Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@20:39:40 GMT

قله هاي البرز و توچال را بشناسيد

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۰۱۸۹۸

قله هاي البرز و توچال را بشناسيد

خبرگزاری آریا- برای صعود به هر قله ممکن است چندین و چند مسیر صعود وجود داشته باشد. ما باید مسیرهای مختلف را بشناسیم تا با توجه به شرایط آب و هوایی و توان همراهان و زمانی که در اختیار داریم، مسیر صعود خود را انتخاب کنیم.

کوهنوردی، کوهپیمایی، کمپ زدن در دل طبیعت، صعود به قله، حرکت در خط‌الرأس، عکس گرفتن با تابلوی قله‌های مختلف و در کل لذت بردن و کیفور شدن از کوهنوردی نیازمند داشتن اطلاعات و دانش کافی در مورد اصول کوهنوردی و مسیر آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صعود به یک قله اینکه کی و با چه کسانی برویم و چه چیزهایی ببریم مهم است اما نه به اندازه اینکه از کجا بریم؟ مسیر مناسب برای صعود به یک قله کدام است؟ از چه مسیری زودتر می‌توان به قله رسید؟ در کدام مسیر جذابیت‌های بصری بیشتری به چشم می‌خورد؟ کدام مسیر برای توقف، عکاسی و فیلمبرداری مناسب‌تر است؟ کدام مسیر راحت‌تر است و برای افراد آماتور توصیه می‌شود؟ پاسخ به تمام این پرسش‌ها برای صعود به یک قله لازم است اما چه کسی می‌تواند اطلاعات کاملی در این خصوص را در اختیار ما قرار بدهد؟

پایگاه خبری گلونی چندی است اقدام به جمع‌آوری و انتشار اطلاعات کامل در مورد صعود به قله‌های مختلف کشور به خصوص قله های البرز کرده است.

شما با مراجعه به این بخش از پایگاه خبری گلونی با دریایی از مطالب و اطلاعات کاربردی در مورد مسیرهای مختلف صعود به قله‌های البرز دست می‌یابید. شما می‌توانید این اطلاعات را ذخیره کنید تا در مواقع لزوم به راحتی به آنها رجوع کنید و سوالات و ابهامات خود را برطرف کنید.

از دماوند معروف و باشکوه گرفته تا آزادکوه و خرس چال و میش چال و سرکچال و خلنو و سرکوله و ده‌ها قله دیگر، همه و همه را در پایگاه خبری گلونی بشناسید و مسیرهای مختلف دسترسی به آنها را بیاموزید.

گاهی کوهنوردان برای تنوع هم که شده اقدام به تغییر مسیر صعود همیشگی خود می‌کنند.

یعنی از مسیر همیشگی نمی‌روند و دوست دارند یک مسیر جدید را تجربه کنند. از همین رو آشنایی با مسیر، محیط پیرامون آن مسیر، خطرات احتمالی، شیب و جهت جغرافیایی، مسیر آب و رودخانه و... را باید بدانند و اطلاعات کافی در آن مورد از قبل کسب کرده باشند.

این اطلاعات را باید از منبعی معتبر و قابل استناد جمع‌آوری کرد تا خدای ناکرده برای ما و هم‌نوردان ما مشکلی پیش نیاید. اطلاعاتی که توسط متخصصان و کارشناسان نگاشته شده باشد تا ما را برای یک صعود ایمن و مطمئن یاری کند.

پایگاه خبری گلونی در مجموعه خود سعی کرده مطالب کارشناسان و متخصصان را جمع‌آوری کند و با یک چیدمان مناسب در اختیار مخاطبان خود و علاقه‌مندان به کوهنوردی و طبیعت‌گردی قرار بدهد.

تجهیزات کوهنوردی

در این مجموعه می‌توانید به غیر از مسیرهای کوهنوردی با تجهیزات کوهنوردی، اصطلاحات کوهنوردی، نکته‌های کوهنوردی، خطرات و مخاطرات کوهنوردی، زیبایی‌ها و جذابیت‌های کوهنوردی و کلی اطلاعات دیگر در حوزه کوهنوردی و کوهپیمایی و طبیعت‌گردی آشنا بشوید و آنها را برای دوستان خود ارسال کنید. حتا می‌توانید خاطرات و تجربه‌های خود را نیز به این مجموعه اضافه کنید و از خاطرات و تجربه‌های دیگران بهره‌مند بشوید.

