Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@03:56:44 GMT

همه ظرفیت‌های لازم را برای جذب گردشگر داریم

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۰۹۴۴۴

همه ظرفیت‌های لازم را برای جذب گردشگر داریم

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، حمیدرضا کرمی رئیس انجمن راهنمایان گردشگری استان کرمانشاه گفت : همه ظرفیت‌های لازم را برای جذب گردشگر داریم، اما باید دیدگاه به گردشگری را در استان لطیف کنیم تا با آگاهی از نقش مهمی که این صنعت می‌تواند در رونق زندگی مردم داشته باشد، این بخش کم کم جایگاه خود را در استان پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت : متاسفانه طی دهه‌های گذشته هیچگاه مدیران سطح کلان کرمانشاه، از نمایندگان مجلس و استاندار گرفته تا میراث فرهنگی و مدیرانی که درگیر حوزه مدیریت شهری هستند، برنامه مدون و مشخصی برای حوزه گردشگری استان تعریف نکرده‌اند.

او افزود: خروجی چنین مدیرانی این می‌شود که کرمانشاه علیرغم داشتن ۴۲۰۰ اثر تاریخی که بیش از دو هزار مورد آن ثبت ملی شده، نتواند از ظرفیت اکثریت این آثار تاریخی برای جذب گردشگر استفاده کند و تنها پنج تا شش مورد از این آثار فرصت شناخته شدن پیدا کرده‌اند.

رئیس انجمن راهنمایان گردشگری کرمانشاه افزود: از این شش اثری که بیشترین جذب گردشگر را به خود اختصاص داده‌اند، دو مورد آن‌ها یعنی تکیه بیگلربیگی و معاون الملک هم تعطیل شده که این برای گردشگری کرمانشاه تاسف بار است.

او یکی دیگر از ضرورت‌های تبدیل شدن کرمانشاه به مقصد گردشگری را ایجاد فرهنگ گردشگر پذیر بودن بین مردم استان دانست و ادامه داد: متاسفانه هنوز در این بخش کاستی‌های فراوانی داریم و خلا‌هایی وجود دارد که باید آن‌ها را پُر کنیم.

کرمی افزود: گا‌ها می‌بینیم که در داخل برخی محوطه‌های مهم تاریخی استان از جمله بیستون و تاق بستان که از گردشگرپذیر بودن مناطق استان هستند، گوسفندان چَرا می‌کنند که این نشان می‌دهد ما هنوز جایگاه و ظرفیت‌های گردشگر خود را نمی‌دانیم که بخواهیم گردشگران را پذیرش کنیم.

او با بیان اینکه بحث یادگیری زبان دوم هم بین مردم کرمانشاه بسیار کمرنگ است، گفت: کرمانشاه استانی است که در همسایگی یک کشور عربی قرار دارد و ما می‌توانیم با تشویق مردم به فراگیری یک زبان دوم مثل زبان عربی گردشگران عراقی را در کرمانشاه متوقف کنیم، به جای اینکه از استان ما عبور کنند و استان‌های دیگر را به عنوان مقصد خود انتخاب کنند.

رئیس انجمن راهنمایان گردشگری استان، کرمانشاه را یکی از پرهویت‌ترین شهر‌های ایران دانست و گفت: متاسفانه علیرغم اینکه مشاهیر بزرگی همچون علی اشرف درویشان، آیت الله نجومی، شهرام ناظری و ... همه کرمانشاهی هستند، اما گا‌ها می‌بینیم که برخی از مردم استان خودمان هم این مشاهیر را نمی‌شناسند که باید در این زمینه کار کنیم تا اگر گردشگری به کرمانشاه آمد، بتوانیم از هویت غنی خود برای آن‌ها صحبت کنیم.

او به مشکلاتی که در بخش زیرساخت‌ها برای جذب گردشگر به کرمانشاه وجود دارد هم اشاره کرد و افزود: هرچند در بحث زیرساخت‌های جاده‌ای طی سال‌های اخیر کار‌هایی انجام شده، اما هنوز در این بخش مشکلاتی داریم و از سوی دیگر در حوزه سیستم هتل‌داری و خدمات گردشگر هم نتوانسته‌ایم رشد خوبی داشته باشیم.

