژاد  گفت: شناسایی به موقع افراد دچار معلولیت، کودکان آسیب دیده و زنان بی سرپرست که همسران خود را از دست داده اند و ارائه خدمات مددکاری و روان‌شناسی به آنها از جمله اقدام‌های مهم اورژانس اجتماعی بهزیستی در زمان بعد از سانحه است.

زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵.۹ ریشتر در ساعت  ۱۱:۱۱ روز یکشنبه ۲۹ فروردین در ۲۸ کیلومتری شهرستان گناوه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داد و تخریب دیوارهای خانه‌ها، ریزش کوه، شکستن شیشه‌ها و اثاثیه منازل مردم و مصدومیت ۶ نفر شد. 

هم اینک خدمات زیرساختی از جمله، برق، تلفن ثابت و اینترنت مناطق زلزله زده برقرار است.

شهرستان گناوه در ۱۱۰ کیلومتری شمال استان بوشهر قرار دارد.

برچسب‌ها بوشهر مشاوره گناوه دفتر مشاوره و امور روانشناختی زلزله پروندهٔ خبری زلزله در بندر گناوه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر مشاوره گناوه بوشهر مشاوره گناوه زلزله اخبار کنکور اورژانس اجتماعی بهزیستی اورژانس اجتماعی بلایای طبیعی ارائه خدمات خرم نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۹۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌

مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: نقش روانشناسان در مراحل زندگی انسان‌ها کاملا مشهود است و بحران ها و حوادث سبب افزایش اختلالات روانی مانند افسردگی، خشونت، خودکشی‌ و غیره می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روانشناسان در جامعه سالم نقش بسزایی دارند، اظهار داشت: کمک روانشناسان به افراد جامعه برای مهار احساسات و رفتارهای خود و مدیریت رفتارها سبب می‌شود اقشار جامعه زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران از اهداف سازمان بهزیستی را برنامه‌ریزی جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه بیان و عنوان کرد: 212 مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان با ارائه مشاوره تخصصی در حوزه فردی و خانوادگی خدمات ارائه می‌کنند.

وی بیان کرد: مشاوران روانشناسی در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، مشاوره تحصیلی، ازدواج، ارتقاء توانمندی معنوی ورود می‌کنند و به شهروندان خدمات ارائه می‌دهند.

بریمانی خدمات مشاوره حضوری را بخش دیگری از اقدامات روانشناسانه دانست و گفت: 166301 نفر سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی را بخش دیگری از اقدامات در مراکز مشاوره اعلام کرد و افزود: در یک سال اخیر  194568 نفر در تماس با خط 1480 "صدای مشاور"، خواستار برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه کودک و نوجوان، فردی و خانوادگی، مشاوره شغلی و تحصیلی، مشاوره قبل از ازدواج، توانایی تصمیم گیری صحیح و تقویت مهارت  زندگی شدند.

بریمانی با تاکید بر اینکه به تقویت مهارت  بین فردی نیاز داریم گفت: با مشاوره تلفنی موضوعات مختلف دریافت و خدمات مشاوره ارائه شد.

مدیرکل بهزیستی مازندران به ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و 300 نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته اشاره کرد و افزود: مشاوره قبل ازدواج در پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین نقش دارد و با آموزش پیش از ازدواج توانمندی فردی در انتخاب همسر افزایش می‌یابد.

وی تشکیل خانواده موفق جهت ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج را موثر در تحکیم خانواده عنوان کرد.

بریمانی تاکید کرد: سال گذشته 14099 زوج مازندرانی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت داشتند.

مدیرکل بهزیستی مازندران ارتقای سلامت روانشناختی زوجین، تحکیم خانواده، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی را از اهداف برنامه پیشگیرانه سازمان بهزیستی در حوزه خانواده دانست.

 وی گفت: 15411 نفر نیز تاکنون از آموزش زندگی خانواده بهره‌مند شدند و 44099 نفر هم از آموزش‌های مهارت زندگی استفاده کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به انتخاب همسر و مقوله مهم ازدواج اظهار کرد: 9680 نفر سال گذشته در مراکز مشاوره استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره دریافت کردند.

بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی را نیز بخش دیگری از اقدامات بیان کرد و افزود: 46361 زوج سال گذشته در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره ای دریافت کردند که بیش از 23 درصد پرونده‌ها منجر به سازش شده است .

وی از دلایل طلاق را عدم مسوولیت پذیری، کمبود مهارت‌های زندگی، خیانت، اعتیاد، دخالت و خشونت عنوان کرد.‌

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می شود
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان 
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