کوهنوردی آرزوی بسیاری از ماست اما چه بخواهیم و چه نخواهیم کوهنوردی تخصص خیلی از ما نیست.

ما برای کوهنوردی باید به افراد متخصص مراجعه کنیم و از آنها دانش و مهارت مورد نیاز را کسب کنیم. رجوع به چندین متخصص که هر کدام در گوشه‌ای از کشور زندگی می‌کنند تاحدودی غیرممکن است و اگر هم ممکن باشد نیازمند صرف هزینه و زمان بسیاری است اما شما می‌توانید با چند کلیک در پایگاه خبری گلونی به دانش و اطلاعات تمام آن متخصصان دست پیدا کنید.

فقط کافی است به بخش کوهنوردی در سایت گلونی مراجعه کنید و با کوهی از مطالب کاربردی مواجهه شوید.

پس حتما قبل از کوهنوردی در قله‌های البرز، مسیر مناسب را از این سایت پیدا کنید و با خیالی آسوده به قله‌ی مورد نظر خود صعود کنید.

خطرات کوهنوردی

کوهنوردی آن هم در قله‌های البرز خطراتی دارد و یک کوهنورد باید خطرات احتمالی را از قبل شناسایی و تمهیدات لازم برای رویارویی با آنها را بیندیشد. شناسایی این تهدیدات و خطرات هم بدون آشنایی با مسیر صعود امکان‌پذیر نیست.

پس اگر قصد صعود به یکی از قله‌های البرز را دارید مسیر خود را در گلونی انتخاب کنید تا با اطمینانی بیشتر و خاطری آسوده‌تر پا به مسیری زیبا و جذاب بگذارید.

در گلونی با توجه به گفته‌های متخصصان و کارشناسان، مسیر مناسب‌تر را انتخاب کنید تا در مسیر فتح قله، گام‌های‌تان را استوارتر و محکم‌تر بردارید.

در پایان فراموش نکنید که در مسیر صعود تا می‌توانید از طبیعت پیرامون خود لذت ببرید ولی هوای محیط زیست و حیات وحش را هم داشته باشید.

ما برای بقای خود به محیط زیست و حیات وحش وابسته هستیم. پس برای آنکه خودمان و فرزندان‌مان در آینده بتوانیم در طبیعت قدم بزنیم و بر کوه‌های باشکوه گام برداریم، همان‌قدر که به حفاظت از جان خود اهمیت می‌دهیم به حفاظت از محیط زیست و حیات وحش نیز اهمیت بدهیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: قله های البرز توچال کوهنوردی کوهپیمایی قله های البرز صعود به یک مسیر صعود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۱۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت با قارچ‌های وحشی رشد ۳ برابری داشته است / علائم مسمومیت را بشناسید

مسئولان حوزه بهداشت و درمان همیشه درباره مصرف نکردن قارچ‌هایی که در طبیعت روییده هشدار دادند، زیرا تشخیص سمی یا غیرسمی بودن این نوع قارچ‌ها بسیار دشوار است و مصرف آن می‌تواند باعث فوت افراد شود، این درحالی است که اورژانس کشور از رشد سه برابری مسمومیت با قارچ‌های وحشی در طبیعت خبر داده است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا با شروع فصل بهار و افزایش بارش‌ها در این فصل زمینه رشد قارچ‌های وحشی در طبیعت بیشتر می‌شود و در این فصل شاهد حضور بیشتر افراد در دل طبیعت هستیم، لذا مهم است که افراد از مصرف این قارچ‌ها خودداری کنند و هشدارهای مسئولان ذی‌ربط درباره مسمومیت‌زا بودن این نوع قارچ‌ها را جدی بگیرند.

بابک یکتاپرست، معاون روابط عمومی اورژانس کشور با اشاره به آمار مسمومیت با قارچ وحشی گفت: امسال با توجه به افزایش میزان بارش باران، رویش قارچ در طبیعت افزایش یافته است و از آنجایی که اطلاعات مردم و گردشگران درباره قارچ‌ها کم است؛ ممکن است عده‌ای با مصرف این قارچ‌های وحشی، دچار مسمومیت شوند.

