Web Analytics Made Easy - Statcounter

نعمت رضازاده با بیان اینکه در ایام تعطیلی مدارس همزمان با شیوع کرونا وضعیت حاد کم‌تحرکی در جامعه دانش‌آموزی سطح شهرستان به وجود آمده است، گفت: ۲۴ درصد دانش‌آموزان دچار چاقی و اضافه وزن شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نعمت رضازاده در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ؛ با اشاره به اینکه اساس کار در کیفیت بخشی ساعت تربیت بدنی مدارس به سه حوزه شناختی، روان حرکتی عاطفی و مهارتی برنامه‌ریزی شد، اظهار کرد: از شروع  سال تحصیلی با توجه به غیرحضوری بودن مدارس برای کنترل وزن دانش‌آموزان درشبکه شاد کانالی با نام تغذیه راه‌اندازی کردیم که نکات آموزشی در آن لحاظ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر اینکه شهرستان محمودآباد به‌عنوان یکی از هشت شهرستان در تدوین محتوای آموزشی انتخاب شده است، افزود: برای داشتن اطلاع از فعالیت دانش‌آموزان یکسری تست آمادگی جسمانی به‌صورت بورشورهای بسیار مناسب طراحی شد و دانش‌آموزان در دو نوبت با برنامه‌ریزی یک فیلم برای مربیان جهت دریافت نمره ارسال می‌کنند.

کارشناس تربیت بدنی آموزش و پرورش محمودآباد «طرح کوچ» را یکی از طرح‌های بسیار خوب برگزار شده تربیت بدنی در مدارس کشور دانست و گفت: پیشنیه این طرح از ۱۳۹۵ با نام توده بدنی یا «بی ام آی» برای دانش‌آموزان آغاز شد که ۲۲ درصد از دانش‌آموزان  دارای اضافه وزن وچاقی بودند.

رضازاده خاطرنشان کرد: با ثبت نام دانش‌‌آموزان در سامانه سناد از اضافه وزن ۲۴ درصد از دانش‌آموزان در محمودآباد مطلع شدیم که متاسفانه از‌میان ۳۱ استان کشور رتبه آخر به مازندران اختصاص پیدا می‌کند.

وی آمار ابتلا به اضافه وزن در مازندران را  چاقی ۳۰/۲ درصد گزارش کرد و اظهار داشت: متاسفانه میانگین درصد اضافه وزن و چاقی  دانش‌آموزان سطح شهرستان در مقایسه با دانش‌آموزان استان ۷ دهم دصد بیشتر بوده که این آمار خطرناکی است.

کارشناس تربیت بدنی آموزش و پرورش محمودآباد  ادامه داد: در همین راستا جلساتی با نهادها و مسئولین مربوطه برگزار کردیم و مصوب شد که شوارای سیاست‌گذاری امر تربیت بدنی را در شهرستان راه‌اندازی کنیم.

رضازاده در پایان گفت: امیدوارم که بتوانیم با راهکارهای مختلف و اطلاعات مفید، ورزش کردن در سبد زندگی خانواده‌ها جاگذاری شود.

انتهای پیام/
 

منبع: دانا

کلیدواژه: دانش آموزان تربیت بدنی اضافه وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۲۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها

به گزارش قدس آنلاین، خبرگزاری قدس پرس با اعلام این خبر و انتشار تصاویری از دانش آموزان ابتدایی که در درون چادرها دروس خود را فرا می گیرند، نوشت: پس از گذشت هفت ماه از حملات مداوم رژیم اشغالگر اسرائیل علیه ساکنان نوار غزه با ابتکار جوانان شهر دیر البلح، دانش آموزان مقطع ابتدایی در زیر چادرها فصل تحصیلی خود را از سرگرفتند.

بر اساس این گزارش، دانش آموزان ابتدایی شهر دیرالبلح در زیر چادرهایی که به عنوان کلاس درس توسط گروهی از جوانان این شهر برپا شده است، درس می خوانند و فعالیت های آموزشی خود را دنبال می کنند.

پیشتر کارشناسان سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرده بودند که ۸۰ درصد مدارس نوار غزه بر اثر تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به این منطقه تخریب شده‌ است.

آنها در بیانیه‌ای اعلام کرده بودند که تخریب بیش از ۸۰ درصد مدارس غزه، پرسش‌هایی را در رابطه با نابودی عمدی مراکز آموزشی به منظور تخریب و نابودی همه جانبه سیستم آموزشی در فلسطین مطرح می‌کند.

این کارشناسان افزودند: تداوم حملات ظالمانه به زیرساخت‌های آموزشی نوار غزه تأثیر مخربی در درازمدت بر حقوق اولیه ساکنان این منطقه برای یادگیری دارد و نسلی از فلسطینی‌ها را در آینده از آموزش محروم می‌کند.

بر اساس این بیانیه، از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه، بیش از پنج هزار و ۴۷۹ دانش آموز، ۲۶۱ معلم و ۹۵ استاد دانشگاه شهید و بیش از هفت هزار و ۸۱۹ دانش آموز و ۷۵۶ معلم زخمی شده‌اند.

وزارت آموزش و پرورش فلسطین نیز با انتشار بیانیه ای اعلام کرده بود که ۲۸۶ مدرسه دولتی و ۶۵ مدرسه وابسته به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) در نوار غزه، بمباران و تخریب شده اند که ۱۱۱ مورد از آنها دچار خسارت شدید شده‌اند و ۴۰ مدرسه نیز در کرانه باختری مورد حمله نظامیان اشغالگر و تخریب واقع شده است. همچنین از ۱۳۳ مدرسه دولتی نیز به عنوان سرپناه برای آوارگان نوار غزه استفاده شده است.

براساس گزارش این وزارتخانه، ۶۲۰ هزار دانش‌آموز فلسطینی در نوار غزه، همچنان از حضور در مدارس از ابتدای تجاوز به نوار غزه محروم هستند. این در حالی است که اکثر دانش آموزان با شرایط بهداشتی و روحی بسیار ناگواری مواجه هستند.

این خبر در حالی منتشر می شود که جنگ علیه نوار غزه تاکنون به شهادت ۳۴ هزار و ۴۸۸ نفر و زخمی شدن ۷۷ هزار و ۶۴۳ نفر منجر شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد