Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-05@21:49:00 GMT

هند کرونا زده گرفتار تحریم و فیلترینگ

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۱۰۶۸۸

هند کرونا زده گرفتار تحریم و فیلترینگ

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهری، دولت هند در بحبوحه بحران کرونا در این کشور به‌صورت رسمی از شرکت توییتر درخواست کرده تا ده‌ها توییت، ازجمله نظرات برخی نمایندگان پارلمان‌های محلی را که از طرح و برنامه دولت با ویروس کرونا به‌دلیل رکوردزنی جهانی این کشور انتقاد کرده‌اند، سانسور کند. به گزارش رویترز، سخنگوی شرکت توییتر در مقابل گفته این شرکت پس از درخواست دولت هند، برخی از این توییت‌ها را حذف کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در درخواست دولت هندوستان به تاریخ 23آوریل (جمعه گذشته) که افشا نیز شده است، به 21توییت ازجمله توییت‌‌های یک نماینده پارلمان محلی در ایالت بنگال غربی و یک فیلمساز اشاره شده است. برخی منابع می‌گویند در مجموع ۵۰توییت حذف شده‌اند.

قانونی که دولت در درخواست خود به آن استناد کرده، قانون فناوری اطلاعات‌2000 است. سخنگوی توییتر در بیانیه‌ای از طریق ایمیل اعلام کرد: «هنگامی که ما یک درخواست قانونی معتبر دریافت می‌کنیم، آن را هم طبق قوانین توییتر و هم به موجب قوانین محلی مورد بررسی قرار می‌دهیم. اگر محتوا قوانین توییتر را نقض کند، آن را حذف خواهیم کرد. اگر تشخیص داده شود که در یک حوزه قضایی خاص غیرقانونی است، اما مغایر با قوانین توییتر نیست، ممکن است از دسترسی به محتوا فقط در هند جلوگیری کنیم.» او همچنین تأیید کرد که توییتر دارندگان حساب را به‌طور مستقیم در مورد جلوگیری از انتشار محتوای تولیدشده آنها مطلع کرده و به آنها اطلاع داده ‌که دستور قانونی مربوط به توییت‌های آنها را دریافت کرده است. بیمارستان‌های مالامال از بیمار در هندوستان، از روز شنبه گذشته خواهان تامین اکسیژن شده‌اند، زیرا عفونت‌های ویروس کرونا در این کشور طبق آنچه دادگاه عالی دهلی از آن با عنوان «سونامی» یاد می‌کند، به‌شدت افزایش یافته و برای چهارمین روز متوالی یک رکورد جهانی را به ثبت رسانده است. به‌نظر می‌رسد یکی از بهترین روش‌ها برای مبارزه با بیماری

کووید-19که دولت هندوستان به آن دست یافته، سانسور واقعیت‌ و انتقادهایی است که اقشار مختلف مطرح می‌کنند. سیاست‌های غلط و وابستگی به آمریکا برای تولید واکسن، شرایط هند را در یکی از بحرانی‌ترین دوران تاریخ خود قرار داده است.

فشار تحریم آمریکا

هند در حالی با بحران‌ بی‌سابقه دست و پنجه نرم‌ می‌‌کند که با تولید ۶۰درصد واکسن جهان لقب بزرگ‌ترین تولید‌کننده واکسن جهان را دارد.

بخشی مهم از کمبود کنونی واکسن در هند به‌خاطر تحریم آمریکاست که مانع از ارسال مواداولیه تولید واکسن به هند می‌شود.

دولت جو بایدن، رییس‌جمهوری آمریکا به‌منظور جلوگیری از کاهش تولید واکسن، منطبق با قانون «مصوب تولید دفاعی» اقدام به جلوگیری از صادرات مواداولیه به نقاط مختلف دنیا ازجمله هندوستان کرده که این امر باعث کاهش روند تولید واکسن در این کشور یک میلیارد و 366میلیون نفری شده است. در عین حال روزنامه نیویورک‌تایمز نوشته است که مقامات دولت بایدن این روزها تحت فشارهای فزاینده‌ای برای ازبین‌بردن محدودیت‌های صادرات لوازم مورد نیاز تولیدکنندگان واکسن در هند قرار دارند. ندپرایس، سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده در پاسخ به پرسش‌هایی در مورد ممنوعیت صادرات مواداولیه واکسن گفت که آمریکا قبل از هر چیز در تلاش بلندپروازانه و مؤثر و تاکنون موفق برای واکسیناسیون مردم آمریکا بوده است.

پربیننده ترین قیمت گوشی (محدوده ۲میلیون) / ۵اردیبهشت قیمت گوشی سامسونگ / ۵اردیبهشت قیمت گوشی اپل در بازار / ۴اردیبهشت فروش ویژه لپ تاپ هواوی MateBook D14 در ایران با هدیه دو میلیون تومانی قیمت گوشی (محدوده ۱میلیون تومان) / ۴اردیبهشت

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فیلترینگ تولید واکسن قیمت گوشی دولت هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۰۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، کیم سونگ، سفیر کره شمالی در سازمان ملل متحد، در بیانیه‌ای درخواست مشترک کره جنوبی، ژاپن، آمریکا و ۴۷ کشور دیگر مبنی بر ارزیابی «عینی و مستقل» تحریم‌های اعمال‌شده علیه پیونگ‌یانگ را قویاً محکوم کرد.

حکم هیات ناظر بر تحریم‌ها علیه کره شمالی ماه گذشته پس از وتوی درخواست تمدید ماموریت توسط روسیه، منقضی شد. در پی این وتو، واشنگتن اعلام کرد که در تلاش است تا با همکاری سئول، برای جایگزین کردن هیات ناظر که هم‌اکنون منحل شده است، روش‌هایی «خلاقانه» حتی «خارج از ساختار سازمان ملل» پیدا کند.

کیم سونگ در بیانیه‌ای که خبرگزاری مرکزی کره شمالی آن را منتشر کرده است، اعلام کرد: نیروهای دشمن احتمالاً دومین و سومین هیات ناظر را در آینده تشکیل دهند اما با گذشت زمان مشخص می‌شود که تمام این تلاش‌ها خودزنی است.

وی افزود: این هیات ابزاری در دست آمریکا و کشورهای غربی برای سرکوب حق موجودیت حکومتی مستقل است. در صورتی که آمریکا و حامیانش به‌جای عبرت گرفتن از اتفاق اخیر (وتوی روسیه)، همواره به دنبال اتخاذ سیاست‌های خصمانه منسوخ علیه کره شمالی باشند، آنگاه با شکستی راهبردی و مصیبت‌وار مواجه خواهند شد.

کد خبر 6097133

دیگر خبرها

  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • حاشیه جدید بارسا: اعتراض همسر ستاره به نیمکت‌نشینی!
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • دولت مشارکت مردم در تولید را تسهیل کند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد