Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران پیاده‌سازی نسخه الکترونیک در بستر His بیمارستان را تنها راه حل مشکل نسخه الکترونیک عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا، نخستین جلسه هم اندیشی سال 1400 با حضور معاونت درمان دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی، ایران و علوم بهزیستی در خصوص حذف تدریجی دفترچه‌های درمانی، استقرار نسخه الکترونیک، بررسی آخرین وضعیت پیشرفت‌های طرح و راهکار‌های رفع مشکلات اجرایی آن رأس ساعت 14 روز چهارشنبه مورخ یکم اردیبهشت 1400 در محل سالن اجتماعات اداره کل بیمه سلامت استان تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خانم سیده مریم حسینی سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان در جلسه ابتدا به بیان الزامات قانونی جهت استقرار نسخه الکترونیک پرداخت و گزارشی از استقرار طرح در استان و کشور را ارائه نمود. سپس در مورد پوشش بیمه‌ای برخی دارو‌ها و خدمات به شرایط تجویز الکترونیک توضیحاتی داد.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران در ادامه گفت: کاهش کاربرد دفترچه درمانی به صورت تدریجی از ابتدای اردیبهشت امسال آغاز شده است؛ و با عنایت به محدودیت زمانی از معاونین دانشگاه‌ها در خصوص استقرار نسخه الکترونیک در تمامی بیمارستان‌های دولتی درخواست همکاری کرد همچنین از معاونین درمان دانشگاه‌ها در خصوص ارسال اطلاعات پزشکان بیمارستان‌های تابعه تشکر کرد.
در ادامه علاّمه معاون درمان دانشگاه تهران، ضمن اعلام آمادگی دانشگاه‌ها جهت استقرار نسخه الکترونیک در بیمارستان‌های تابعه مشکلات پیش روی را ورود اطلاعات در پنل‌های مختلف به صورت همزمان، مقاومت پزشکان و ضرورت اصلاح فرهنگ نسخه نویسی در پزشکان، تأمین زیرساخت‌های لازم و سخت افزار مورد نیاز بیمارستان‌ها دانست و برای آن درخواست کمک‌های مالی کرد. همچنین بحث انتقال اطلاعات به نرم افزار‌های بیمه مطرح شد.
آقای میرهاشمی معاون درمان دانشگاه شهید بهشتی نیز جهت پیاده سازی نسخه الکترونیک در His بیمارستان‌های تابعه اعلام آمادگی کرد و مشکلات پیش روی استقرار نسخه الکترونیک را ورود اطلاعات در پنل‌های متعدد از سوی بیمه‌های پایه، His بیمارستان و عدم امکان انجام این فرآیند توسط دانشگاه دانست، عدم وجود زیر ساخت و تهیه سخت افزار‌های مورد نیاز را منوط به تشکیل جلسه با معاونت پشتیبانی و IT دانشگاه‌ها جهت پیاده سازی نسخه الکترونیک در His بیمارستان عنوان نمودند.
آقای توکلی معاون درمان دانشگاه ایران ضمن اعلام آمادگی همه‌جانبه جهت استقرار نسخه الکترونیک در بیمارستان‌های تابعه وجود پنل‌های متعدد جهت ثبت اطلاعات را بزرگترین چالش بر سر راه استقرار طرح عنوان کرد.
وی پیاده‌سازی نسخه الکترونیک در بستر His بیمارستان را تنها راه حل مشکل عنوان کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دارو الکترونیک پیاده سازی نسخه الکترونیک استقرار نسخه الکترونیک بیمارستان های تابعه درمان دانشگاه بیمارستان ها His بیمارستان دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۱۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، نسبت به تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای OTC هشدار داد. 

به گزارش مهر، راضیه کشاورز، در تشریح خطرات و تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه، گفت: هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه در فضای مجازی، عدم اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی آنها، از دلایل مؤثر در مصرف بالای داروهایی است که بدون نسخه هم بفروش می‌رسد.

وی افزود: این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده تأثیر بیشتر و بهبودی سریع‌تر است، یک باور غلط است و هیچوقت نباید داروهای OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوزهای بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده استفاده کرد.

کشاورز ادامه داد: اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه، داروهای OTC ادامه پیدا کند حتماً عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت، همچنین توجه به فرهنگ سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه شده، طولانی‌تر از زمان توصیه شده و بدون توجه به هشدارها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این داروها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این باره آموزش‌های دقیق و فرهنگ‌سازی داشته باشیم. مردم نباید تصور کنند که این داروها خطرات و عوارض کمی دارند و مهم نحوه مصرف آنها است که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو بر اساس دستورالعمل‌های روی برچسب است که طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروساز که در داروخانه حضور دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مشکلات گوارشی و مغزی در پی مصرف خودسرانه دارو مصرف خودسرانه دارو برای پیشگیری از کرونا؛ ممنوع عوارض آمپول نوروبیون را بشناسید چرا مشاوره تلفنی با پزشک مورد استقبال کاربران قرار گرفته؟

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال سن