Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@15:14:11 GMT

به بیماران کرونایی در قرنطینه چگونه کمک کنیم؟

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۰۵۲۸۴

به بیماران کرونایی در قرنطینه چگونه کمک کنیم؟

یک کارشناس ارشد روان‌شناسی بالینی در رابطه با چگونگی کمک به بیماران کرونایی در قرنطینه توضیح می‌دهد.

به گزارش برنا؛ اصغر ابراهیمی با اشاره به راهکارهای کمک به بیماران کرونایی که در دوران قرنطینه به سر می‌برند، گفت: روحیه و انگیزه بالا در بهبود روند بیماری‌ها نقش متمایزی ایفا می‌کند؛ چراکه بیشتر بیماری‌ها روان‌تنی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تن رنجور همراه با روان رنجور شدت بیماری را بیشتر می‌کند. چه بسا بیماران با تقویت روح و روان توانستند سال‌ها با رنج و درد جسمانی بسازند و به زندگی عادی خود ادامه دهند.

وی افزود: انتشار ویروس کرونا و درگیری بیشتر مردم و لزوم قرنطیه بیماران حاصل از این ویروس، این سئوال را در اذهان متبادر می‌کند که چگونه به این نوع افراد روحیه و انگیزه دهیم تا بتوانند تاب‌آوری داشته و به سلامت این بحران را پشت سر بگذارند؟

این کارشناس روان‌شناسی بالینی ادامه داد: نکته اول هزینه‌های جانبی زندگی و اختلال درآمد است، مخصوصاً فردی که سرپرست خانواده است نگرانی و استرس دو چندانی را تجربه می‌کند. اطرافیان بیمار باید جویای وضع اقتصادی خانواده درگیر باشند (نه اینکه تعارف کنند) و در صورت لزوم از کمک‌های مالی دریغ نکنند و این اطمینان را به خانواده درگیر برسانند که نگران وضع اقتصادی نباشند و برای تامین اقلام مورد نیاز اقدام کرده و بدین ترتیب آرامش ذهنی آنان را ایجاد کنند.

ابراهیمی تصریح کرد: وقفه در تعاملات اجتماعی روزمره می‌تواند بر بهزیستی عاطفی تاثیر بگذارد. تماس با فرد قرنطیه شده یا ارسال پیامک و ارتباط مجازی مخصوصاً تصویری این اطمینان را می‌دهد که مورد توجه است و سازگاری بیشتری پیدا می‌کند و خودش را دور از اجتماع نمی‌بیند.

وی با بیان اینکه در ارتباط با افراد در قرنطینه از تجارب افراد بهبودیافته برای‌ آنها صحبت کنیم، بدین طریق توان مبارزه با بیماری را افزایش دهیم، یادآور شد: اینکه فرد، بیماری را در کجا، از چه کسی و چرا گرفته سئوال بیهوده‌ای است. در اصل، با این پرسش‌ها فرد بیمار را مورد سرزنش قرار می‌دهیم که منجر به تضعیف روح و روان بیمار می‌شود.

این کارشناس روان‌شناسی بالینی عنوان کرد: نباید اخبار منفی در مورد کرونا را به بیماران گوشزد کنیم (تعداد مرگ و میر روز گذشته، سختی بیماری کرونا و این قبیل اخبار)؛ لزومی به تکرار نیست و اشتغال ذهنی به این موارد منجر به از دست دادن انگیزه مبارزه با بیماری می‌شود.

ابراهیمی در پایان خاطرنشان کرد: به گفته پزشکان بخش کرونایی، بیمارانی که دارای استرس و اضطراب ناشی از کرونا را با خود حمل می‌کنند، امید، روحیه و انگیزه برای مبارزه با آن را نداشته در معرض خطر بیشتری هستند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۵۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، احتمال می‌رود مواد شیمیایی که برای ایجاد رنگ در جلدهای سبز زمردی کتاب‌های قرن نوزدهمی استفاده شده‌اند، حاوی مواد سمی باشد و کتابخانه ملی فرانسه با شناسایی این کتاب‌ها، آن‌ها را قرنطینه کرده است.

به این منظور کتابخانه ملی فرانسه ۴ عنوان کتاب قرن نوزدهمی را که تصور می‌شود روی جلد سبز زمردی آنها با آرسنیک پوشانده شده باشد، از قفسه‌های خود حذف کرد.

این کتابخانه روز پنجشنبه خبر داد دست زدن به این کتاب‌ها که چاپ بریتانیا هستند، احتمالاً فقط آسیب جزیی ایجاد می‌کند؛ اما برای بررسی بیشتر از رده کتاب‌های در دسترس خارج می‌شوند. متصدیان کتابخانه گفته‌اند این آثار را در قرنطینه قرار داده‌اند تا در یک آزمایشگاه خارجی تجزیه و تحلیل شوند و میزان آرسنیک موجود در هر جلد تعیین شود.

مؤسسه پاریس پس از اینکه محققان آمریکایی دریافتند ناشران در دوره ویکتوریا از آرسنیک برای رنگ‌آمیزی صحافی‌های کتاب استفاده می‌کردند، نسخه‌های دربردارنده آن‌ها را شناسایی کرد. رنگدانه‌های سبز حاوی آرسنیک به نام یک شیمیدان آلمانی‌الاصل با عنوان سبز پاریسی، سبز زمردی یا سبز شِل نامیده می‌شدند.

محققان دانشگاه دلاوِر از سال ۲۰۱۹ با آزمایش صدها جلد کتاب برای تعیین میزان فلزات سنگین به کار رفته در آن‌ها، فهرستی از کتاب‌های بالقوه خطرناک را تهیه کرده‌اند.

کتابخانه ملی فرانسوی در بیش از ۱۶ میلیون عنوان خود، ۴ نسخه از کتاب‌های موجود در این فهرست را یافت که شامل ۲ جلد از «تصنیف‌های ایرلند» اثر ادوارد هیز که در سال ۱۸۵۵ منتشر شد، یک گلچین دو زبانه از شعر رومانیایی توسط هنری استنلی در سال ۱۸۵۶ و کتاب «انجمن سلطنتی باغبانی ۶۳-۱۸۶۲» است.

کتابخانه ملی فرانسه اعلام کرد که دیگر کتاب‌های دارای جلد سبز را که در فهرست پروژه کتاب سمی جای ندارند نیز بررسی خواهد کرد.

سازمان بهداشت جهانی هشدار داده که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آرسنیک و بیشتر استفاده از آب آشامیدنی و غذای آلوده، می‌تواند منجر به ایجاد زخم‌های پوستی و سرطان پوست شود. درباره کاربرد اشیای حاوی آرسنیک چیزی گفته نشده است.

برمبنای نتایج به دست آمده از «پروژه کتاب سمی» صحافی‌های سبزی که با آرسنیک پوشیده شده برای کتابداران، کتاب‌فروشان، گردآورندگان و محققان خطرات سلامتی ایجاد می‌کنند و باید در استفاده از آن‌ها جانب احتیاط را رعایت کرد.

کد خبر 6089030

دیگر خبرها

  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد