Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-08@03:15:47 GMT

روند ابتلا به کرونا در قم همچنان افزایشی است

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۰۱۲۱۶

روند ابتلا به کرونا در قم همچنان افزایشی است

به گزارش جام جم آنلاین قم، بهرام سرمست در پایان جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا که به صورت ویدیو کنفرانس در آن شرکت کرده بود در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس گزارش ارائه شده وضعیت بیماری کرونا در ۲۵ استان همچنان رو به افزایش است.

وی افزود: این بیماری در هفت استان بسیار شدید و در ۱۸ استان از جمله قم به نسبت شدید است و بقیه استان‌ها نیز کم و بیش در حال عبور از پیک چهارم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار قم با اشاره به وجود ویروس جهش یافته هندی که نظام سلامت این کشور را به چالش کشیده است و احتمال ورود آن از مرزهای شرقی، خاطرنشان کرد: مقرر شد یک تدابیر سختگیرانه برای مرزهای شرقی کشور اندیشیده شود و قرارگاه عملیاتی کرونا نیز تصمیم گیری کند و در استان‌های مختلف نیز باید این آمادگی وجود داشته باشد که به موج جدیدی برنخوریم و در این رابطه نظارت‌ها و مراقبت‌ها تشدید خواهد شد.

سرمست همچنین با اشاره به تاکید رئیس جمهوری به اولویت داشتن تسریع در فرایند خرید و تولید واکسن کرونا گفت: در قم نیز این موضوع با مراقبت و نظارت جدی در حال انجام است امیدواریم با تامین واکسن، گروه‌های هدف مورد واکسیناسیون قرار بگیرند و زمان آن نیز به خرید به صورت انبوه و همچنین تحقق تولید داخل بستگی دارد.

وی با اشاره به پابرجا بودن محدودیت‌های مربوط به شهرهای قرمز و نارنجی یادآور شد: این محدودیت‌ها تا هفته آینده نیز تمدید شد و در ارتباط با لیالی قدر هم مقرر شد که این مراسم به مدت ۲ ساعت و با رعایت مسائل بهداشتی در فضای باز برگزار شود.

استاندار قم در ادامه افزود: محدودیت‌های تردد در شب‌های قدر به منظور رفت و آمد نمازگزاران و برگزارکنندگان مراسم برطرف خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: طبق مصوبه ستاد ملی کرونا نماز عید فطر نیز با تعداد محدودی از افراد اقامه می‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: استاندار قم بهرام سرمست قم کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۱۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد

به گزارش خبرآنلاین، بسته به وضعیت بیمار، ممکن است نیاز به مصرف داروهای ضد درد وجود داشته باشد. نوشیدن آب زیاد برای دفع سنگ کلیه ضروری به نظر می‌رسد. درد شدید در پهلو، دردی که به قسمت تحتانی شکم و کشاله ران کشیده می‌شود، درد در هنگام ادرار، حالت تهوع و استفراغ، نیاز مداوم به ادرار کردن، تب و لرز (در صورت وجود عفونت)، از علائم ابتلا به سنگ کلیه هستند.

بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت جامعه اگر می‌خواهید از تشکیل این سنگ‌ها پیشگیری کنید، باید از علل ابتلا به این سنگ‌ها آگاه باشید. ۸ علت که خطر ابتلا به این عارضه را تشدید می‌کنند، شامل موارد زیر است:

_ مصرف نوشابه: اگر فکر می‌کنید نوشیدن نوشابه‌ها به هضم موثر غذا کمک می‌کند، در اشتباه هستید. بر اساس تحقیقات، فروکتوز موجود در این نوشیدنی‌ها باعث افزایش خطر ابتلا به سنگ کلیه می‌شود. مصرف روزانه یک قوطی نوشابه خطر ابتلا به سنگ کلیه را تا ۲۳ درصد افزایش می‌دهد.

_ خوردن بیش از حد گوشت: این روند باعث افزایش اسید اوریک بدن شده و خطر ابتلا به سنگ کلیه را بالا می‌برد. کسانی که گیاهخوار هستند یا بیشتر ماهی می‌خورند، ۳۰ تا ۵۰ درصد کمتر در معرض خطر این عارضه هستند.

_ مصرف بیش از حد مکمل‌های ویتامین C: بر اساس مطالعات اخیر، مکمل‌های ویتامین C عامل ابتلا به سنگ کلیه هستند. کسانی که بیش از ۷ مکمل ویتامین C در هفته دریافت می‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به این عارضه هستند؛ زیرا ویتامین C در فرم اگزالات دفع می‌شود و می‌تواند در مجاری کلیوی به سنگ تبدیل شود. البته هیچ ارتباطی بین غذاهای طبیعی سرشار از این ویتامین و ابتلا به سنگ کلیه وجود ندارد.

_ عدم دریافت کافی مرکبات: مرکبات حاوی سیترات هستند؛ ترکیباتی که خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش می‌دهند. افزودن لیمو به آب آشامیدنی، راهی آسان برای پیشگیری از ابتلا به سنگ کلیه است.

_ مصرف کم کلسیم: تصور اکثر مردم این است که کاهش مصرف کلسیم باعث کاهش خطر ابتلا به سنگ‌های کلیوی می‌شود. این فرض اشتباه است چون بنا به نتایج تحقیقات، افرادی که رژیم‌های کم کلسیم دارند، بیشتر به سنگ کلیه مبتلا می‌شوند.

_ خوردن بیش از حد سبزیجات تیره رنگ: این سبزیجات سرشار از اگزالات هستند و همانطور که گفته شد، این ماده خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می‌دهد. اگر سابقه ابتلا به سنگ کلیه را دارید، این سبزیجات را کمتر مصرف کنید.

_ کم آبی بدن: ننوشیدن کافی آب خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می‌دهد. اطمینان حاصل کنید که حداقل ۲ لیتر مایعات را در طول شبانه روز مصرف می‌کنید.

_ مصرف زیاد نمک: مصرف نمک به میزان زیاد باعث افزایش مقدار کلسیم دفع شده توسط کلیه می‌شود و خطر ابتلا به سنگ کلیه را تشدید می‌کند. اکثر نمک مصرفی ما در غذاهای فراوری شبه پنهان است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904021

دیگر خبرها

  • خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد
  • آرمین زارعی به دلیل فشارعصبی دربیمارستان بستری شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • افزایش جابناختگان در سیل برزیل/ ۱۰۵ تن ناپدید شدند
  • دست‌کم ۷۸ نفر در وقوع سیل در برزیل جان باختند/ ۱۰۵ تن ناپدید شدند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • قیمت روز ارزهای مبادله‌ای/ دلار افزایشی شد