کرمی با بیان اینکه ارائه نکردن خدمات مناسب گردشگری در برخی از شهر‌های با قابلیت بالای گردشگری کرمانشاه باعث شد تا از مدار گردشگری خارج شوند، ادامه داد: در شهری همچون گیلانغرب علیرغم اینکه یکی از بهترین مسیر‌های گردشگری کرمانشاه می‌تواند باشد، اما از آنجایی که در مسیر این شهرستان هیچ خدمات گردشگری وجود ندارد، برای همین به تدریج از مدار گردشگری خارج شده و گردشگر چندانی به این شهرستان نمی‌رود.

او گفت: کرمانشاه نه تنها در حوزه آثار تاریخی، بلکه در بحث موسیقی، نوا‌های کردی، تنوع لهجه‌ها، قومیت‌ها، مذاهب و... نیز این ظرفیت را دارد که میزبان گردشگران زیادی باشد، اما نیازمند این است که آن‌ها را برجسته کنیم و به عنوان جاذبه معرفی شوند.

رئیس انجمن راهنمایان گردشگری کرمانشاه در خاتمه با تاکید بر اینکه کرمانشاه می‌تواند یکی از مقاصد مهم گردشگری در ایران باشد، افزود: همه ظرفیت‌های لازم را برای جذب گردشگر داریم، اما باید دیدگاه به گردشگری را در استان لطیف کنیم تا با آگاهی از نقش مهم گردشگری در رونق زندگی مردم این صنعت جایگاه خود را در استان پیدا کند .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی مناظر زیبا آثار تاریخی آثار باستانی گردشگری کرمانشاه برای جذب گردشگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۹۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران از شناسایی ظرفیت‌های متعدد در زنجیره‌های مرکبات، کیوی و گردشگری و صنایع‌دستی با ارائه برنامه‌های راهبردی مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسن خیریان‌پور_ شامگاه _شنبه هشتم اردیبهشت _ در مراسم آغاز به کار ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران، با اشاره به حضور مازندران در نمایشگاه اسپور ۲۰۲۴ به منظور شناساندن زنجیره‌های ارزش راهبردی این استان به همراه ۳۰ استان کشور اظهار کرد: در وضعیت موجود دو زنجیره ارزش مرکبات و کیوی و زنجیره ارزش گردشگری و صنایع دستی برای استان مازندران تعریف شده است.

وی افزود: به جهت ظرفیت‌هایی که استان مازندران دارد ۱۰ زنجیره دیگر نیز تهیه شده و با تاکید استاندار مازندران در برنامه‌های زنجیره ارزش راهبردی قرار می‌گیرد.

معاون استاندار مازندران با تاکید بر اینکه در حوزه مرکبات و کیوی مازندران بالغ بر دو میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرغوب‌ترین نوع مرکبات کشور و بالغ بر ۲۲۰ تن کیوی در این استان تولید می‌شود، گفت: در این استان زنجیره این محصولات به صورت کامل فعالیت دارند و از مرحله تأمین نهال، نهال اصلاح شده و دقیق و نیز در مراحل بعدی در زمینه تولید و شناسنامه‌دار کردن باغ‌ها، سردخانه‌ها و سورتینگ‌ها مازندران ظرفیت‌های مناسبی در بخش کیوی و مرکبات دارد.

خیریان‌پور با اشاره به اینکه وجود پایانه‌های صادراتی برای تأمین مصرف نیاز داخلی و صادرات محور کردن ظرفیت مهمی در استان به شمار می‌روند، یادآور شد: توجه به صنایع تبدیلی فرآوری و برندسازی از موارد دیگری است که موجب می‌شود تولید و فروش این محصولات از حالت خام فروشی محصول را خارج کند و با ارزش افزوده بیشتری به بازار ارائه شود.

وی با اشاره به امر گردشگری و صنایع دستی در مازندران از وجود ظرفیت متعدد عنوان و مطرح کرد: گردشگری سلامت، طبیعت گردی، پرنده‌نگری و گردشگری دریایی در کنار ظرفیت‌های تولید انواع صنایع دستی از ظرفیت‌های مهمی در این استان هستند که می‌توانند در حوزه اقتصادی مورد توجه قرار گیرند.

کد خبر 748545

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در کرمانشاه
  • جذب ۵۰۰ هزار گردشگر به چشمه مرغاب
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • رشد ۵۰ درصدی گردشگری در بخش «کَن»
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر