Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-27@16:02:00 GMT

خوراکی‌هایی برای هضم غذا

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۰۸۲۹۱

برخی افراد در ماه رمضان دچار دشواری در هضم غذا، یبوست و سوء هاضمه می‌شوند که برای رفع آن می‌توانند از برخی مواد غذایی استفاده کنند.

خبرگزاری میزان - باشگاه خبرنگاران به نقل از دویچه ووله نوشت: برخی از افراد ممکن است در ماه رمضان از نفخ شکم، درد شکم، گاز‌های معده و یبوست رنج ببرند و برخی دیگر ممکن است دچار سوء هاضمه شوند که این امر دلایل مختلفی مانند تغییر در رژیم غذایی، استرس یا به دلیل آلرژی به برخی از انواع غذا‌ها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش خوراکی‌ها و غذا‌هایی که به سهولت روند هضم غذا کمک می‌کنند، معرفی می‌شوند:

دانه‌های چیا

غذا‌هایی مانند دانه چیا که حاوی مقدار زیادی فیبر هستند، به روند هضم غذا کمک می‌کنند که بهترین روش مصرف دانه‌های چیا، رها کردن آن‌ها در آب تا تشکیل توده ژله مانند است. ژل دانه چیا نه تنها فرآیند هضم را تحریک می‌کند، همچنین مخاط روده را می‌پوشاند و از آن محافظت می‌کند؛ علاوه براین فیبر‌ها می‌توانند احساس سیری را برای مدت طولانی در فرد حفظ کنند.

آووکادو

آووکادو به لطف فیبر و اسید‌های چرب اشباع نشده خود تأثیر مثبتی در روند هضم غذا دارد. دانشمندان دریافته اند که خوردن نصف آووکادو، به خصوص هنگام استراحت پس از ناهار، اشتهای فرد را به میزان ۴۰ ٪ در وعده‌های بعد از ظهر کاهش می‌دهد؛ از این روی برای کاهش وزن مفید است.

شربت کفیر

کفیر یا همان قارچ هندی فواید بسیاری دارد؛ در واقع یک شیر تخمیر شده است که ابتدا در منطقه قفقاز شناخته شده است و با قرار دادن دانه‌های کفیر در شیر تازه تولید می‌شود.

کفیر طعم ترش و کشک مانند دارد و حاوی مواد سالم روده‌ای است. علاوه بر این، هضم شربت کفیر آسان‌تر است؛ زیرا حاوی لاکتوز کمتری نسبت به ماست معمولی است.

بیشتر بخوانید: طول مدت بیماری «کرونای انگلیسی» چند روز طول می‌کشد؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: ماه رمضان اخبارسلامت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ماه رمضان هضم غذا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۸۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰ نفر در استان کردستان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: ۱۰ نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی مسموم شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند، افزود: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارند و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه‌حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر است و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین پنج تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هرچه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

کد خبر 748429

دیگر خبرها

  • فصل رویش گیاه کوهی با مصرف خوراکی و دارویی
  • غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان
  • مسمومیت ۱۰ کردستانی بر اثر مصرف قارچ سمی
  • با اسیدیته قهوه، یکی از اصلی‌ترین خصوصیات قهوه آشنا شوید
  • برداشت کلزا در بهبهان