وی با اشاره به آمار مراجعان مسمومیت به اورژانس افزود: از هشتم فروردین تا پنجم اردیبهشت ماه و در واقع طی مدت حدود یک ماه، ۵۳ نفر بر اثر استفاده از قارچ وحشی، مسموم شده‌اند، در حال حاضر ۱۴ نفر از این افراد در بیمارستان‌ها تحت نظر هستند، همچنین ۳۹ نفر درمان شده و ترخیص شده‌اند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: این مسمومیت تاکنون فوتی برجای نگذاشته، اما لازم است که افراد و به خصوص طبیعت‌گردان از مصرف این قارچ‌ها پرهیز کنند، میزان مسمومیت‌ها، نسبت به گذشته سه برابر افزایش یافته است، بنابراین این موضوع باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

به گفته سخنگوی سازمان اورژانس کشور بیشترین میزان مسمومیت‌ها با قارچ در استان‌های فارس، لرستان و کرمانشاه به ترتیب با ۱۶،۱۳ و ۱۰ نفر بوده است.

نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی

حمید قهرمانی، کارشناس معاونت بهداشتی استان گیلان یکی از دلایل مسمومیت افراد، پس از مصرف قارچ‌های سمی را تشخیص غلط آنها دانست و یادآور شد: برخی به‌علت شکل ظاهری قارچ‌های سمی که شبیه به قارچ‌های غیر سمی و خوراکی هستند، دچار اشتباه می‌شوند.

وی با تأکید بر این‌که همه انواع قارچ‌ها، خوراکی نیستند و بعضی سمی و خطرناک هستند، افزود: خوردن چند لقمه از قارچ‌های سمی می‌تواند کبد، کلیه یا حتی مغز را از کار انداخته و در مواردی سبب مرگ شود، تنها در آزمایشگاه می‌توان نوع قارچ را شناسایی کرد و از روی ظاهر یا مزه قارچ نمی‌توان سمی یا غیرسمی بودن قارچ را تشخیص داد.

این پزشک با تأکید بر اینکه فرد مسموم باید سریع‌تر به بیمارستان منتقل شود، گفت: تهوع و استفراغ، اسهال، شکم درد و عرق کردن گاهی علائم مغزی مانند توهم، خواب‌آلودگی، تشنج و یا بی‌قراری از نشانه‌های زودرس مسموم شدن با قارچ‌های سمی است.

قهرمانی با بیان اینکه از چیدن، خریدن و مصرف قارچ‌های روییده شده در طبیعت، کوه و دشت پرهیز و تنها از قارچ‌های خوراکی تولید شده در کارخانه‌های معتبر استفاده شود، ادامه داد: پختن، آب پز یا کباب کردن قارچ‌های وحشی موجود در طبیعت سمی بودن آنها را از بین نمی‌برد.

وی با اشاره به تنها راه پیشگیری از مسمومیت با قارچ گفت: تنها راه پیشگیری از مسمومیت با قارچ خودداری از مصرف قارچ‌های روییده در طبیعت است، سم قارچ پادزهر ندارد و تنها باید از خوردن قارچ‌های وحشی موجود در طبیعت و غیر پرورشی دوری کنیم، کودکان یکی از گروه‌های پرخطر و در معرض مسمومیت با قارچ هستند.

کد خبر 748427

دیگر خبرها

  • تلویزیون‌های UHD واقعی را بشناسید 
  • پاکسازی مسیر کوهنوردی درکه با حضور دوستداران محیط زیست
  • دو بنای همشکل در ایران و ترکمنستان را بشناسید
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • کوهنوردان کهگیلویه و بویراحمد بر فراز کوه خامی
  • مسمومیت با قارچ‌های وحشی رشد ۳ برابری داشته است / علائم مسمومیت را بشناسید
  • نجات گردشگران مفقود شده در مسیر کوهنوردی پردیس
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • ویدیو/ دستاوردهای هوافضای کشور در ۱۴۰۲ را بشناسید
  • بهره برداری از دومین باشگاه کوهنوردی در زرند